BULETE Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Nick BU||ETE de la Bullet+e, wow cata imaginatie :nanana:
sNaKey Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 my nick is sNaKey si mi l`am ales ca eram viclean adica mereu imi placea sa stau in spatele lor sa ma distrez cu ei si cand aveam alt nick multi mi`au zis ".... ce sarpe esti !" si de aici mi`am pus numele sNaKey nick anterior YoMaaaN
Sicone Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Sica ii porecla mea,o am de mic copil asa ma striga toti prieteni mei,il folosesc cam peste tot,forumuri,jocuri,etc.
Linky Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Nick-ul meu e Ciungu (nume foarte sugestiv) deoarece eram in lipsa de inspiratie si la momentul respectiv cand jucam cs eram ciungu de tot...si am zis Ciungu...un nume simplu...dar sugestiv
Manticore_LightSide Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 LOOL... am trecut prin multe nickname-uri... Primul meu nikname: Raven-Cloud. Au urmat: Sonic_Stranger (cam lame dar asta e), Acid Burn, KlausF117_Avenger, KriogeniK shi in final Manticore. Cred ca o sa ma opresc la asta, nush sigur inca. O sa le explic doar pe primul shi pe ultimele 2: Raven-Cloud: Era mai demult un serial cu unu Raven, shi mereu imi placea ideea de zburat printre nori => Raven-Cloud. KriogeniK: Imi place foarte mult ideea de gheatza shi culoarea albastru=> KriogeniK. Manticore: M-am inspirat din animalele din mitologie... Manticore e un leu cu coada de scorpion shi aripi de liliac. E presupus a fi cel mai agil dintre toate animalele (inclusiv Grifoni). Bafta!
Ahilosu Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 am avut nickul Ahile multi ani...vreo 6....dar de cand cu Troia, au aparut foarte multi "Ahile", "@41|3" and so on...si printro incercare nereusita de a gasi alt nick, am ales Ahilosu
Unknown Soldier Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Eu am vazut un filmulet care se numea "Extreme - Unknown Russian Soldier.mpg"....in acel filmulet era un individ in maieu alb, avea mainile legate la spate si era culcat la pamant.... ul alt individ ii tinea piciorul pe cap si cu un cutit ia taiat beregata.Aia e!
netspy Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Primul meu nick a fost evil_one insa era un nick "furat" de la un coleg de clasa Apoi am facut rost de un program numit "radiospy" si astfel am stat eu si m-am gandit la un nick si am ales "netspy".
Sp4wN`19 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 hehe kewl topic gg Bulete Mie intotdeauna mi-a placut sa joc cu numele meu, Seby, in gp500 unde nu sunt alti Seby imi folosesc numele. Pe orice alt server, forum etc folosesc Spawn (de la filmul Spawn) si cum si pe aici sunt multi Spawni am pus 19 care vine de la numarul de motocicleta din campionatu de gp500 (simulator cu motociclete) din 2004 cand mi-a purtat noroc si am ales sa ramana numarul meu. Sp4wN`19 a ramas
Sarpe Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 mai e un topic pe tema asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=10589 dar asta-i mai nou si hai sa raspund aici : Raus - ascultam intr-o seara Rammstein si tot il auzeam pe ala ca zice raus raus raus in disperare (raus=afara sau carate in traducere) mi-a placut si l-am luat . nicul meu fiind deja ocupat (sarpe care de fapt este o porecla) trebuia sa ma gandesc rpd la altul si asa am devenit raus .
Hadrian Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Acela era dedicat special pentru jucatorii de COD. Hadrian asa ma cheama.
Sarpe Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Acela era dedicat special pentru jucatorii de COD. oricum are aceeas tema
rhazek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 -RhaZek- vine de la cezar, citit invers. Am mai pus io un "h" shi "k" sa fie fie mai artisitic ps: ironia e k nu ma cheama cezar
BULETE Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 lol .... unele povesti sunt amuzante Nu am vazut threadul la CoD, nu intru in acea sectiune.... poate trebuia mutat ala aici ?
Overlord ' 44 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Cum sunt un mare pasionat de WW2(Ward War II) pt cei care nu stiu... m-am inspirat de acolo! Overlord este defapt numele celei mai mari ofensive aliate a razboiului(d-day 6 iunie 1944) care a avut k scop eliberarea Frantei de sub ocupatie germana! So....from Operation Overlord my nick Overlord!
Jayzzz Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 A meu vine de la Jay-Z. Nu ca ash fi fan sau mi-ar placea, dar chiar in ziua cand mi-am bagat netul m-am grabit sa instalez DC++ shi fratemeu asculta Jay-Z - 99 Problems . Shi l-am modificat un pik din Jay-Z in Jayzzz Da oricum in nici un joc nu joc cu nickul asta. In War3 joc cu WoadRaider iar in MoH Sgt.Bobby Urs Oricum cred ca o sa il schimb shi pe forum Numai bine.
ragnos_2006 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Imi place foarte mult universul Star Wars si desi puteam sa aleg o gramada de nume am ales Ragnos pt ca el e EVIIIIIL
Hadrian Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 lol .... unele povesti sunt amuzante Nu am vazut threadul la CoD, nu intru in acea sectiune.... poate trebuia mutat ala aici ? Sincer nu cred ca e cazul. Dar o sugestie ar fi ca cei care posteaza aici sa specifice si ce anume joaca(daca nu e trecut la semnatura cumva).
BlueEnergy Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Sa nu radeti! Culoarea mea preferata e albastru... albastrul cerului... cand e o zi de vara si ma uit la cer culoarea respectiva mi se pare culoarea perfecta! Am fost mereu un tip plin de viata si tare agitat... multi prieteni imi ziceau ca am multa energie. So... dupa ce la inceput am jucat counter strike cu Energy l-am schimbat in BlueEnergy si am jucat si counter si warcraft 3 cu el. Acum joc tot cu el insa doar in World of Warcraft joc cu Spartacus! Pare un nume mai destinat ptr role play!
1/2 Man 1/2 Amazing Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 La inceput pe forum eram dacian1 ( asa ma cheama si 1 vine de la nr care l-am avut in echipa de volei a liceului si in cea de basket ) ... acum il am His Airness( inspira din basket deoarece sunt un dunker inrait si am o detenta destul de buna ) . CS jucam la inceput cu Canibalu' ( porecla primita de la fostul meu antrenor de volei... avea el o vorba cand atacam: " Nu-l lasati pe CANIBALU ala mare sa atace ca nu aveti nici o sansa!!" ) ) iar acum joc CS cu 1/2 Man 1/2 Amazing ( inspirat de la un jucator mare de AND 1 )
frankie Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 pai...inainte..Bv Bu||ete..cool topic, da era si la CoD, ma rog.. on topiiiiiic : dupa ce am suferit o gigantica transformaree prin nickuri de toate natiile...de ex. Slack( da Slick dupa tine m-am luat ), Slash and Sin (astia erau luptatori la Raw mi se pare), Silver-Saint( io am avut primu cu Saint asa ca nu va mai luati dupa mine ) [saint]Slack, Beetle-Geuse, NoClip, si tot asa...pana cand am vazut alt nick (nu spun la cine ) si era super, din el am derivat ( cu foarteeeeee mult ) si am ajuns la Kebba...asa ca am jucat de m-am spart, si cum toti ma cunosteau Kebba ( cu after dark, x-c|te) nu l-am mai schimbat ...chiar dk gasesc mereu alte nickuri, mi-am zis ca o duc Kebba 4 ever...orice ar fi...hai norok baieti.. Counter-Strike nick : Kebba Call of Duty nick : [LosCohones]Cohonez'Colector Unreal Tournament (toate) : ori Kebba ori Road-Kill-Grill DK nu aveti inspiratie la nickuri Ym! me spring_heels@yahoo.com
demonium Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Nickul meu e legat de aparitia CS-ului pe plaiurile romanesti. Printr-a 6 (sau ceva) am fost innebunit de aceasta stea (inca ne-cazatoare) si dupa vreo 2 luni de jucat q nikcuri la plesneala (mi-amintesc in special de unu lame de tot, "imprumutat" insa "Smenaru Numero Uno" ) ) Astfel, intr-o dimineata am facut o lista de nikcuri posibile (gen WaveMaster, SteyrMan si tot felul de prostii) printre care si Demonium. 6 ani mai tarziu pastrez inca acest nick...
THuG-Radu Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 My first nick was Radu .. pe mirc acu` vreo 5-6 ani ... siiii ... cum aveam atunci cam 11-12 ani .. eram si n00b ... am luat ban pe 1 canal .. si eu am crezut ca nu voi mai putea intra never cu acel nick. Asa ca l`am schimbat in cool_boy .. nick pe care l`am avut timp de vreo 2 ani .. dupa aceea am avut Emyn3m ... timp de vreo 1 an .. dupa care ultimul meu nick .. cel pe care il folosesc in MU si pe mIRC si forum : THuG-Radu. Doar pe CS intru cu THuG simplu. Pe cs am mai avut numele Eminem si AcCeSs_D3n|eD ! @Unknown Soldier Am avut filmuletzu ... sincer e cam weird sa`ti alegi nick dintr`un asa film !