Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Adriantze

SUPER MEGA EXTRA LAAG

Recommended Posts

Posted

si eu am rds fibra optica sunt din constanta , configuratia la calc f buna dar in ultimu timp iau d.c`uri excesive din 10 in 10 min iau d.c . Nu am aflat inca din ce cauza ( mi`am dezactivat firewall , am dezinstalat antivirus , am facut update la placa video , am scanat cu bitdefender , am scanat cu Anti-Malware , am cercetat sa vad daca mi se incinge procesoru prea tare ma gandeam poate de la asa ceva dar nu e nici de la asta , ) am windows vista.. cred ca de la asta este :) sau.. de la server :P

Posted

si eu am rds fibra optica sunt din constanta , configuratia la calc f buna dar in ultimu timp iau d.c`uri excesive din 10 in 10 min iau d.c . Nu am aflat inca din ce cauza ( mi`am dezactivat firewall , am dezinstalat antivirus , am facut update la placa video , am scanat cu bitdefender , am scanat cu Anti-Malware , am cercetat sa vad daca mi se incinge procesoru prea tare ma gandeam poate de la asa ceva dar nu e nici de la asta , ) am windows vista.. cred ca de la asta este :) sau.. de la server :P

:)) degeaba ai facut update-uri ai dezinstalat...daca ai fi citit topicul vedeai ca problema nu e de la tine...

Guest The-Matrix
Posted

1 mie imi merge netu bn chiar foarte bn

2 joc alte jocuri online si imi merge bn

3 cred k e de la srv merge kiar aiurea tare mai aiurea decat aiurea as putea sa sp:)

Posted

Fantasticule si mai era unul jhonny mexicanu ce tot o da-ti cu fibra optica :)),iti da tactu`300-800 euroi ptr ea/

aia este fiberlink:))))

problema cu lagul cea mai grava este la cei care au cliknet sau rds cu MODEM

eu am clicknet cu modem de cateva zile(unde stau nu este rds),ani de zile am avut rds in toate etapele radio(unde)-moden-fiberlink

am lag rau,dar sper sa ajunga rds in regiune,romtelecom este in urma lor cu cativa ani:)))

bft la rr-uri:)

Posted

1 mie imi merge netu bn chiar foarte bn

2 joc alte jocuri online si imi merge bn

3 cred k e de la srv merge kiar aiurea tare mai aiurea decat aiurea as putea sa sp:)

ai citit ceva din topicul asta ?
Guest befunny
Posted

deci eu am net de la o firma de cartier

mergea bine pana acum cateva zile

acum de la ora 14-23 nici nu ma pot conecta deloc

sau ma conectez si dupa 2 sec iau d/c

forumul mi se incarca o pagina in 20 de secunde

si asta se intampla doar pe linkmania

:comp2: :comp1: :comp2:

Posted

deci eu am net de la o firma de cartier

mergea bine pana acum cateva zile

acum de la ora 14-23 nici nu ma pot conecta deloc

sau ma conectez si dupa 2 sec iau d/c

forumul mi se incarca o pagina in 20 de secunde

si asta se intampla doar pe linkmania

:comp2: :comp1: :comp2:

dar tu ? ai citit ceva din acest topic ?

Posted

Joc din Italia si merge bine,nu am lag deloc si nici d/c nu am luat demult.

Daca ar fi dela RDS as avea si eu probleme

me2 , same , n`am nici o problema pana acum :)

Posted

in fine, daca doriti ultimul raspuns dat ieri la ora 22: "tehnicienii nostrii, impreuna cu cei de la rds, lucreaza la solutionarea problemei" Aha...

:clap: i-ai stresat ceva pana au admis ca au o problema...mie acelasi lucru invariabil....""problema apartine de RDS ,i-am informat telefonic si prin mail acum nu mai depinde decat de RDS ""

Deja imi e sila sa ii mai sun cred ca m-au trecut la ""BlackList""...ptr ca nu imi mai raspund...i-am disperat zilnic cate 5-6 telefoane :-??

Posted

deci so iau de la inceput. Am sunat la RDS&RCS si leam explicat treaba cu "lagul" si ca imi downloadeaza cu viteza ff mica. A zis ca este din cauza abonamentului si ca trebuie marit abonamentu. Bine inteles a crescut considerabil si pretul care trebuia sal platesc . Acum platesc in jur de 85lei de lei pe luna numai pt internet , excluzand TV si Telefonia fixa . Toate bune si frm. pana de 1 -2 cand incepe sa mi se miste in reprize intre anumite ore. ( tin sa mentionez ca atunci am doar mu`ul deschis si maxim mesu /winamp ).

Posted

a, sa inteleg ca trb sa bagam chischirei sa ne mearga cum trb? :) Maine mai sun odata la indivizi, le-am dat 5 zile de cand am sunat. Sa vad ce au de zis, daca nu, imi reziliez contractul -_-

Guest bogdan87
Posted

vdragosh dar de ce am lag urmat de D/C zilnic intre orele 17 si 23 ?

deci zi de zi de acuma 2 saptamani a inceput problema

PS: dupa ora 23 merge perfect

Posted

eu unu raman la parerea ca problema tine ori de rds-rcs ori de srverul de mu..

de cand sa bagat serverul 20 a inceput si lagul

hai ma ziceam daca aveam lag sa trag 2 sec si sa se opreasca alte 4-5 sec...da asha e chiar penal de la 6 pana la 11 seara nu ma pot conecta,si daca o fac mai mult de 2 min nu pot sa stau in joc pt ca imi da disconnect.

Posted

eu unu raman la parerea ca problema tine ori de rds-rcs ori de srverul de mu..

de cand sa bagat serverul 20 a inceput si lagul

hai ma ziceam daca aveam lag sa trag 2 sec si sa se opreasca alte 4-5 sec...da asha e chiar penal de la 6 pana la 11 seara nu ma pot conecta,si daca o fac mai mult de 2 min nu pot sa stau in joc pt ca imi da disconnect.

asa este cum spui tu ...

server-ul de mu are probleme si cei care nu sesizeaza aceste lag-uri "sunt neisimtiti", nu ? #-o

Posted

asa este cum spui tu ...

server-ul de mu are probleme si cei care nu sesizeaza aceste lag-uri "sunt neisimtiti", nu ? #-o

nu cred k este in folosul serverului sa ai aceasta atitudine ostila nu neaaparat fata de mn ci fata de toata lumea care isi pierde timpul si noptile pe acest server..in fond nu esti zeu esti doar un simplu om (player) care are acces la srv/forum.

nu cred k tre sa iti reamintesc eu..k treaba ta aici este sa atragi playeri sa populezi serverul..nu sa ii indepartezi.

dupa cum stii si u un server este foarte ushor de facut si de deschis publicului...dar este al draq de greu de populat..si este si mai al draq de greu de tinut playeri pe el.

last replay here.

Posted

@angel, crede-ma ca nu e de la svr. Este ori de la clicknet, ori de la rds. iar pb apare doar pt cei care au clicknet -_- Incearca sa intri in orele cand nu te poti conecta la joc, pe orice pagina ce apartine rds-ului (incearca sa intri pe pagina lor principala, sa vezi ca abia se incarca) O sa-i mai sun maine sa le zic de sanatate.

Posted

Mda pot sa spun ca e o ""imbunatatire"" de obicei la 6.30 lag+d/c la greu ....astazi abia la 7.50 a ""decedat""..e un progres ....mic poate in ritmul asta la o saptamana mai pot sta o ora in plus ...in 4 sapt nu as mai avea probleme (teoretic) !

Guest bogdan87
Posted

@angel, crede-ma ca nu e de la svr. Este ori de la clicknet, ori de la rds. iar pb apare doar pt cei care au clicknet -_- Incearca sa intri in orele cand nu te poti conecta la joc, pe orice pagina ce apartine rds-ului (incearca sa intri pe pagina lor principala, sa vezi ca abia se incarca) O sa-i mai sun maine sa le zic de sanatate.

Tsule deci in concluzie ar trebuii sa renuntam la clicknet,sa ne cautam alt furnizor

de internet :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...