Jump to content
fanaticaldoll

Concurs foto - Animale

Recommended Posts

Posted

Frumoase, frumoase ...

pare tare rau ca nu am avut vreme sa particip editia asta :). Dupa ce se incheie votul o sa pun si eu aici o pisica de Vatican mortala :D

Sunt curioasa cine e autorul fotografiei 19 cu lupoaica de langa Capitoliu ... nu de alta, dar am si eu una exact la fel, facuta acum cateva zile :crazy:

Posted

Deci tocmai ce am ajuns de la un majorat, am făcut o grămadă de fotografii :))

Votarea s-a încheiat.

Cei care au trimis fotografii în ordinea în care au facut-o sunt:

1. MiTzA

2. IrnK

3. fanaticaldoll

4. yBF

5. Sensini

6. R SuperStar

7. Lemonade

8.POLAND

9. Celmaislaban

10.Gandalf

11. HoneyBfly

12.menthol

13.andix3

14.Florin09

15. gimy100

16.Vasily Zaytsev

17.Vudu

18.Benga

19.Lancelot

20.[Dani]

Câştigătoare cu 22 de puncte este fotografia cu nr. 14 care-mi aparţine, pe locul 2 e fotografia cu nr.9 cu 16 puncte care-i aparţine lui CelMaiSlaban , iar pe cel de-al treilea loc e fotografia cu nr.4 cu 12 puncte care a fost făcută de YBF , urmata de fotografia cu nr 5 cu 11 puncte şi fotografia 12 cu 10 puncte.

Tema o să o anunţ mai târziu că la ora asta nu-mi vine nimic în minte :).

LE: Am reparat greşeala :) şi-mi cer scuze, faptul că am scris post-ul ca prin vis şi-a lăsat amprenta asupra lui :))

Guest AM BICICLETA
Posted

fotografia cu nr 9 e a lui slaban ( a mea ) :))

Posted

oky, atunci pun 25 de puncte :)

logs, ai onoarea de a alege următoarea temă a concursului, sunt sigur că o să găseşti ceva interesant :)

LE: Fotografia cu NR.4 e la lui ybefe :)) Oboseală şi-a lăsat amprenta :)). Am verificat şi fotografia de pe locul 1 şi sunt sigur că-mi aparţine :))

Posted

Pai de ce eu? :-? ...( 'Ai-laic-iu-tu' Florine ;;) )

Eu nici macar nu am participat acum.

Sustin cu toata convingerea ca un participant al acestei editii sa aleaga tema pentru saptamana viitoare! De exemplu al nostru slaban.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...