Jump to content
BULETE

Cum v-ati ales nickul ?

Recommended Posts

Posted

Imi place muult Stargate - si cum nu ma pot confunda cu nici un personaj si nici nu pot alege intre SG1 si Atlantis...a ramas simplu: Stargate - mai cuprinzator, mai la general... bananadance2.gifbanana.gif

Posted

Heh smile.gif e simplu sunt destul de fascinat de universul Fantasy in gemeral de Arthur si gasca in special

Pe MU am jucat cu Lancelot si Soldat ( asta din caulza lui US) iar pe cs de obicei Lance e mai scurt occasion14.gif

Posted

Galford am nick asta de cand am pus prima oara mana pe PC il am dintr-un joc Shadow Samurai ,e un joc Neo-Geo pe care il jucam foarte mult inainte si personaju meu preferat era Galford care rupeam totu cu el, plateam pt un credit si ramaneam vreo 2 ore la aparat biggrin.gif

Posted

cand eram mai mic eram un mare fac Real Madrid adica acum 6 ani smile.gif si prima oara am pus R@ul mi se parea c00l @ biggrin.gif si prin 2002 Raul smile.gif numai imi placea @

Posted

T h a d e

d e a T h

am nickul din 2000

am fost surprins prin 2002 cand am vazut filmul Planeta maimutelor, era acolo Generalul Thade, dar nu mi-=am luat nick-ul d-acolo tongue.gif

Posted

La inceput knd eram mare fan eoLithic a fost eoL*ElemenT, am crescut, am vazut k e o mare prostie shi l-am schimbat in BuBu... cum imi zicea prietena, dupa despartzire TnT BooM... Imi placeau mult exploziile, apoi am pus ThE BomB/ThE BomB HaS BeeN PlanteD... pt. k apropae de fiecare data knd pun eu bmb... FACE BOOM!!! Ar putea fi shi TnT BooM dar imi place mai mult asta biggrin.gif

Posted

hmmm...

miam ales nickul SN!persd@y intr-o zi cand am fost intr-un net cafe...desigur ca n00bi ce eram (pe vremea cand a aparut cs in net cafeuri) jucam iceworld si assault...si intr-un meci de fy_iceworld am incercat sa dau cateva cu awpul...5 runde am castigat cu awpul fara sa mor si aia toti strigau: Baaaa ce tragi cu sniperul ala! ...iar eu i-am zis: poate e ziua mea cea norocoasa! smile.gif si asa a nascut nickul snipersday care s-a transformat pana la urma in SN!persd@y banana.gif

Posted

coOol icon_thumright.gif

dumi vine de la "Dumitrescu" numele meu de familie ,asa ma striga toti prieteni sunt obisnuit cu acest nume sau nick occasion14.gif

Posted

cu nikul mam ales acu 6-7 ani pe cand ma jucam cs si am vazut la sala un poster cu un dragster (pe care chiar lam vazut luna asta) si scria pe lateral BlackDevil's ride ... acum am constatat ca a concurat ca dragster de copii smile.gif) (12-16 ani)

nu mia pare chiar asa glorios da mie-mi place

Posted

heh... primul meu nick a fost pus de catre un unchi de al meu (var de'a lu' mama) de pe vremea knd aparuse Age Of Empires I adica acum vreo 6-7 ani.

nick-ul era Theodorus Maximus, nick de joc de strategie tongue.gif si a ramas si pana astazi dar intr-o forma mai scurta.

Al doilea nick Who'sYourDaddy l-am adoptat recent, in decembrie 2005, pt k mi-a placut cum suna si il folosesc doar pe CS.

oricum, nick-ul meu de suflet ramane primul, eu sper sa nu il schimb niciodata wink.gif

PEACE icon_peace.gif

Posted

Primu` meu nick ... Shadow . Evident , furat de la un prieten . biggrin.gif

Al 2`lea a fost Empty , dar am vazut ca foarte multa lume joaca cu el , asa ca l`am schimbat si p`asta .

Al 3`lea a fost Lil`Saint (prima data cand am jucat pe LinkMania) , cu care am jucat o vreme dar iar am vazut ca intra lumea cu nick`u asta (sau ceva apropiat) .

Nu stiu cum , intr`o zii , am flegmat ... si mi`a cazut o bala din gura (scarbos huh) ... si mi`a zis un prieten ca ete ce bala mare . Si eo la ce sa ma gandesc ... BalutzA . biggrin.gif

Am jucat pe linkmania vre`o 3 luni cu el , vazui ca nu intra nimeni cu nick`u asta si l`am pastrat , si cred k o sa`l mai tin o vreme . smile.gif

Joc Cs ... ca tot omu` . biggrin.gif Dar si la restu` jocurilor il folosesc , cu toate ca nu joc mai nimic in afara de Cs pe internet . (conexiune proasta)

That`s all folks . biggrin.gif

Posted

Nu stiu cum , intr`o zii , am flegmat ... si mi`a cazut o bala din gura (scarbos huh) ... si mi`a zis un prieten ca ete ce bala mare . Si eo la ce sa ma gandesc ... BalutzA . biggrin.gif

bduh.gif24.gif You are crazy man !

Cea mai tare poveste smile.gif)

on: Logic de la desene animante biggrin.gif de 3 ani il am

Posted

shy e prescurtarea de la Shyznyt wink.gif nick pe care l-am cules dintr-un film : Malibu`s Most Wanted ... intre timp m-am plictisit sa joc cu Shyznyt deci am ales ceva mai scurt shy (nu timid cum zic majoritatea da mnoh asta e .. suport )

... si poate il voi schimba in viitorul apropiat tongue.gif

Posted

intai balutza 24.gif24.gif belea

eu m-am luat dupa Lord of the Rings,gandalf rulz,cel mai tare film de aventura

este o idee unica nu cred ca mai sunt si alte filme la fel smile.gif

Posted

Jucam cs undeva acu vreo 4 ani sa zic si aveam obiceiul sa dau rush.... si ajungand de fiecare primu toti imi ziceau Speedy ... si cum pe ecran nu prea dadea misto Speedy am ales Spydy.

Posted

Profesorul de engleza prin clasea a VI-a ma numit drac impielitzat si dupa vreo 3 zile ... mi-a zis devil smile.gif ... si de la devil am ajuns la devilish si apoi la dev ... cum imi va fi si nr de inmatriculare cool2.gif .

Guest ghicicin'teia
Posted

ghici cin'te ia....de la cs normal..iar mai nou DieSel biggrin.gif:D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...