Necajitu Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Buna ZoHaN sunt Necajitu am jucat si pe old db tot cu Necajitu :P si NO$$ m-am reapucat de vreo 2 sapt si caut si eu un guild l-am ales pe acesta datorita lui junior si pentru ca este un guild bun cu playery activi ca mine :)) :beer: daka se poate va multzumesc pentru atentzie
Unicul Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Buna ZoHaN sunt Necajitu am jucat si pe old db tot cu Necajitu :P si NO$$ m-am reapucat de vreo 2 sapt si caut si eu un guild l-am ales pe acesta datorita lui junior si pentru ca este un guild bun cu playery activi ca mine :)) :beer: daka se poate va multzumesc pentru atentziewww.zohan.page.tl acolo faci cererea de intrare in guild
Guest dorell Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 http://picasaweb.google.com/alex86ro/Gather18Oct#
[Mg^Jupan] Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ellow gay`s :)) , eu am o mica problema cu pc-ul pentru moment, trebuie sa schimb hardu , pana la sf saptamani o sa revin si eu in game , k doar atunci iau lovelele :)) si imi pot cumpara unu , pana atunci bft la rr si lvl :)