[Hook] Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Gestul criminal al unui brazilian a socat o tara intreaga. Miercuri dimineata, in jurul orei 08.30, a intrat in salonul de infrumusetare unde lucra fosta sa sotie si a executat-o pur si simplu. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.In 48 de secunde, Fabio Willian Silva Soares, in varsta de 30 de ani, si-a descarcat arma de opt ori in corpul fostei sotii: patru gloante in inima, trei in piept si unul in cap.Maria Islaine isi instalase camera de supraveghere in propriul salon tocmai din cauza amenintarilor repetate ale barbatului.In momentul atacului, in coafor se aflau mai multe persoane, care au declarat ca n-au avut timp sa reactioneze fiind pur si simplu socate de gestul fostului sot.Devastata, familia victimei a dezvaluit presei ca inainte sa fie ucisa, femeia a facut opt plangeri la politie in care si-a reclamat sotul pentru ca o tot ameninta ca ii ia viata.Ultima amenintare a avut loc chiar cu o zi inainte de a fi omorata.Individul inca nu a fost prins, iar daca va fi gasit vinovat va petrece intre 12-30 de ani in inchisoare.VideoSursa:ProTv
Random Hero Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Daca nu s-a sinucis dupa (asa cum am vazut ultimele cazuri de pe la noi) n-are niciun farmec.
GaBytZu97 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Daca nu s-a sinucis dupa (asa cum am vazut ultimele cazuri de pe la noi) n-are niciun farmec. oricum... peste doua zile il vedem cu streangu de gat
Mihnea Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 E clar , astia nu sunt sanatosi ! Merita inchisi pe viata #-o
The Wizard Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 socant rau filmul ala, mai ales cand stii ca e adevarat.
Guest relife Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 merita inchisoare pe viata ,daca a avut atat sange rece incat sa isi excute fara mila fosta sotie...
Guest Xspeed Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 la noi se macelaresc aia in moldova zilnicdoar ca nu ii filmeaza cineva
kuumba2 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Eu am numarat numai 7 gloante, insa nu cred ca asta era rostulacestei stiri.
Kabuky Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Animale... Putin spus ....nu stiu cum gandesc unii oameni asa,nu imi pot imagina.....un caz socant ,ca multe altele aparute in presa recent.
TwentySix Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 la puscarie cu el pe viata nu ani , pe viata
[EliTe] Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 te socheaza filmarea doar cand constientizezi ca este reala si nu un film
Cloud_Rodricaz Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Stofa de hitman, pacat ca a lasat martori...
FuZZeN Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 lasa cine stie ce a facut si aia, dupa gestul cand a intrat fostul ei barbat...:)
NoComment Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Bine i-a facut la zdreanta lasa cine stie ce a facut si aia, dupa gestul cand a intrat fostul ei barbat...:) Shoot that b*tch ! Intr-adevar ... sunteti tru toti #-o mai ales "doiPacTagForLaifUestSaid" ... yeee nigga` nu ne mai place romana ... Nu cred ca ar fi facut ceva chiar atat de grav incat sa fie omorata ... dar na ... lumea e plina de nebuni ...
Bobo Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Oare cu ce a gresit femeia aia incat sa o "execute" asa ? Doamne ce oameeeeni , am ramas socat si acum am imaginea in minte.. si am vazut filmuletul in aceasta dimineata cand eram la munca...
i sin Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Intr-adevar ... sunteti tru toti #-o mai ales "doiPacTagForLaifUestSaid" ... yeee nigga` nu ne mai place romana ... Nu cred ca ar fi facut ceva chiar atat de grav incat sa fie omorata ... dar na ... lumea e plina de nebuni ...Esti trist :) sa nu imi zici ca asta o fii fost vreo sfanta de aia si asta vreun psihopat de ala si i-a venit chefu lu asta intr-o zi sa o omoare -_- btw , sa nu astepti reply inapoi .
NoComment Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Da da da ... ai spus o gluma ... ti-ai aratat personalitatea ta de Nigga ` ... sunt satul de cei ca tine , veniti cu aceleasi replici de cacao :"esti praf" "esti trist" "esti distrus" ... etc ... in fine ...N-am zis ca o fi fost vreo sfanta ... dar ala clar e psihopat de a fost in stare sa faca asa ceva ...
frankie Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Avea dreptate Chris Rock.. daca ar costa un glont 10.000 de dolari nu mai vedeai atatea drive-by-uri sau crime din gelozie =)