Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Venom07

Probleme performanta in MU

Recommended Posts

Posted

Mi-am luat de curand un Lenovo S10e...(NU pentru MU!,pt filme si internet cand sunt plecat)

Si am vrut sa joc mu de pe el...sa vad daca merge:D

A avut pe el XP Home edition cu licenta.Mu se misca foarte urat,dar cu chiu cu vai intram in joc(Abia miscam cursorul)

Acu am bagat Win 7 pe el si merge si mai prost

Teoretic nu ar trebuii sa ruleze jocul atat de prost

Full specs

CPU 1.6-GHz Intel Atom N270

RAM 1GB

HDD S-ATA 80 GB 5.400 rpm

Display size 10.1 inch,1024x576

Video Intel GMA 950(945 de fapt)

Pe un laptop cu GMA 950 Mu-ul se misca mai bine,jucabil:)

Are cineva vreo idee?

Posted

performantele sunt scăzute din cauza plăcii video care e incorporata

o placa video incorporata nu se va ridica niciodată la nivelul unei placi dedicate

iar desktopul de care vb probabil are placa dedicata(adică pe slot) chiar dacă are are procesor mai mic si rami mai mici, placa video isi zice cuvantul

tine minte ca laptopurile NU sunt făcute pentru gaming

Posted

La chipsetul ala grafic nu ai AGP Texture Acceleration, aceasi problema o am si io pe laptop, evita locurile aglomerate din joc si se misca cat de cat :). Si inca ceva , scapa de win7 , nu e de laptopul ala.

Posted

La chipsetul ala grafic nu ai AGP Texture Acceleration, aceasi problema o am si io pe laptop, evita locurile aglomerate din joc si se misca cat de cat :). Si inca ceva , scapa de win7 , nu e de laptopul ala.

Pe un asemenea laptop ruleaza foarte bine doar Windows 7 Starter !

Cat despre joc eu cred ca cel putin, deci cel putin, la cea mai mica rezolutie trebuie sa-ti ruleze. Cred ca este o problema de drivere aici ; verifica site-ul producatorului de drivere instaleaza ce mai e pe acolo si vezi ce rezolvi.

Si ca sistem de operare Windows 7 Starter sau Windows XP ( Corporate Edition e cel mai recomandat ) altceva spre binele tau ..NU !

:right:

Posted

Asta e:)

Si unele laptopuri sunt si pt gaming...

Am si un laptop,si joc crysis pe High cu AA 2X,dar ma tine max 45 de minute bateria.Pe asta mic l-am luat sa ma uit la filme pe tren,si ar fi fost frumos sa las si afk in timpu asta:)

Posted

Partea curioasa e ca pe un PC desktop,mai slab ca netbookul meu,Mu ruleaza mai bine:)

procesorul intel atom nu este facut pentru jocuri , este facut sa aiba un consum mic .

este mai slab chiar decat procesoarele desktop de generatie mai veche

Posted

performantele sunt scăzute din cauza plăcii video care e incorporata

o placa video incorporata nu se va ridica niciodată la nivelul unei placi dedicate

iar desktopul de care vb probabil are placa dedicata(adică pe slot) chiar dacă are are procesor mai mic si rami mai mici, placa video isi zice cuvantul

tine minte ca laptopurile NU sunt făcute pentru gaming

Mai taci ma ca numa prostii vorbesti

procesorul intel atom nu este facut pentru jocuri , este facut sa aiba un consum mic .

este mai slab chiar decat procesoarele desktop de generatie mai veche

Asa este

Posted

nu stiu cat de mult e vorba de hardware, cat e vorba de joc in sine. e optimizat cu picioru. mu n-am incercat pe netbook (eu am un asus, dar ca specificatii e similar cu acest lenovo), dar pot spune ca wow imi mergea fluent, pe medium-low. ca minimum req, mu este sub wow (cel putin teoretic).

Posted

am facut o generalizare cand am zis mai sus ca laptopurile nu sunt facute pentru gaming

logic ca exista si unele facute pentru asa ceva, dar marea majoritatea NU

mai ales al lui .... am formulat asa sa nu fie dezamagit ca are el laptop prost :)) sa se consoleze ca mai sunt si altii cu aceeasti problema

nu cred ca vei rezolva mare lucru cu driverele ,

ceea ce iti recomand este sa bagi o versiune de xp ceva mai "mica"

incearca un student edition care teoretic cer mai putine resurse , astfel vei avea mai multe res pentru MU

Posted

am facut o generalizare cand am zis mai sus ca laptopurile nu sunt facute pentru gaming

logic ca exista si unele facute pentru asa ceva, dar marea majoritatea NU

mai ales al lui .... am formulat asa sa nu fie dezamagit ca are el laptop prost :)) sa se consoleze ca mai sunt si altii cu aceeasti problema

nu cred ca vei rezolva mare lucru cu driverele ,

ceea ce iti recomand este sa bagi o versiune de xp ceva mai "mica"

incearca un student edition care teoretic cer mai putine resurse , astfel vei avea mai multe res pentru MU

:beer: good

Posted

procesorul conteaza mult mai putin pentru mu decat placa grafica

Am si eu un laptop cu procesor core2duo 7250 care este mult peste procesorul desktop amd64 3200 si totusi jocul merge jalnic pe laptop... poti sa joci dar cu rabdare multa ... placa video intel onboard este de toata jena.

pe desktop foloseste procesor 99% si trebuie sa ii dau prioritate mai mica la thread altfel nu mai pot sa fac nimic si pe laptop foloseste 40-50% si merge prost ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...