Jump to content
[Hook]

Sofer la 11 ani. A murit impreuna cu sora si mama lui intr-un accident

Recommended Posts

Posted

Inconstienta unei femei care si-a lasat fiul de numai 11 ani la volan a provocat o tragedie in California. Soferul minor, mama si sora lui au murit pe loc, dupa ce masina in care se aflau a fost izbita de un camion.

Copilul, Jose Silva, nu a cedat prioritatea camionetei care venea din lateral si a fost lovit in plin.

Autoritatile asteapta ca singurul supravietuitor din masina, un barbat de 34 de ani, sa-si revina si sa le dea explicatii.

Acesta se afla in stare grava la spital si nu poate, cel putin deocamdata, sa fie chestionat de politisti.

Mama copiilor era cunoscuta drept o femeie responsabila, care nu si-ar fi pus in pericol familia.

Sursa:ProTv

Posted

Doamne fereste , uite de asta am 16 ani si inca nu m'a lasat tata sa conduc :lol:

Posted

America forever, acolo e natia tuturor posibilitatilor. Cica responsabila

Bine zis.

Dar totusi e prea de tot sa lasi un copil la 11 ani la vola,eu nici acum nu stiu unde`i acceleratia,frana si alea alea :))

Posted

hmm eu ii dadeam clasa :)) ma lasa tata mereu sa conduc cand iesim de pe autostrada spre tara :D si cand vede politistii repede frana si trece el =))

pustiu ala trebuia sa citeasca legislatia inainte si semenele :-"

Guest LoLz0o0r
Posted

Eu stiu sa conduc de la 12,6 ani dar tata ma lasa sa ii conduc masina doar la el la servici si la tara.

Posted

Au meritat-o :) Cand lasi un copil sa iti conduca masina in timp ce tu te hlizesti meriti sa ti se intample orice.

+1 :| Oameni inconstienti... daca nu se gandesc la viata lor, sa se gandeasca macar la a celorlalti care sunt langa ei.

Posted

Mama inconsienta , cum sa faci asa ceva ? :o

Doamne fereste , uite de asta am 16 ani si inca nu m'a lasat tata sa conduc :lol:

Eh , inseamna ca stie el dc nu te lasa :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...