Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest LowGmaN666

noob season ?

Recommended Posts

Guest LowGmaN666
Posted

Asta trecu si pe langa mine acum 5 minute :))... e la pescuit de spoturi.

Si mai ii si Samyboy pacat ca nu am facut printuri

@lasa ca am tasta CTRL si un mesaj de intampinare :)) nasol ca numa stric zen pe toti nubi :comp2:

p.s. ia vezi la sectiunea Plangeri mai sunt 2 asupra lui Gandalf omg #-o

Guest LowGmaN666
Posted

de aici putem sa ne dam seama de nivelul analfabetismului unor jucatori...partea proasta e ca sunt foarte multi care se incadreaza in aceasta categorie

Guest LowGmaN666
Posted

de aici putem sa ne dam seama de nivelul analfabetismului unor jucatori...partea proasta e ca sunt foarte multi care se incadreaza in aceasta categorie

si u faci acuma referire la :blink:

@eu am postat pentru altceva nu ma intere ca scrie cu "k" inloc de "c"

Posted

Uite o chestie interesanta.

Si tu ai fost nab odata.De ce nu incerci si tu sa ii ajuti pe ei sa le explici,gandeste-te ca tu esti mai noob ca ei daca le raspunzi cu pk in loc sa ii ajuti..parerea mea

topic degeaba,really

Guest LowGmaN666
Posted

Uite o chestie interesanta.

Si tu ai fost nab odata.De ce nu incerci si tu sa ii ajuti pe ei sa le explici,gandeste-te ca tu esti mai noob ca ei daca le raspunzi cu pk in loc sa ii ajuti..parerea mea

topic degeaba,really

DB-u ii aproape de 1 an deja daca in atata timp nu ti-ai rezervat 15-20 minute sa citesti Regulamentul si Ghidul de postare pentru ce te apuci sa joci :blink: cat despre ceea ce zici u ajutatul :-j daca le zici te iau la misto le-am zis la cateva persoane ca nu fac bine si raspunsul "dute ma nub" si alte insulte din astea minore pentru ce sa ajuti cand ei te iau drept "prost"

Guest sobiesky
Posted

Esti cel mai bun omule :))),nu prea poti sa traiesti de altii.Mare om,mare caracter !!

Guest LowGmaN666
Posted

Esti cel mai bun omule :))),nu prea poti sa traiesti de altii.Mare om,mare caracter de cacat cei drept!!

spre deosbire de tine ai putea zice ca da :readthis:

Ce e in neregula cu acele poze ?

11. Modalitate preluare spot

Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp. Preluarea necesita 4 poze, in minute diferite, printul 1 fiind in minutul 0 si al treilea print in minutul 4, urmat de printul cu F4 ridicat in minutul 5 pentru a incheia preluarea. Preluarea incepe din momentul cand ati adresat prima intrebare dar aceasta nu se va incheia cu o intrebare afisata de caracter in momentul printului F4. Daca totusi dupa printul cu F4, persoana ce urmeaza a fi preluata, raspunde, nu se mai ia in considerare, chiar daca este minutul 5. Minim 1 poza la coord diferite. Daca in interval de 5 minute nu se dovedeste ca minim 1 caracter de pe spot este on, acestia au pierdut spotul.

Exemplu:

minutul 00:00: x, afk? +print.

minutul 00:- -: x, afk? +print.

minutul 00:04: x, afk? +print.

minutul 00:05: F4 +print.

Preluarea este incorect facuta daca:

- nu este respectat exemplul de mai sus.

- in timpul ei, cel care preia face ks.

- in timpul ei cel care preia paraseste spotul sau ia disconnect.

- intrebarile tuturor caracterelor afk sunt pe o singura linie.

- toate pozele sunt pe aceleasi coordonate.

- nu se pune pointerul pe fiecare caracter intrebat de afk in momentul printului.

Guest sobiesky
Posted

Poate ca nu pun ata suflet ca tine in jocu asta?Sincer refati viata.

Guest LowGmaN666
Posted

Poate ca nu pun ata suflet ca tine in jocu asta?Sincer refati viata.

Sincer u apucate de alt joc...daca nu suporti caldura din bucatarie iesi afara.

p.s. u ar trebui sa-ti refaci viata pentru daca nici acilea nu esti in stare sa citesti cateva propozitii cred ca asa esti si in realitate :-j

Guest sobiesky
Posted

O sa cedez primu.Atata haz pt "un joc",pt tine tot #-o

Guest LowGmaN666
Posted

O sa cedez primu.Atata haz pt "un joc",pt tine tot #-o

Ceva mai interesant ai de zis :))

p.s. citeste Regulament Mu Linkmania & Ghidul de postare

p.p.s ce haz ma :blink: din cauza unor persoane ca voi ajungem pe la sectiunea plangeri si chiar daca nu am fost preluati corect tot noi luam ss ca voi sunteti mai incuiati "unii"

Posted

spre deosbire de tine ai putea zice ca da :readthis:

Presupun ca te referi la chestia cu aceleasi coordonate. Eu sincer alta chestie nu vad ... Daca e treaba cu coordonatele, e posibil ca unii playeri sa nu fi citit noul regulament, iar pe fostele baze de date, nu era necesar sa-ti schimbi pozitia cand intrebi de afk.

Guest LowGmaN666
Posted

Presupun ca te referi la chestia cu aceleasi coordonate. Eu sincer alta chestie nu vad ... Daca e treaba cu coordonatele, e posibil ca unii playeri sa nu fi citit noul regulament, iar pe fostele baze de date, nu era necesar sa-ti schimbi pozitia cand intrebi de afk.

ii vorba de cum pui intrebarile de afk in ce minut ma refer :P

Exemplu:

minutul 00:00: x, afk? +print.

minutul 00:- -: x, afk? +print.

minutul 00:04: x, afk? +print.

minutul 00:05: F4 +print.

Posted

Atunci scuza-ma ca-ti zic, dar ai 12-14 ani sigur. Regulamentul spune asa: poza la 00, poza la 01 sau 02 sau 03, poza la 04 si apoi poza la 05 cu F4. Daca el doreste sa te intrebe in fiecare minut, nu inseamna ca e noob sau mai stiu eu cum.

Guest LowGmaN666
Posted

Atunci scuza-ma ca-ti zic, dar ai 12-14 ani sigur. Regulamentul spune asa: poza la 00, poza la 01 sau 02 sau 03, poza la 04 si apoi poza la 05 cu F4. Daca el doreste sa te intrebe in fiecare minut, nu inseamna ca e noob sau mai stiu eu cum.

pentru informatia nu am 12-14 ani sigur....cat despre ce zici u spui numa prostii mai reciteste regulamentul.

Nextttt >>>>

Posted

Probabil a pus bind sa ii fie mai usor.

Low-g-man, nu mai fi rautacios, nu te mai supraestima, pica urat, sincer. Cat despre preluari, lasa-i in pace, si-o fac cu mana lor, tu ai grija sa le raspunzi cand ei iti adreseaza o intrebare, caci, sa te folosesti de regulament nu prea te sfatuiesc.

Posted

de minute se plangea LowGmaN666 ? #-o

Problema grava este :

Preluarea este incorect facuta daca:

...

- nu se pune pointerul pe fiecare caracter intrebat de afk in momentul printului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...