Kabuky Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 De ce ar construii?Pentru ca Pamantul s-a supra populat si numai face fata ;) la atatea miloane de oameniiAsa cum HIV-ul a fost produs in laborator si are ARN( Acid ribo-nucleic) caruia ii se schimba compozitia mereu si nu se poate gasii un leac pentru elTot cu scopul de a scapat Pamantu' de un numar mare de oameni ;) pentru ca numai face fataNu cred ca s`a ajuns aici,mai este destul pana cand pamantul va fi supra populat.Raman de parere ca acest cutremur a fost un test al acelei arme,ma rog,in caz ca americanii au fost cei vinovati pentru catastrofa.
eugen88 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Esti pur si simplu incredibil. Te-ai gandit sa faci stand-up comedy? Ai cautat ma pe google? AAA Tu ai facut 7 facultati :crybaby: Ce imi plac ciumpalacii care vorbesc si ei aiurea fara sa cerceteze, dar le pute prostia in cap
kuumba2 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ai cautat ma pe google? AAA Tu ai facut 7 facultati :crybaby: Ce imi plac ciumpalacii care vorbesc si ei aiurea fara sa cerceteze, dar le pute prostia in capBai putaverde, ti-am mai explicat sa nu jignesti. Nu vreau sa caut asemenea tampenie pe google! Ba vita incaltata, si TU, marele arianus dobitocus de Kolozsv?r, este foarte probabil ca acum ceva sute de ani sa fi avut (cel putin) un stramos evreu, dar tu ai muschi pe creier si aia nu sunt folositi la proces cognitiv (ia si cauta pe google ca sunt sigur ca nu stii ce e aia). Du-te dracu si mai citeste cate ceva ca puti a prostie si mai si semnalizezi.Warn / suspend, I don't care :)
Guest Xspeed Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 pt un popor care si-a daramat singur cladirile simbol, si a plecat pe luna in studiourile lor...da... plauzibil