Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BogdanMU

Helpuiala

Recommended Posts

Posted

Am problema cu windows mode nu merge deloc ,chiar daca pun rezolutia monitorului cu aceasi setata pe launcher apare ecranu alb si atat se aud sunete dar in rest nimic. Mentionez ca am Win7 64X. Nu pot lua de undeva un windows mode separat ? Orice sfat e bine venit :tiphat: :yum:

Edit: puteti sa imi scoateti warnul va rog e asa de un an

Posted

Ai instalat placa video sau ai lasat driverele default de la windows 7?

Si eu am windows7 si nu imi face probleme; eventual incearca la compatibility sa pui Windows XP (SP2).

Warn down 10%

Posted

Ai instalat placa video sau ai lasat driverele default de la windows 7?

Si eu am windows7 si nu imi face probleme; eventual incearca la compatibility sa pui Windows XP (SP2).

Warn down 10%

Am incerca dar nici o schimbare , Da am toate driverele instalate

Nu exista nici o alternativa... ? un alt launcher simplu cu win mode separat de ex ? sau ceva de genu ?

Posted

Ba merge, dai run as administrator.

I-am dat dar cand dau sa intre pe win mode se blocheza jocu si nici nu se face pe tot monitoru imaginea chiar daca am aceasi rezolutie la monitor launcher si win mode setata

Posted

Cred ca o sa o las balta ... Singura solutie ar fi un alt launcher cum era inainte cred....

Daca nu stie nimeni o solutie puteti sa inchideti postul.

O mica recapitulare :

~ cu launcheru incorporat in launcher daca il activez cum intra in joc pe toata fereastra se vede alb dar se aude melodia aia cand tre sa iti bagi contul.

~ cu un alt Win mode separat , intru in joc pe cont dupaia imediat ce apas F12 se blokeza ... iese in win mode dar se blocheaza si tot asa alb totul

~ am incercat cu acelasi rezolutii la tot adica monitor joc si win mode saparat dar aceasi chestie se blocheaza si se face toata fereastra alba

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...