Jump to content
The Wizard

Mihaela Geoană: Soţul meu a fost atacat energetic foarte mult în campanie

Recommended Posts

După ce Mircea Geoană a susţinut vineri că Traian Băsescu are specialişti în ezoterism, soţia sa vine să îi întărească spusele. Mihaela Geoană vorbeşte de atacuri energetice asupra soţului său ce au avut loc în campania electorală.

Mihaela Geoană a declarat la Antena 3 sâmbătă seară că soţul său, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din 2009, a fost atacat energetic foarte mult în timpul campaniei. Doamna Geoană vorbeşte despre bănuiala că PD-L a avut oameni cu această misiune.

Mihaela Geoană a vorbit şi despre vizita pe care Mircea Geoană a făcut-o la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu: "Toată lumea i-a reproşat faptul că vizita la Vântul a fost o mare greşeală. Din punctul meu de vedere cred că că nu a ripostat foarte natural, deşi ştia că acea fotografie există. Sunt convinsă că a fost atacat energetic foarte mult. Bănuiesc că PD-L-ul a avut oameni care se ocupau cu aşa ceva".

Vineri, Mircea Geoană a susţinut la aceeaşi televiziune că Traian Băsescu are specialişti în ezoterism pe care i-a văzut alături de preşedinte în campania electorală, dar şi la Cotroceni.

Liderul PSD a făcut aceste declaraţii la câteva săptămâni după ce fostul său şef de campanie, Viorel Hrebenciuc, a vorbit despre faptul că Traian Băsescu a fost ajutat de forţa flăcării violet la dezbaterea finală dinaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale.

realitatea.net

stiti vorba aia: "prostu nu e prost destul pana nu e si fudul..."

pana acum o bagau cum ca basescu ar fi fraudat alegerile, acum au trecut la chestii mistice. cand e congresu ala la psd ca sa scapam odata de prostanac?

Link to comment

nu cred ca pe cineva de pe site il/o intereseaza politica , eu unul nu vad nimic interesant in ea.

Da?

Adica nu iti pasa daca o sa mai puna inca 11111 de taxe aiurea?

Sau o sa mai distruga educatia?

Spitate, drumuri, economie toate depind de politicieni.

Sau etc etc

"Viorel Hrebenciuc, a vorbit despre faptul că Traian Băsescu a fost ajutat de forţa flăcării violet la dezbaterea finală dinaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale."

Asta chiar as vrea sa vad, e vre-un youtube?

Pana la proba contrarie Geoana e prea superstitios si Base nu are nici o legatura cu voodoo...

PS au aparut din ce in ce mai multe articole aiurea impotriva lui Geoana dupa alegeri.

Link to comment

cand esti prea prost e normal sa apara articole impotriva ta...

Eu nu stiu cum ai tupeul sa faci un om mai mare ca tine (cu cel putin 30 de ani) prost. Un om care a fost ambasador in America. Sau crezi ca acolo se ofera posturile pe ochi frumosi?

Ti`ai terminat facultatea, ti`ai deschis afacerea ta, ti`ai intemeiat o familie?

Link to comment

Sau crezi ca acolo se ofera posturile pe ochi frumosi?

nu pe ochi frumosi, pe pile...

ambasadorii sunt numiti nu dau examen.

e prost pentru ce afirma, + ca nu l-am facut eu, l-a facut chiar omul care l-a pus ambasador (ilici).

si raspusul la intrebari este NU, dar NU am furat nici macar 0.00000000000000000000000000001% din cat a furat PROSTUL.

macar ca sunt cinstit imi da "tupeul" sa il fac cum vreau eu.

Link to comment

Geoana a fost ales de Basescu sa-i fie adversar,si mai mult ca sigur ca a facut intentionat "Greselile" de la sfarsitul campaniei electorale.Daca Crin Antonescu se califica in ultimul tur de scrutin,soarta piratului era pecetluita.

Geoana avea un milion de subiecte cu, care putea sa-l atace pe basescu si nu a facuto . In schimb basescu avea doar unul ,cel cu mogulii , iar geoana s-a dus la vintu! concluzia : geoana ori e prost gramada , ori este complicele lui basescu .

@the wizard

mai lasa dracu propaganda, s-a terminat campania, tara e in colaps iar incapabilii care o conduc par sa nu realizeze ca fierbe taratza in oameni! Securistii tot securisti ...

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...