LuckyShot Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Imi poate spune cineva cum pot afla adresa de mail a fostului ministru al agriculturii, Dacian Ciolos? sau mai degraba de unde as putea sa aflu o astfel de adresa...pe site-ul ministerului nu am gasit nimic daca cineva are ceva cunostinte pe la minister sau stie cum pot afla adresa de mail, il rog sa ma anunte.PS. domnule/doamna/domnisoara moderator, va rog sa nu inchideti topicul daca vedeti ca intr-o zi, doua, trei nu a raspuns nimeni, cum aveti obiceiul sa faceti. unii utilizatori intra mai rar pe forum. mersi
Guest stefteo21 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Nu vreau sa fiu rau, dar daca n-ai cumva sa-i dai niste bani nu cred ca orice i-ai zis ministrului l-ar interesa in mod direct :Dsi ca sa nu fiu offtopic : ti-as zice adresa lui de mail, dar eu trebuie sa tac cand vorbesc cu tine :(
LuckyShot Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 nu trebuie sa vorbesti cu mine, trebuie sa scrii.
0ne Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Nu cred ca are adresa de mail.Probabil vorbeste la telefon,atat.
LuckyShot Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 eu cred ca are totusi. nu e asa primitiv omu. trebuie sa scriu un memoriu de la munca si daca as avea adresa de mail nu mai trebuie sa am de-a face cu toata birocratia.
Lancelot Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 well domnul moderator iti va muta topicul la comunitate pentru a evita spam-ul. Daca tot ai obiceiul sa intri mai rar pe forum..tu sau cei ce te pot ajuta..atunci macar vom evita spam-ul si replicile de genul celor de mai sus.
logs Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Teoretic, ar fi trebuit sa poti lua legatura direct cu nenea comisar aici insa vad ca deocamdata acolo nu e de gasit.Pana una alta, ai putea sa incerci sa obtii de aici informatia pe care o doresti.Interesant cum de nu pot fi gasite niste amarate de date de contact pentru o persoana publica cu vechime ...