Synapse Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Alt topic fara rost. -ija- are dreptate. Aceste life stone-uri trebuiesc aparate. In orice castle siege trebuie sa existe o strategie de atac si aparare. Cine e curios de ce si cat "hp" au aceste life stone, sa intrebe pe aia de la webzen ca va explica ei cum sta treaba cu astea. Daca ar fi dupa mintea voastra, voi vreti sa reinventati un alt fel de mu online si ce ar fi sa cereti/sugerati zeci de sloturi pe arme si armuri, 99% DSR, automatic hp recovery 99%, etc.
bunny Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Daca ar fi dupa mintea voastra, voi vreti sa reinventati un alt fel de mu online si ce ar fi sa cereti/sugerati zeci de sloturi pe arme si armuri, 99% DSR, automatic hp recovery 99%, etc. Dur, dar adevarat. Like your thinking, lad. ^_^ "Dar de ce nu se schimba...?" / "De ce nu se pune...?" "Ca pe alt server asa am vazut..." / etc, astea sunt banalele intrebari/afirmatii puse de fiecare data doar pentru a va satisface placerile VOASTRE personale, nu ale tuturor. Think about it. >.<
-GUNIT- Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 "voastre" adica noi cei care mergem la cs nu?spearman/ archer/ portile castelului/ statuiile sunt degeaba... life stone isi face treaba pana este descoperit... noi speram ca, chestile astea sa evolueze pe masura ce crestem si noidaca este imposibil intelegem -_- si inchdeti topiculdaca nu atunci puteti lua in considerarea aceasta sugestie prin care va rugam sa incercati sa le modificati
Tsu_Xing Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Sunt surprins cat de... da, prosti sunt unii.Pe webzen, bai, nu stiu daca era cu rr, Adica pe oficial ai lvl max 400 (sau aveai, nu stiu daca au modificat si acolo) Deci, pe webzen, hp-ul portilor, al LS-urilor al etc etc au o valoare intiala mare, comparativ cu statusurile jucatorilor. Aduceti-va aminte primul cs si o sa intelegeti -_- Deci, trb ajustate pentru nivelul actual al jucatorilor.@synapse, crezi ca nu le aparam? Dar 1 e cand vine adversarul, da de 2 ori in ea si crapa si alta ar fi sa reziste macar la 10 lovituri ;) Asa ca nu vreau sa fie totul roz cum sugerezi tu acolo in acea "exprimare dura, dar adevarata" vreau o normalitate. In schimb, daca as vrea sa fie totul roz, poate as vrea sa mearga Summonul la castle siege, ca data urmatoare cand sunt singur in camera tronului, sa pot sa-mi teleportez tot partyul si sa avem un avantaj destul de important cand incercam sa luam coroana (oara asta tine tot de dorintele mele de a reinventa MU-ul?) Sau poate, sa-mi mearga FS-ul sa tin spoturile si sa intru mai devreme pe alte harti, doar sunt DL. Asa cum cele de sus nu sunt, deci este un MU modificat, nu vad de ce nu s-ar putea modifica mai mult pt a aduce o normalizare -_-Sper ca daca am fost dur, sa fi fost adevarat. -_-
vdragosh Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 summon-ul merge la CS de 2 saptamani parca a mai zis cineva ca nu merge saptamana trecuta ( poate chiar tu ) ...