Fane Spoitoru Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Pai pe mine ma ceama Stefan... de aici se trage Fane :) toat aluema imi zicea Fane si la scoala si peste tot :)Si mai demult era la televizor mafiotu ala Fane Spoitoru sau ce e el camatar ;)) avea procese si toate tampenile si de acolo sa tras numele Fane Spoitoru. Inainte jucam cu numele LouiE :D :>
JustDan Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Pai am jucat MuOnline pe alt server si era acolo un caracter JustMe , si m-am gandit sa imi pun JustDan :) .Oricum la inceput am vrut sa pun Daniel dar era deja luat.Dupa aceea D@niel dar era luat si acesta.Si a ramas JustDan :) .
dNy Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Scream - pentru ca tzipa cand ii dau lama dNy - ma cheama danny, pe scut dNy :D
Smok3r Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Smok3r sau Tzigara ( in Wow ) vin de la placerea mea de a fuma ( nu exagerat ).Chiar nu intentionez shi nici nu m-am gandit vreodata serios sa ma las de fumat.A mai fost Chickin de la Cow & Chicken, iar KnoX vine de la numele unei reviste - Knowledge of Xtreme.
B|adeTrinity Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 dintr-o poza primita de la scream cu o reclama a filmului Blade Trinity si mi-a placut cum suna
SIR_VIPER Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 ma jucam star craft si am vazut acolo un nick dark_viper,si pentru inceput mi-am pus sir-VIPER pe urma l-am schimbat in SIR_VIPER
koreeanu Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 koreeanu .... pentru ca am ochii mici cu toate ca sunt roman +ca nu am nici vecini coreeni :P