Life Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 si totusi, de ce a murit ?:< @eugene, ) ai tu ce ai cu evreii, sa moara toti !
eugen88 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 si totusi, de ce a murit ?:<nu se stie sigur! La cat de mult i-a balacarit pe evrei,nu m-as mira sa aiba vreo legatura cu moartea lui Eminescu!
nevermind Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Trecutul a trecut, viitorul ne intereseazaDar acum, doar prezentul mai conteaza
logs Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Eu l-am sarbatorit pe Eminescu azi alaturi de vreo 80 de tineri care au ales sa participe la un concurs regional de interpretare a poeziilor lui si inca vreo 100 care au fost in sala ca spectatori. :) Si da, emotiile tinerilor inca nu au murit de tot. Desi traim intens intr-o lume a fast-foodului si a manelelor, tinerii mai ies inca pe scena sa interpreteze o poezie!De acord, programele scolare indobitocesc - dar nu poezia, nu poezia lui Eminescu.Nu uitati, Eminescu nu inseamna doar poezie - Eminescu om politic s-ar putea sa va surprindaIncercati sa nu mai priviti existenta sau valoarea oamenilor doar prin prisma can-can-ului, a spectaculosului, a promiscuu-ului. Valoarea unui om nu se reduce doar la suma faptelor sale (despre care nici macar nu exista siguranta adevarului istoric).Moartea lui Eminescu - ipoteza conform careia Eminescu ar fi avut sifilis matern s-a infirmat. Exista destule voci care sustin cu argumente credibile ca Eminescu ar fi murit intoxicat cu mercur. La vremea sa, Eminescu a fost un personaj public extrem de incomod mai ales prin articolele scrise in presa vremii...@Eugen: Bravo pentru topic.
bunny Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Why "la multi ani" to a dead guy? oOSa-i fie tarana usoara, mai bine zis. (what's left of it ^^)
tthdd Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Trecutul a trecut, viitorul ne intereseazaDar acum, doar prezentul mai conteaza :wub: eminescu - distrugatoru' copilariilorpls ala a bagat botu-n padure fara nicio jena si voi il pupati in fund MACAR E SAFE A?
uLise Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 La multi ani lui Mihai Eminescu. Are niste poezii foarte bune .... se vede ca a studiat teoria schopenhaueriana. Oricum el si Bacovia au tenta emotiva mai ales Bacovia are niste poezii de ma doare capu (caii morti , cavouri ) era sado :lol: Iar cat despre Eminescu da , merita respectul nostru. @Mirabilis toti profesori si toti scriitori prefera varianta cu mercuru ca deh sa nu ne dam seama ca era mare gagicar , schimba femile ca pe sosete. ( scarcasm ^_^ )
eugen66 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 :wub: pls ala a bagat botu-n padure fara nicio jena si voi il pupati in fund MACAR E SAFE A?tiganii bucuresteni au bagat botu-n mata si ai aparut tu MACA E SAFE A?
tthdd Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ok inteleg ca nu s-a spalat eminescu la fund si te simti frustrat te rog nigga, calm down PS: nici macar nu sunt din bucuresti vezi cum crezi tot ce vezi dobitocule :(
Lancelot Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 :) Eminescu..cine suntem noi sa-l criticam ...sau sa-l apreciem? Epigotii lui?...putem sa-l uram pentru cartea de limba romana..dar il putem iubii pentru padurea lui..pentru Luceafarul lui..pentru Scrisorile lui..pentru gandirea lui..si nu in ultimul rand pentru nationalismul sau fanatic :)
K1ddo Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 La multi ani EminescuUn om mare cu o inima mare
Guest LoLz0o0r Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Tocmai ieri am facut cateva strofe din Luceafarul la ora de romana.
octavian_tavi_3 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Eu l-am sarbatorit pe Eminescu azi alaturi de vreo 80 de tineri care au ales sa participe la un concurs regional de interpretare a poeziilor lui si inca vreo 100 care au fost in sala ca spectatori. Si cati din acei tineri au participat ca le place cu adevarat de Eminescu, 10-20?Nu uitati, Eminescu nu inseamna doar poezie - Eminescu om politic s-ar putea sa va surprindaDetalii?
Komisaru Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Detalii?Pai daca habar nu ai de viata politica a lui eminescu ......Ce mai putem spune? Un terchea berchea il critica pe Eminescu! Nice.....
octavian_tavi_3 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Pai daca habar nu ai de viata politica a lui eminescu ......Ce mai putem spune? Un terchea berchea il critica pe Eminescu! Nice.....In 11 ani de scoala, nici un profesor de romana pe care l-am avut, nu a pomenit nimic despre Eminescu, omul politic si nicaieri in manualele pe care le-am avut nu a zis ceva de activitatea politica a acestuia, asa ca de unde sa stiu eu ca "un tip" care scrie poezii a fost si politician? Din cauza asta am intrebat si eu despre detali?
fanaticaldoll Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 In 11 ani de scoala, nici un profesor de romana pe care l-am avut, nu a pomenit nimic despre Eminescu, omul politic si nicaieri in manualele pe care le-am avut nu a zis ceva de activitatea politica a acestuia, asa ca de unde sa stiu eu ca "un tip" care scrie poezii a fost si politician? Din cauza asta am intrebat si eu despre detali?întradevăr, nu toţi profesorii au deschis subiectul acesta prin şcoli, dar omul politic Mihai Eminescu este în prezent regăsit în multe scrieri, e la îndemâna oricui. revin cu o bibliografie pentru interesaţi.între timp, Komisaru, mai uşor cu atitudinea aia superioară şi persiflatoare.
Whiplash Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Eminescu ar fi fost mult mai apreciat daca nu i s-ar fi disecat in fel si chip opera in manualele de romana. Cat despre scrierile politice, as indrazni sa-l numesc unul din vizionarii nationalismului romanesc.
frankie Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 asa si ?! daca acu 160 de ani a fost ziua lui ce ?! hai sa sarbatorim si prima zi in care a facut sex.oemge:(
eugen88 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 hai sa sarbatorim si prima zi in care a facut sex.oemge:(Din pacate nu stiu data :(