fanaticaldoll Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 REGULAMENTPostarea fotografiilor [duminică - joi]Vot [vineri-sâmbătă]Concursul fiecărei săptămâni are o temă diferităCâştigătorul alege tema pentru săptămâna următoare si participă doar cu o fotografie facută ulterior anunţării temei alese de către el.Pentru evitarea situaţiei de tipul votăm persoana şi nu fotografia, fotografiile vor fi trimise prin email la organizatori (fanaticaldoll, florin sau sensini)email: linkmania.concursfoto@gmail.comFotografiile TREBUIE să fie personaleFotografiile se vor încadra în cerinţele temei săptămânaleMinimum de photoshop (mici ajustari la culori, filtre foto, rame etc)Se interzic fotografiile luate de pe alte siteuriFotografia va fi postată pe un site de genul photobucket de către organizator;dacă este posibil, expunerea fotografiei va fi însoţită şi de câteva detalii despre aparat, ajustări photoshop (detaliile de acest gen le trimiteţi tot pe email împreună cu fotografia în original şi fotografia care intră în concurs)Intră în concurs o singură fotografie; daca o persoană postează o fotografie iar pe parcursul saptămânii se răzgândeşte, trimite o alta prin email; va intra în concurs ultima fotografie trimisăTopicul de vot cuprinde expunerea fotografiilor şi posibilitatea participanţilor de a realiza un top 3 al fotografiilor preferate (votul este doar pentru participanţi)În cazul în care pe primul loc se află două sau mai multe fotografii cu acelaşi număr de voturi, se va vota din nou şi se va alege un căştigătorSe interzic comentariile maliţioase la adresa celorlalţi forumişti / fotografiilor lorÎn cazul încălcării regulamentului, participantul în cauza va fi descalificat.La trei concursuri câştigate, warn down.Aşteptăm şi ceva respect din partea celor care nu participă, respect pe care îl putem "câştiga” prin avertismente dacă altfel nu se poate.Tema concursului: ANIMALE
Florin09 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Vă rog foarte fain să trimiteţi fotografiile pe mail, îmi e mai uşor mie să le pun aici şi să le organizez, pentru că eu intru pe Y!M şi de la servici.Linkmania.concursfoto@gmail.comVă mulţumesc
fanaticaldoll Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 vorbit cu maestrul menthol, tema se referă la animăluţe, adică pets, peştişori, păsări, mamifere.... fără fluturaşi sau râme :P....deşi eu cred că fluturaşii rocks şi ar trebui să le fie întocmit un comitet de apărare :lol:menthol e antifluturaşi, am zis!
- The Doctor - Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 vorbit cu maestrul menthol, tema se referă la animăluţe, adică pets, peştişori, păsări, mamifere.... fără fluturaşi sau râme :P....deşi eu cred că fluturaşii rocks şi ar trebui să le fie întocmit un comitet de apărare :lol:Oamenii sunt animale, in cazul de fata se exclud?
MiTzA- Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 (edited) buna asta cu rama, poate unii intelegeau gresit si cine stie ce postau :-s :D @ florin, done boss, mailt trimis :whistle:LE : Un PUPIC ? :D :D :D Edited January 17, 2010 by MiTzA-
fanaticaldoll Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 observaţi cum vă întinde omul o mână şi voi apucaţi tot braţul? :lol:urmăoarea "miştocărie" primeşte ceva de la mineeee.:D
eugen88 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Am trimis si eu mail cu "fratele" meu Oskar :DData trecuta am fost aproape de trofeu :(
fanaticaldoll Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 să încercăm să nu dezvăluim identitatea animăluţelor noastre şi implicit a noastră, că se anulează efortul de a ţine sub control anonimatul.mersi
Florin09 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 6. 7. 8. 9. 10. 11. Aşteptăm în continuare :)
celmaislabaN Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 13. - e prea tare cainele 12. - si artistica, si animal beton. 4. - - @ ha ha, am crezut ca e vineri ))) cum nu umblu la scoala
fanaticaldoll Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 vineri - sâmbătă (vot)dar e ok, doar că e posibil să se mai posteze foto şi poate lucrul acesta îţi va schimba clasamentul.
gimy100 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 1 - 52 - 113 -13ador cateii si mi-a fost foarte greu sa aleg:)
- The Doctor - Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ' date='Jan 22 2010, 00:18' post='4671365']mai pot trimite o fotografie? plsIn aceeasi situatie sunt si eu !
- The Doctor - Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 1. 142. 93. 3Le-am ales pe acestea pentru ca surprinderea momentului face dintr-o poza chiar o arta. :)
menthol Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Vad ca totusi tema aleasa de mine a adus mai multi participanti, ma bucur sa vad asta :D iar daca tot am postat am sa si votez. A fost destul de greu dar am reusit :P 1 - 4 - apa este elementul meu si ador tot ce tine de vietuitoare marine2 - 1 - prea romantica poza3 - 16 - sunt leu in zodia chinezeasca :D cam atat.numai bine prunci :beer: