qasi Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 te sustin si de are cutitul la ea il iau si il bag pe post de vibrator :)) aha :)) deci am si sustinatori poate facem o campanie impotriva "atrocitatilor" de genul asta
Sethis Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 azi o matza , maine o mama , poimaine un sat , raspoimaine lumea cu totul.
jas2jas Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ok. I wait. Ba am un papagal, vand pe piese, care vrei pene, picioare, ochi, cioc, haide lume pana-s calde, le tai acusica la comanda.Eu am un hamster , iti dau 2 picioare , ficatu si intestinele pe cioc si pene , ce zici ?
marius_truckerfan Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Eu am un hamster , iti dau 2 picioare , ficatu si intestinele pe cioc si pene , ce zici ?Da se potrivesc ?
i sin Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 ce repede criticati pe cineva...prost,etcpoate era doar plictisita :Dfrate esti retardat sau doar te prefaci?! sa iese pe afara cu prietenii ( in caz ca are ) daca se plictiseste nu sa omoare animalele dupa cum o taie capu -_- fuckin emo kids@btw iara o dati in off topic?
uLise Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 de unde sti ca e proasta ? I s-a facut test de iq ?E greu sa-ti dai seama.Clar e tampita. Tampita = om cu IQ-ul mai mic decat numarul de la pantofi.
jas2jas Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Da se potrivesc ?pai nu ma , da tu iti faci fabrica de pateu si eu de salam , ce zici ? vrei sa ne bagam in afaceri mai "tari" ? stiu o insula unde niste masoni ar platii oricat pentru un plaman de om cu ceapa B)
jim123 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 auuu, cu lama cutitului ala? animal de casa? pana si Bear Grylls(de la dicovery) nu face asa ceva
marius_truckerfan Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 pai nu ma , da tu iti faci fabrica de pateu si eu de salam , ce zici ? vrei sa ne bagam in afaceri mai "tari" ? stiu o insula unde niste masoni ar platii oricat pentru un plaman de om cu ceapa B) Cio...bastinasi dinaia ?
jas2jas Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ceva de genu , cica aia au facut si gripa porcina ca sa imbolnaveasca oamenii , ca cica is mai gustosi de mancat asa , ia zi te bagi pe felie ? :>on: ce naaaaaspa ca a murit pisssy mic !
Az. Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Senzationala stirea,ar trebui un sub forum la sectiunea de stiri gen " zero tv news " :-j
Lucian Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 de unde sti ca e proasta ? I s-a facut test de iq ?s-o numim desteapta atunci?
Dropkillerz Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Trebuia sa ai multa minte sa faci asa ceva. :lol:Majortiatea doagelor,au plecat la plimbare :lol:
Mackensen Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 O fi vrut fata sa vada ce are inauntru... ce va mirati atata... Copii inebunesc de la internet de la o varsta frageda...se uita la prea multe filme regizate si... asta este rezultatul.
bunny Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Emonica killed pisica. :( Bai, urat, sa dea naiba. s-o numim desteapta atunci? NONSENS! Ingenioasa, doar. (right...)
eugen88 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Senzationala stirea,ar trebui un sub forum la sectiunea de stiri gen " zero tv news " :-jHai ma ce dracu, dar despre ce fel de stiri vrei tu?Despre politica pentru a ne arata cat de destept esti?Stirea e stire!
.Clark Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 OMG,m-am uitat putin la la video,dar mi-a fost scarba sa ma uit la tot,daca tot era emo dc nu si-a taiat ei venele :crazy:
flamer Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 ar trebui bagata la scoala de corectie 20 de ani.
0ne Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Este o stire frumoasa.Ne dem. ca nu numai in Romania sunt oameni cu probleme pshice.Cat despre astia cu "e doar o pisica".Ma specimenelor e vina ei ca e pisica si ca retardata aia face pe chirurgul?
Bakacsin Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Da interesanti is unii care mai degraba ar omora un om decat un animal ... poate o facut pisica aia o prostie mare.. de exemplu data trecuta eu am vrut sa intr-u in curte la socru meu si aveam nepotu in brate..copil de un an. Sa gasit handicapatu de caine de la vecin sa la alearga si latre la noi si nu am putut intra... cu cea mai mare placere faceam acelas lucru cu cainele ala tampit X(
trAANCe~ Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ce hal de om e asta man? Eu nu pot sa lovesc animal indiferent de cat de nervos as fi si ea :-j.... pai tu esti o pasarica si ea are "balls of steel"
MiTzA- Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Foarte interesant...daia nu mai am eu benzina :(Eu zic sa ardem copila pe rug :cool2: