Jump to content
LuckyShot

intrebare

Recommended Posts

Posted

Imi poate spune cineva cum pot afla adresa de mail a fostului ministru al agriculturii, Dacian Ciolos? sau mai degraba de unde as putea sa aflu o astfel de adresa...pe site-ul ministerului nu am gasit nimic

daca cineva are ceva cunostinte pe la minister sau stie cum pot afla adresa de mail, il rog sa ma anunte.

PS. domnule/doamna/domnisoara moderator, va rog sa nu inchideti topicul daca vedeti ca intr-o zi, doua, trei nu a raspuns nimeni, cum aveti obiceiul sa faceti. unii utilizatori intra mai rar pe forum. mersi

Guest stefteo21
Posted

Nu vreau sa fiu rau, dar daca n-ai cumva sa-i dai niste bani nu cred ca orice i-ai zis ministrului l-ar interesa in mod direct :D

si ca sa nu fiu offtopic : ti-as zice adresa lui de mail, dar eu trebuie sa tac cand vorbesc cu tine :(

Posted

eu cred ca are totusi. nu e asa primitiv omu. trebuie sa scriu un memoriu de la munca si daca as avea adresa de mail nu mai trebuie sa am de-a face cu toata birocratia.

Posted

well domnul moderator iti va muta topicul la comunitate pentru a evita spam-ul. Daca tot ai obiceiul sa intri mai rar pe forum..tu sau cei ce te pot ajuta..atunci macar vom evita spam-ul si replicile de genul celor de mai sus.

Posted

Teoretic, ar fi trebuit sa poti lua legatura direct cu nenea comisar aici insa vad ca deocamdata acolo nu e de gasit.

Pana una alta, ai putea sa incerci sa obtii de aici informatia pe care o doresti.

Interesant cum de nu pot fi gasite niste amarate de date de contact pentru o persoana publica cu vechime ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...