eugen88 Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Nu stiu daca am postat bine sau nu, dar Mihai Eminescu merita un topic :(Un adevarat roman,un bun jurnalist si un mare scriitor. Facut de multi animal antisemit el va ramane mult timp in istoria Romaniei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkillerz Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Eminescu merita sa fie permanent in mintea romanilor pentru ceea ce a scris nu pentru ceea ce a facut.Prin ceea ce a facut,ma refer la faptul ca Eminescu a fost un mare curvar,umbla din floare in floare. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
- The Doctor - Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Nu stiu daca am postat bine sau nu, dar Mihai Eminescu merita un topic :(Un adevarat roman,un bun jurnalist si un mare scriitor. Facut de multi animal antisemit el va ramane mult timp in istoria Romaniei!Intr-adevar, merita un topic.Insa nu cred ca va iesi asa usor din istoria Romaniei, pentru ca, prin prisma operelor sale, el va sta mult foarte mult timp prin cartile de romana. Poate chiar sute de ani. In timpurile noastre nu cred ca ar exista un astfel de scriitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komisaru Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Multe din poeziile lui Eminescu (precum Scrisoarea a III-a) au fost scoase din programa scolara multumita incorectitudinii politice.Tin minte ca era si un rabin dubios care prin '80 a trimis o scrisoare secretarului general ca sa interzica o parte din opera lui Eminescu. Dupa asta a migrat misterios si nefortat si total de bunavoie în Israel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandi Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 A fost o data ca-n povestia fost ca niciodatadin rude mari imparatestio pre-a frumoasa fatasi era una la parintisi minndra in toate celecum e fecioara intre sfintisi luna intre stele:D.Romanticul romanticilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan SS Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Ma bucur ca sunt nascut odata cu el. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komisaru Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Ma bucur ca sunt nascut odata cu el. :)la multi ani :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
n33m() Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 e miez Eminescu asta. ma ajuta sa-mi castig painea. sunt de 4 ori mai inteligent ca am invatat somnoroase pasarele, alaturi de mitul utero-matern al pungii goale si alte cateva chestii scrise la "betie". cum ne obliga sa invatam eminesti si crengi prin scoli ar trebui sa ne lasa si sa fumam, adik ce, noi invatam, da nu aveam nici o "bomboana" in schimb, ca deh, instinctul animal/primar al trocului, neregasindu-se in poeziile lu' emi, nu se aplica in viata reala. ( am termiant de ceva vreme scoala si ma intorc inapoi in timp si observ cu stupoare ca 12 ani de viata am invatat sa fumez/sa beau/si ceva programare, da asta mai mult acasa decat la scoala. da nu conteaza, noi sa fim sanatosi ) respect pentru eminescu zeul nostru!!(ps injurati-ma :) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Life Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 merita un topic, insa profesoara mea zice ca nu a avut nici o "boala cu transmitere sexuala"minteeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
octavian_tavi_3 Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Nu am gasit (cel putin, nu inca) ceva scris de Eminescu care sa imi placa, asa ca pentru mine Eminescu e inca un autor "tampit" (plictisitor, enervant, inutil) pe care trebuie sa il invat doar pt BAC ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayhem Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 la multi ani eminescule ! desi e mort de 160 de ani poeziile lui continua sa traiasca :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandi Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Ma bucur ca sunt nascut odata cu el. :)LA MULTI ANI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komisaru Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Nu am gasit (cel putin, nu inca) ceva scris de Eminescu care sa imi placa, asa ca pentru mine Eminescu e inca un autor "tampit" (plictisitor, enervant, inutil) pe care trebuie sa il invat doar pt BAC ...Pai daca eminescu e tampit tu ce plm esti?Un indoctrinat care crede ca orice zboara e bun de papa!Parca esti un adolescent de 17 ani care nu sarutat nici o fata pana acum :crazy: ...Auzi la indoctrinat,inutil....Or fii mai utili manelsitii care fac de ras tara asta pe unde apuca si tu ii lingi in cur pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest smiley_real92 Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Daca ziceti ca merita topic merita...dar nici pe mine nu m'a fascinat ceva anume facut de el :) ps: nu stiu d unde am auzit ca se droga inainte sa scrie..d acolo si bolile ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komisaru Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 se droga Se masturba Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Clark Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 La multi ani Eminescu :tiphat: Jos palaria !! :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
octavian_tavi_3 Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Pai daca eminescu e tampit tu ce plm esti?Un indoctrinat care crede ca orice zboara e bun de papa!Parca esti un adolescent de 17 ani care nu sarutat nici o fata pana acum :crazy: ...Auzi la indoctrinat,inutil....Or fii mai utili manelsitii care fac de ras tara asta pe unde apuca si tu ii lingi in cur pe forum.Citeste mai atent ce am zis. In 11 ani de scoala mi s-a turnat atata Eminescu pe gat, mai ales ca n-am gasit ceva scris de Eminescu care sa imi placa, incat de fiecare data cand aud de acest nume, mare poet national (desi eu nu vad de ce e considerat asa de genial), il consider plictisitor si inutil de citit. Asta nu inseamna ca eu am dreptate absoluta, ci doar ca mi-am exprimat un punct de vedere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest smiley_real92 Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Se masturbataci ma hitlerot: lma Eminescu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komisaru Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Citeste mai atent ce am zis. In 11 ani de scoala mi s-a turnat atata Eminescu pe gat, mai ales ca n-am gasit ceva scris de Eminescu care sa imi placa, incat de fiecare data cand aud de acest nume, mare poet national (desi eu nu vad de ce e considerat asa de genial), il consider plictisitor si inutil de citit. Asta nu inseamna ca eu am dreptate absoluta, ci doar ca mi-am exprimat un punct de vedere. Tu fiind un mare critic in ale poeziei nu? Ma dar esti destept rau daca ai ajuns la concluzia ca eminescu este plictisitor. E parerea ta,ok, dar trebuie sa mai inveti,sa ajungi la studiile lui eminescu,dupa care il poti face tampit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAPTURE- Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Pai daca eminescu e tampit tu ce plm esti?Un indoctrinat care crede ca orice zboara e bun de papa!Parca esti un adolescent de 17 ani care nu sarutat nici o fata pana acum :crazy: ...Auzi la indoctrinat,inutil....Or fii mai utili manelsitii care fac de ras tara asta pe unde apuca si tu ii lingi in cur pe forum.Stii care e paradoxul ... daca tu crezi ca definitia iubirii este data in poeziile lui Eminescu, vei ramane virgin pe viata.Fiind clasa a 12-a am facut analiza a `njpe mii de poezii, fapt care mi-a creat o repulsie puternica fata de toti scriitorii astia bolnavi: Eminescu, Barbu, Blaga ... Daca sistumul asta de invatamant nu ar fi asa de prost conceput si nu ai fi obligat sa-i citesti, poate, din curiozitate la inceput, ar ajunge sa-ti placa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0ana Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Daca ziceti ca merita topic merita...dar nici pe mine nu m'a fascinat ceva anume facut de el :) ps: nu stiu d unde am auzit ca se droga inainte sa scrie..d acolo si bolile ;)De`aia nu poti tu sa dormi ca se droga Eminescu?Ce importanta are modul in care si`a trait viata? Conteaza ce a lasat in urma lui.Pe tine cine te fascineaza? Parazitii? On: La multi ani Eminescu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
14ALEX14 Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 La multi ani EMINESCUDar sincer sa fiu nu mi-au placut toate poeziile lui,mai mult l-am preferat la Bacovia ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparky[SV] Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Mare om Eminescu asta, l'am cunoscut personal -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
acelasi_bandit Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 La multi ani ..Un mare poet,care va ramane pentru totdeauna in inimile noastre :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio112 Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Nu stiu daca se poate spune La multi ani ... e prea absurd dupa parerea mea. Oricum, un topic, la implinirea a 160 de ani de la nasterea lui, merita.Cand eram la liceu, am fost "nevoit" sa zic asa, sa recit cateva din poeziile lui in fata scolii. Am invatat cateva pe de rost dar a meritat. Merita citite poeziile sale. Link to comment Share on other sites More sharing options...