Jump to content
Guest stefteo21

Daca intr-o buna zi ar veni la tine la usa un tip

Ati apasa?  

100 members have voted

1. 1. Ati apasa?

• da
      63
    • nu
      37

Recommended Posts

Posted

in societatea contemporana daca esti bun, cinstit, drept, atunci vei fi calcat in picioare.

Preconceptii de 2 lei.

Astea sunt scuze care le inventeaza oameni pentru a se scuza ca sunt nesimtiti.

Posted

=))))),si daca apesi de atat de multe ori si efectul se inverseaza astfel pierzand cat castigi? :D,nu tio mai tragi nici cu aia de pe strada

Atunci as apasa pana cand moare acel tip (necunoscut) care o adus acea cutie.

As apasa, poate scap lumea de un criminal ;)

Posted

@andix, sa inteleg ca tu ai fost la carciuma cu toti politicienii si pe toti ii cunosti, right.

Pana si un copil de 5 ani a auzit de prostiile lui Vanghelie , ai auzit de el = il cunosti ...nu personal dar il cunosti .

Posted

Hmmm, am votat da. Si spun si de ce, daca nu apas pe buton, este oferita altcuiva, sa apase pe buton. Daca eu refuz, altcineva poate e dispus sa actioneze acel buton, sansele sunt mici, dar poate chiar eu as putea fi total necunoscut acelei persoane, si pot fi in pericol :>.

Oricum, scoate banu, si nu stau pe ganduri, apas.

Posted

Eu as lua cutia tinand cont ca ar fi sansa de 30-40% sa omor pe cine trebuie, nu m-as gandi la bani cat m-as gandi la binele pe care i l-as face omenirii omorand pe cineva rau.

AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH LOOOL FATA !!

DA, indiferent ce necunoscut ar muri (pun pariu ca si el ar face la fel).

Ce ipocriti, cum sa spuneti ca nu ati apasa "DA"? Cine isi permite sa refuze 1 milion de euro in ziua de azi? Ma indoiesc ca oricare user ce viziteaza forumu asta isi permite. (Prove me wrong! I dare ya! )

Posted

AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH LOOOL FATA !!

DA, indiferent ce necunoscut ar muri (pun pariu ca si el ar face la fel).

Ce ipocriti, cum sa spuneti ca nu ati apasa "DA"? Cine isi permite sa refuze 1 milion de euro in ziua de azi? Ma indoiesc ca oricare user ce viziteaza forumu asta isi permite. (Prove me wrong! I dare ya! )

e un milion de dolari nu de euro. :)))))))

Guest erifeek
Posted

Nu noi hotaram cine merita sa moara si cine sa traisca . L-as refuza .

Guest SherkaN
Posted

Nu noi hotaram cine merita sa moara si cine sa traisca . L-as refuza .

Nici nu hotaram noi , ca ala moare la intamplare. Deci eu apas pe buton si dau vina pe Dumnezeu zicand d`alea babesti "asa i`a fost lui scris maica ... asta e, pacat ca era un om bun" , si in timp ce lumea zice astea eu vb`esc la tel pt. un Lamborghini, si l`as suna p`ala cu cutia sa mai aduca 10 cutii ca mai am si niste prieteni.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...