Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Adriantze

SUPER MEGA EXTRA LAAG

Recommended Posts

Posted

cioby... da :) Nush cat dai tu pe internet, dar pentru aia 70 de ron pe care-i dau, sa nu-mi mearga netu cum trb de 3 saptamani, deja e cam mult -___- In martie fac cererea de reziliere :> Sa merg si la rds sa vad cat de rpde se misca ei -_-

Posted

nu cred k este in folosul serverului sa ai aceasta atitudine ostila nu neaaparat fata de mn ci fata de toata lumea care isi pierde timpul si noptile pe acest server..in fond nu esti zeu esti doar un simplu om (player) care are acces la srv/forum.

nu cred k tre sa iti reamintesc eu..k treaba ta aici este sa atragi playeri sa populezi serverul..nu sa ii indepartezi.

dupa cum stii si u un server este foarte ushor de facut si de deschis publicului...dar este al draq de greu de populat..si este si mai al draq de greu de tinut playeri pe el.

last replay here.

imi cer scuze daca te-ai simtzit in aluziile mele :))

Posted

cine zicea ca serverul e plin de copii avea mare dreptate , e problema de 3 saptamanai , si inca se trezesc capete patrate sa intrebe care e cauza , sau ca serverul e de vina . #-o

Posted

cine zicea ca serverul e plin de copii avea mare dreptate , e problema de 3 saptamanai , si inca se trezesc capete patrate sa intrebe care e cauza , sau ca serverul e de vina . #-o

ai citit macare pagina 7 a acestui topic de iti dai u cu parerea?

Posted

...

last replay here.

nu ma referam doar la mn..dar in fine,fiecare vede (citeste) doar ce vrea.

ai citit macare pagina 7 a acestui topic de iti dai u cu parerea?

angel4ever tu cate pagini ai citit din acet topic ?

ieri pe la 18:37 ziceai "last replay here" :))

Posted

daca nu ai fost atent..eu am postat aici aproape de cand sa deschis topicul..si sincer nu pot sa ma aptin sa nu fac +1 la nr de posturi :))

vad

si totusi nu ai priceput nimic :crazy:

Posted

hai k deja o dam in off topic..dai si u closed ca si asha tot o sa fie lag intre orele 6 si 23,oricat ne-am certa noi aici :))

la tine poate e lag... ca la mine sigur nu :))

Posted

daca nu ai fost atent..eu am postat aici aproape de cand sa deschis topicul..si sincer nu pot sa ma aptin sa nu fac +1 la nr de posturi :))

hai k deja o dam in off topic..dai si u closed ca si asha tot o sa fie lag intre orele 6 si 23,oricat ne-am certa noi aici :))

eu nu ma cert cu nimeni , nu "o dau in offtopic" si "ma abtin sa fac +1 la nr de posturi"

Incerc sa inteleg cum ai ajuns tu la concluziile :

- "problema este de la server"

- "staff-ul LM nu face nimic pentru rezolvarea problemei"

Posted

serverul nu are nici o vina cu lagu nuj cum de aveti uni dintre voi problema asta cu lagul dar eu unul nu am deloc probleme cu lag imi merge perfect fara probleme nam pik de lag pe srv

Posted

deci am chemat un furnizor de unde am eu netul acasa la mn

a verificat tot=>netul merge perfect

INTREBARE:unde e buna,ziceti-mi si mie?!

n-auzi ca legaturile dintre romtelefon si rds is praf?:)) merge bine net-u tau dar cand intripe orice site/server ce apartine de rds nu iti mai merge bine :)

Posted

si atunci la ce mai postezi aici? :blink:

cum adik dc am postat aici :-? pai nu vezi ca alti dau vina ca ar fi lag de la server uitate si u la celelalte posturi apoi posteaza ;)

Posted

Mda se pare ca m-am grabit cu afirmatiile ca lucrurile se indreapta ,deja in weekend de la ora 14 d/c from server nici macar lag...direct d/c...in cursul saptamanii ramane aceeasi ora fatidica 16 .

Traim in continuare....cu speranta ! :pray:

Posted

am impresia ca lucrurile au revenit la normal, pt ca ieri in intervalul orelor 17-21 nu am avut deloc lag, nici eu si nici un coleg din pt, amandoi cu net de la romtelecom.

Posted

da, ieri nu au fost pb. Sa vedem daca se repeta si zilele astea si mai ales in weekend

Posted

ai clicknet? Sa nu fie de la legatura intre rds si clickent.

Eu de ieri am pb, seara de pe la 7 juma pana pe la 11

Si eu sunt la clicknet si am aceeasi problema. Si cam din aceeasi perioada mai intampin o problema cand vreau sa merg in CryWolf sau vreau sa ies din CryWolf. Incerc de circa 10-15 ori ca sa ma pot reconecta. Am incercat sa ma conectez si de pe Orange si merge perfect. Acolo nu intampin problema asta. Daca incerc sa intru in CryWolf iau dc si imi afiseaza eroare1. Incerc de circa 10-15 ori sa ma reconectez la server. Daca am noroc sunt in CryWolf cand reusesc sa ma reconectez. Altfel incerc iar sa intru in CryWolf si la fel, iau dc incerc de 10-15 ori sa ma reconectez.......si asa mai departe. Acelasi procedeu cand incerc sa ies din CryWolf. Mai intampina careva problema mea?

Posted

am impresia ca lucrurile au revenit la normal, pt ca ieri in intervalul orelor 17-21 nu am avut deloc lag, nici eu si nici un coleg din pt, amandoi cu net de la romtelecom.

cam asa ceva... de 2 zile nu mai am niciun fel de problema cu lagu:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...