Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Adriantze

SUPER MEGA EXTRA LAAG

Recommended Posts

Posted

Hai sa facem un rezumat de la '48 in coace. =)) =))

Ca sa intelegi si tu, romtelecomu aste distribuia net inainte ca rds-ul sa apara, nu e net prin sarma, avand in vedere ca e bazat pe o retea telefonica, are unele limitari firesti, nu e cablu de retea cu 4-8 fire. In plus stabilitatea la "Netu asta din sarma" e mult superioara lui RDS, pentru ca are firele bagate pe sub pamant si nu sunt afectate de schimbarile vremii. Mie in 3 ani mi-a picat netu doar de 2 ori si atuncea am stat fara 2 ore maxim, in rest nu stie sa pice "neanuntat".

Asteptati sa rezolve cei de la romtelecom problema cu serverul lor, si o sa va bucurati iarasi de stabilitate si no lag.

Iar cei care lauda alte firme de net gen "FiberLink" sa scrie in cmd tracert si ip-ul serverului, sa vada ca trec printr-un nod romtelecom si sau rds. AFK iarasi

Ooo da..esti praf. Numai in domeniul asta nu ma poti bate si vorbesti degeaba... eu in 2 ani de cand is la fiberlink nu am stat nici o secunda fara net , lag nu am avut ba m-ai mult mereu am avut viteze peste abonament..si o sa fie rds sub romtelecom poate in alta viata..am avut si eu net de la romtelecom prin modem[ modemul ala din PC..AMR la care puneam linia telefonica aka sarma ghimpata :)) 50kb/s era minune] pe vremuri, nu-mi zi tu mie de ce si cum si in al x-lea rand FiberLink nu e firma e un serviciu/abonament daca vrei RDS & RCS. Si daca vrei sa te convingi cu adevarat iti pot recomanda facultati la care sa te duci sa vorbesti cu oameni care predau retele de calculatoare , protocoale , transmisii de date etc. in anii de specializare sa te convingi. Esti asa de praf..nicaieri nu bate clicknetul rds-ul...fereasca am mai auzit-o si pe asta..rds are o banda de-si permite abonamente de 100mb/s in internet la cati utilizatori are la un pret infim si..pff..dar nici nu-mi bat capul..praaaf....ia si invata , lucreaza, experimenteaza dupa aia vb #-o

Posted

dragosh , majoritatea celor care avem problema asta , 17 - 23 , suntem din zona constantei .

daca afli ceva mai concret .. o data cand se va rezolva .. asteptam un raspuns.. in rest ne-a lamurit Old_bk in mare parte ..

Nu e numai pe langa constanta...eu stau in RDV,langa alexandria..si tot la fel imi face

Ooo da..esti praf. Numai in domeniul asta nu ma poti bate si vorbesti degeaba... eu in 2 ani de cand is la fiberlink nu am stat nici o secunda fara net , lag nu am avut ba m-ai mult mereu am avut viteze peste abonament..si o sa fie rds sub romtelecom poate in alta viata..am avut si eu net de la romtelecom prin modem[ modemul ala din PC..AMR la care puneam linia telefonica aka sarma ghimpata :)) 50kb/s era minune] pe vremuri, nu-mi zi tu mie de ce si cum si in al x-lea rand FiberLink nu e firma e un serviciu/abonament daca vrei RDS & RCS. Si daca vrei sa te convingi cu adevarat iti pot recomanda facultati la care sa te duci sa vorbesti cu oameni care predau retele de calculatoare , protocoale , transmisii de date etc. in anii de specializare sa te convingi. Esti asa de praf..nicaieri nu bate clicknetul rds-ul...fereasca am mai auzit-o si pe asta..rds are o banda de-si permite abonamente de 100mb/s in internet la cati utilizatori are la un pret infim si..pff..dar nici nu-mi bat capul..praaaf....ia si invata , lucreaza, experimenteaza dupa aia vb #-o

RDS este peste RTC doar la viteza!Prea folosesti ... si pff....pfff...pfff...praf esti tu

Stabilitatea la clicknet este cu mult peste RDS(Stabilitatea RDS depinde si de zona,oras)

Posted

Cum de eu nu am nici o problema?

Really, treceti pe FiberLink !!! :right:

geniule te-ai gandit ca poate unii nu au cum sa treaca pe rds?

ok sa va spun eu cum e problema: Am net de la clicknet , de pe la ora 4 incep cu unele intepari pana pe la 5, intre 5 si 6 incep sa mai iau 1-2 d.c, dupa 6 FIX, e dezastru, si tine pana pe la 10, cand suprinzator isi revine ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Am sunat la Romtelecom si mi-au zis in felul urmator, ca au probleme cu un server mare din bucuresti, pe care sunt conectati o parte din cei de pe RSD si clicknet.

Nu toti cei de pe clicknet sau de pe rds sunt afactati, pentru ca nu toti trec prin punctul ala de retea. Mi-au spus cei de la romtelecom, ca incearca sa rezolve problema dar nu isi dau seama de ce se manifesta intre orele astea, si ca incearca sa rezolve problema.

In concluzie nu e de la server, si noi nu avem ce face. Cei ce zic mai sus ca au net de cartier, nu au firma de net "net de cartier" ci au legatura la una din firmele mari, gen Romtelecom / RDS ca astea sunt baza pe la noi.

Da o sa ziceti ca romtelecomu are viteze foarte mici si cum de e el server pentru rds.. pai romtelecomu are viteze foarte mici de la user la serverul local din orasul respectev, intre orase romtelecomu are viteze foarte mari, prin fibra optica. Din cate am mai inteles se monteaza prin tara tehnologia VDSL pe clicknet care suporta 20-30mb/sec (reali), si ar putea sa fie si asta o cauza..nush.

Cam 70% din cei de pe romtelecom au problema asta. eu AFK!

mersi de clarificare :beer:

Ok, haideti sa va lamuresc ca nu va duce capul. Am vorbit cu mai multe persoane si colegi de facultate care nu sunt din acelasi oras cu mine neaparat si chiar cu multi care nu joaca mu online pe LinkMania ba chiar altii deloc si 2-3 mai au ceva relatii pe la romtelecom SI am aflat ca , doua puncte :

TOTI AU PROBLEME CU NETUL, LE SCADE VITEZA LAG IN UNELE JOCURI ETC. DEOARECE IN ACEL INTERVAL ORAR IN CARE SI VOI AVETI LAG INTRA FOARTE MULTI UTILIZATORI SI NETUL LOR NU PREA MAI FACE FATA SI INCEPE SA SE IMPARTA VITEZA SI SCADE SI E NASPA !!!

Acuma spune-ti si mie ce vina au Moderatorii si razvan si dragosh ca aveti voi NET prin sarma? Desi nu tot netul prin sarma merge asa de prost :).

Serverul merge foarte bine..ISP-ul vostru este unul incompetent.

hai sa ma exprim altfel

am clicknet de vreu o 2 ani

am jucat pe blizz. no lag. deci teorie ta se duce dracu

pe CN nam viteza ta, dar tu pe rds no sa ai stabilitate in veci si in pururi.

inca o chestie scopul acestui topic nu cred ca e sa te lauzi tu ca ai fiberlink. daca vvrei sa faci flama pe tema asta dami un mail ;)

dragos o sa revin cu un rezumat

Posted

Astia sunt exact ca la tara,in creierii muntilor.Iti iei banda de 5645747MBps si esti cel mai smecher.

Mie-mi trece cablaria de la RDS pe deasupra casei.Cu toate astea am clicknet pentru stabilitate si o retea de cartier pentru download(constant 8-10 MB/s)

Nu mai laudati RDS-u ca nu sunt chiar asa cum ziceti voi

Posted

Eu am clik net ma repet..pana azi la ora 12 nu am avut nici un fel de probleme cu netu/lag /,in ultimele 3 zile am tot auzit lagg lag intre orele x- y eu nu aveam nimic

Acum ca am problema asta de la ora 12 si eu ,acum 10 minute am dat un telefon la clik-net sa imi verifice si mie daca netul meu merge la fel ca si ieri.

Si netul merge la fel,nush unde e problema ,dar e aiurea.

Nu am o banda de 20 de ron,platesc in jur la 120 de lei pe luna,nu am avut niciodata probleme

Posted

Astia sunt exact ca la tara,in creierii muntilor.Iti iei banda de 5645747MBps si esti cel mai smecher.

Mie-mi trece cablaria de la RDS pe deasupra casei.Cu toate astea am clicknet pentru stabilitate si o retea de cartier pentru download(constant 8-10 MB/s)

Nu mai laudati RDS-u ca nu sunt chiar asa cum ziceti voi

tin sa te contrazic am 4 ani de cand am RDS iar pentru stabilitate le dau nota 10 :tiphat:

Posted

Net Orange .. a mers super pana acuma cateva zile , dar de 2-3 zile au inceput problemele cu lagu` :)

Am citit mai sus ca ar fi o problema rds-romtelecom , oare sa fie implicat si cei cu net Orange ?

Posted

e compromis pt mine cs-ul din seara asta -_-

Nu stiu care e pb, in ce ograda, dar se poate incerca un rr la svr? Poate macar se reduce din lag. (sanse mici, dar macar sa vedem ca se incearca ceva)

Posted

Nu are treaba serverul cu acest lag.

atunci ia zimi si mie de ce acuma cand sa descarc jocul il trage cu 6 kb/s? tocmai ce am formatat pc-ul ... de la windows te asigur eu ca nu e.. am licenta de la microsoft pe el + ca de pe toate site-urile merge foarte bine la descarcat? de 3 zile a inceput figura.. deci nu are rost sa zici ca e de la noi de indata ce doar pe LinkMania am problema aceasta

Guest SorBonA
Posted

E lag mare :(( :comp2: ori imi iasa din joc automat ori iau dcc :comp1:

Posted

acum incerc sa intru in joc si dc si pe site la link dabea imi intra tre sa stau 2 minute sa se incarce pagina si nu e de la mine ca de pe file list trag cu 1G (si la mine a inceput problema acum 3 4 zile dupa ce au bagat goldeni in ds sau unde iau bagat)faceti ceva ps am net prin "romtelebon"

uneori nici nu imi apare lumea sa imi bag passu

Posted

nui intereseaza de noi ... o sa jucam dupa ora 11-12 pana a 2 zi la 12 ca doar atuncea ne merge servaru ...ca admini nus interesati sa rezolve aceasta problema ....

Posted

Si eu joc din Italia si nu am lag si nici d/c nu am luat de foarte demult :hail:

Te cred ca poate nu ai lag, eu am un net putin mai slab, nu mii se intampla

des chestia asta dar aceasta saptamana ma disperat, mai ales ieri peste 20 d/c

Wichend placut !

Posted

pun mana pe par shii i omor

de la ora 13 incerc sa ma logez

pai mama lor de pripashi cu netu lor

de 2 zile am albit

rds fibra optica constantza 10 Mg

ok o sa intru dupa 11 noaptea

Posted

imi cer scuze ca intervin dar vreau sa pun o intrebare cum se face ca orice joc as juca orice pagina as deschide-o imi merge fara delay? ... cand vreau sa intru aici nu pot sau daca pot am un delay fantastic de mare incat imi este imposibil sa ma bucur de el... se intampla asta de 4 zile(pana acum nici o problema) in cursul saptamanii in intervalul orar 17.00- 23.30, iar azi a inceput de la ora 15.00 acelasi lucru ..

mi am sunat providerul care mi a zis urmatorul lucru : doamna puteti deschide pagina x ,y etc am raspuns da,iar ei au spus atunci inseamna ca aceasta problema nu e de la noi ...

daca va place sa plasati lucrul acesta unul de altul e decizia dumneavoastra dar nu mi se pare unlucru corect fata de cei care joaca ,daca o sa spuneti noi nu va obligam sa jucati etc e adevarat ,dar ganditiva si la noi cei cu probleme si gasiti solutii ... sincera sa fiu as propune un restart la servar in acel interval orar pentru a diminua acest delay , deasemenea sunt convinsa ca sunt multi playeri "afkisti" atunci si ati mai reducedin ei si ne ati ajuta si pe noi

va multumesc ca mi ati acordat putina atentie si sper ca se va gasii o solutie

Posted

o sa mai stam o sapt asa ...ca nui intereseaza chiar deloc...

o sa mai stam o sapt asa ...ca nui intereseaza chiar deloc...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...