Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Adriantze

SUPER MEGA EXTRA LAAG

Recommended Posts

Posted

si eu am aceeasi problema 5-22-23 lagg si d/c vad ca admini nu spun nimic ...sa stim si noi dak incearca sa rez problema

Posted

:)) aceeasi problema o am si eu .. seara depe la 8 d/c in continuu .. am net prin fibra banda de upload 8 mega testata + ca de exemplu acuma am ramas blocat in crywolf .. dau sa merg Lorencia sau alte mape si iau d/c ... Asteptam adminii cu un raspun sa stim si noi ..

Guest bogdan87
Posted

iara ne bate in poarta lagu :hair:

Posted

problema apare la abonatii clicknet si la cei unde legatura dintre serverul de mu - provider trece prin romtelecom.

eu am o retea de cartier si in drumul spre server trec prin adsl86-34-199-173.romtelecom.net [86.34.199.173] ... evident de la 3-4 pana seara la 11-12 merge in reprize , problema pare sa fie de la romtelecom

P.S. acum sunt pe rds

Eu am cliknet (romtelecom) si merge perfect ,deci asta pica

Posted

Cum de eu nu am nici o problema?

Really, treceti pe FiberLink !!! :right:

pentru ca cei pe rds nu cred ca au probleme cu lagul.. deoarece e srv pe rds.. de exemplu am digi mobile de ala... merge bine.. bag conexiunea astalalta pe care am 7-8 mega banda de upload si nu merge.. e posibil sa fie ceva la extern.. un admin sa ne lamureasca nu este?

Posted

of rezolvati fratilor problema ca asta este de la voi din srv nici decum de la netul nostru...pana ieri imi mergea perfect si de ieri am inceput sa am lag..de la ora 17 pana seara pe la 23. am un lag imens nici macar nu pot sa ma conectez.

puteati macar sa anuntati si voi...."ba fraierilor o sa lucram la srv 2-3 zile intre orele x si y ca doar atunci avem si noi timp"..si nu ne mai stresam atat

Posted

acum sunt pe rds, merge perfect. Am intrat ca mi-au dat beep oamenii ca am luat d/c de acasa, unde am clicknet. Deci, este a 3 a zi consecutiv cand in intervalul 7-9-11 seara, iau d/c si niciun raspuns Ma intreb maine la cs ce o sa fac -___-

Posted

ok sa va spun eu cum e problema: Am net de la clicknet , de pe la ora 4 incep cu unele intepari pana pe la 5, intre 5 si 6 incep sa mai iau 1-2 d.c, dupa 6 FIX, e dezastru, si tine pana pe la 10, cand suprinzator isi revine ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Am sunat la Romtelecom si mi-au zis in felul urmator, ca au probleme cu un server mare din bucuresti, pe care sunt conectati o parte din cei de pe RSD si clicknet.

Nu toti cei de pe clicknet sau de pe rds sunt afactati, pentru ca nu toti trec prin punctul ala de retea. Mi-au spus cei de la romtelecom, ca incearca sa rezolve problema dar nu isi dau seama de ce se manifesta intre orele astea, si ca incearca sa rezolve problema.

In concluzie nu e de la server, si noi nu avem ce face. Cei ce zic mai sus ca au net de cartier, nu au firma de net "net de cartier" ci au legatura la una din firmele mari, gen Romtelecom / RDS ca astea sunt baza pe la noi.

Da o sa ziceti ca romtelecomu are viteze foarte mici si cum de e el server pentru rds.. pai romtelecomu are viteze foarte mici de la user la serverul local din orasul respectev, intre orase romtelecomu are viteze foarte mari, prin fibra optica. Din cate am mai inteles se monteaza prin tara tehnologia VDSL pe clicknet care suporta 20-30mb/sec (reali), si ar putea sa fie si asta o cauza..nush.

Cam 70% din cei de pe romtelecom au problema asta. eu AFK!

Posted

of rezolvati fratilor problema ca asta este de la voi din srv nici decum de la netul nostru...pana ieri imi mergea perfect si de ieri am inceput sa am lag..de la ora 17 pana seara pe la 23. am un lag imens nici macar nu pot sa ma conectez.

puteati macar sa anuntati si voi...."ba fraierilor o sa lucram la srv 2-3 zile intre orele x si y ca doar atunci avem si noi timp"..si nu ne mai stresam atat

" ba fraiere", tu citesti inainte sa postezi ? nu vezi ca sunt jucatori care nu au nici o problema ?

uite mai jos un raspuns ... vroiai sa sun eu la romtelecom sa vad care este problema ?

ok sa va spun eu cum e problema: Am net de la clicknet , de pe la ora 4 incep cu unele intepari pana pe la 5, intre 5 si 6 incep sa mai iau 1-2 d.c, dupa 6 FIX, e dezastru, si tine pana pe la 10, cand suprinzator isi revine ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Am sunat la Romtelecom si mi-au zis in felul urmator, ca au probleme cu un server mare din bucuresti, pe care sunt conectati o parte din cei de pe RSD si clicknet.

Nu toti cei de pe clicknet sau de pe rds sunt afactati, pentru ca nu toti trec prin punctul ala de retea. Mi-au spus cei de la romtelecom, ca incearca sa rezolve problema dar nu isi dau seama de ce se manifesta intre orele astea, si ca incearca sa rezolve problema.

In concluzie nu e de la server, si noi nu avem ce face. Cei ce zic mai sus ca au net de cartier, nu au firma de net "net de cartier" ci au legatura la una din firmele mari, gen Romtelecom / RDS ca astea sunt baza pe la noi.

Da o sa ziceti ca romtelecomu are viteze foarte mici si cum de e el server pentru rds.. pai romtelecomu are viteze foarte mici de la user la serverul local din orasul respectev, intre orase romtelecomu are viteze foarte mari, prin fibra optica. Din cate am mai inteles se monteaza prin tara tehnologia VDSL pe clicknet care suporta 20-30mb/sec (reali), si ar putea sa fie si asta o cauza..nush.

Cam 70% din cei de pe romtelecom au problema asta. eu AFK!

Eu am cliknet (romtelecom) si merge perfect ,deci asta pica

tu ai clicknet ...

stai cumva in toate orasele din tzara incat poti sa excluzi varianta de mai sus ? #-o

:)) aceeasi problema o am si eu .. seara depe la 8 d/c in continuu .. am net prin fibra banda de upload 8 mega testata + ca de exemplu acuma am ramas blocat in crywolf .. dau sa merg Lorencia sau alte mape si iau d/c ... Asteptam adminii cu un raspun sa stim si noi ..

ai cumva fibra de la RDS ?

si eu am aceeasi problema 5-22-23 lagg si d/c vad ca admini nu spun nimic ...sa stim si noi dak incearca sa rez problema

ce raspuns astepti ? nu vezi ca la majoritatea merge ?

raspunsurile le gaseai in acest topic daca citeai inainte sa postezi .

si eu am aceasta prb...si am net si de la clicknet si rds...si pe ambele am laggu asta si figurile astea le face seara de cateva zile...

interesant ... din ce oras esti ?
Posted

subscriu.. dupa ora 5 incet incet incepe distractia... la 7 deja e naspa de jucat iar intre 7 si 10 nici macar nu mai incerc sa ma connectez.

da am romtelecom si nui de la aia (acu 2 nopti am fost on, noaptea trecuta la fel). pingul e relativ okei. adica mai vad odata la 10-20 de cereri 1s-1.7s

si odata la 50-100 cate un time out. acu cineva a venit cu ideea.. de la vreme? pareri?

ce va place sa trageti concluzii fara sa stiti despre ce este vorba ...

tu ai impresia ca jocul comunica cu server-ul la fel ca ping-ul cu care ai testat tu ? (un pachet de 32 de bytes pe secunda ) ? #-o

Doamne eu nu mai suport am lag mare extrem de mare urmat de D/C

am net de la rds

E de la net sau de la servar?!:((

eu sunt la rds cadem pe capede

de la orela 16 -23 e jale abia putem sa ne connectam

2 secunde in joc shi d/c

voi aveti mereu probleme ?

intre ce ore ?

din ce oras sunteti ?

Problema nu este de la useri

Am testat pe un server de MU strain si nu am nici un pic de lag insa pe linkmania este lag la greu.

este adevarat ca nu ai internet de la RDS ?

Atunci cum iti explici ca pe un server din afara tarii, eu avand clicknet merge MU impecabil iar pe linkmania nu.

simplu, daca nu ai net de la RDS, este o problema intre provider-ul tau si RDS .

da deci avand in vedere ca cei care au postat au net si de la romtelecom si de la rds. raman 2 variante... ori zonal (desi credca asta e putin probabil) ori din server :| ceva idei

Reply from 81.196.12.18: bytes=32 time=51ms TTL=57

...

Reply from 81.196.12.18: bytes=32 time=51ms TTL=57

acum de exemplu imi da disconnected nici macar nu ma lasa sa ma loghez :|

idei?

data viitoare sa pui rezumat-ul ping-ului ( min, med, max, %loss)

Posted

Eu joc din Italia, am luat astazi cel putin 20 de d/c-turi

Nu mai pot de nervi :crybaby:

Rezolvati ceva si cu externul saptamana asta ma zapacit

dar astazi mi-a pus capat.

Multumesc !

Posted

Multumesc !

o sa ne ocupam si de conexiunea externa dupa ce terminam de cumparat tot RDS-ul #-o
Posted

dragosh , majoritatea celor care avem problema asta , 17 - 23 , suntem din zona constantei .

daca afli ceva mai concret .. o data cand se va rezolva .. asteptam un raspuns.. in rest ne-a lamurit Old_bk in mare parte ..

:tiphat:

Posted

Ok, haideti sa va lamuresc ca nu va duce capul. Am vorbit cu mai multe persoane si colegi de facultate care nu sunt din acelasi oras cu mine neaparat si chiar cu multi care nu joaca mu online pe LinkMania ba chiar altii deloc si 2-3 mai au ceva relatii pe la romtelecom SI am aflat ca , doua puncte :

TOTI AU PROBLEME CU NETUL, LE SCADE VITEZA LAG IN UNELE JOCURI ETC. DEOARECE IN ACEL INTERVAL ORAR IN CARE SI VOI AVETI LAG INTRA FOARTE MULTI UTILIZATORI SI NETUL LOR NU PREA MAI FACE FATA SI INCEPE SA SE IMPARTA VITEZA SI SCADE SI E NASPA !!!

Acuma spune-ti si mie ce vina au Moderatorii si razvan si dragosh ca aveti voi NET prin sarma? Desi nu tot netul prin sarma merge asa de prost :).

Serverul merge foarte bine..ISP-ul vostru este unul incompetent.

Posted

Multumesc !

Si eu joc din Italia si nu am lag si nici d/c nu am luat de foarte demult :hail:

Posted

Ok, haideti sa va lamuresc ca nu va duce capul. Am vorbit cu mai multe persoane si colegi de facultate care nu sunt din acelasi oras cu mine neaparat si chiar cu multi care nu joaca mu online pe LinkMania ba chiar altii deloc si 2-3 mai au ceva relatii pe la romtelecom SI am aflat ca , doua puncte :

TOTI AU PROBLEME CU NETUL, LE SCADE VITEZA LAG IN UNELE JOCURI ETC. DEOARECE IN ACEL INTERVAL ORAR IN CARE SI VOI AVETI LAG INTRA FOARTE MULTI UTILIZATORI SI NETUL LOR NU PREA MAI FACE FATA SI INCEPE SA SE IMPARTA VITEZA SI SCADE SI E NASPA !!!

Acuma spune-ti si mie ce vina au Moderatorii si razvan ca aveti voi NET prin sarma? Desi nu tot netul prin sarma merge asa de prost :).

Da...net prin sarma optica,tare,nu?Eu de exemplu in unele seri cand intru ...am lag,in alte nu am.Al dreaq net sa faca figuri cand vrea el? <_<

Posted

Da...net prin sarma optica,tare,nu?Eu de exemplu in unele seri cand intru ...am lag,in alte nu am.Al dreaq net sa faca figuri cand vrea el? <_<

Daca ar fi fost o problema de la Server a-ti fi avut LAG toata ziua tot timpul nu in intervale orare bine conturate; si daca era o problema de la RDS ar fi trebuit sa aveti probleme cu lagul de pe vremea lui S1 BETA. E de la voi ,mai exact de la ISP si daca a-ti gandi putin intervalele orare care le spuneti voi ..ia ganditit-va..cand vine lumea de la servici...cand vine de la scoala/liceu/facultate cand se trezesc copii dupa somnul de pranz de dupa scoala SI intra pe net? Oare? #-o

Posted

Acuma spune-ti si mie ce vina au Moderatorii si razvan si dragosh ca aveti voi NET prin sarma? Desi nu tot netul prin sarma merge asa de prost :).

Daca ar fi fost o problema de la Server a-ti fi avut LAG toata ziua tot timpul nu in intervale orare bine conturate; si daca era o problema de la RDS ar fi trebuit sa aveti probleme cu lagul de pe vremea lui S1 BETA. E de la voi ,mai exact de la ISP si daca a-ti gandi putin intervalele orare care le spuneti voi ..ia ganditit-va..cand vine lumea de la servici...cand vine de la scoala/liceu/facultate cand se trezesc copii dupa somnul de pranz de dupa scoala SI intra pe net? Oare? #-o

Hai sa facem un rezumat de la '48 in coace. =)) =))

Ca sa intelegi si tu, romtelecomu aste distribuia net inainte ca rds-ul sa apara, nu e net prin sarma, avand in vedere ca e bazat pe o retea telefonica, are unele limitari firesti, nu e cablu de retea cu 4-8 fire. In plus stabilitatea la "Netu asta din sarma" e mult superioara lui RDS, pentru ca are firele bagate pe sub pamant si nu sunt afectate de schimbarile vremii. Mie in 3 ani mi-a picat netu doar de 2 ori si atuncea am stat fara 2 ore maxim, in rest nu stie sa pice "neanuntat".

Asteptati sa rezolve cei de la romtelecom problema cu serverul lor, si o sa va bucurati iarasi de stabilitate si no lag.

Iar cei care lauda alte firme de net gen "FiberLink" sa scrie in cmd tracert si ip-ul serverului, sa vada ca trec printr-un nod romtelecom si sau rds. AFK iarasi

Posted

ce sa mai comentez sunt din constantza netu de la rds prin fibra optica

10Mb absolut orice site merge perfect

inafara de link ma refer la joc shi la pagina

o seara buna o sa ma las cred ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...