Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Heinekener

Big Big Problem

Recommended Posts

Posted

intru in mu si intr-un interval de cateva ore sau poate kiar minute/secunde mi se blokeaza imaginea si ramane asa nu mai pot face nimic doar RR la pc , oare dc ?! tzin sa spun ca doar in MU mi se intampla asa . :banghead::pumn:

Posted

intru in mu si intr-un interval de cateva ore sau poate kiar minute/secunde mi se blokeaza imaginea si ramane asa nu mai pot face nimic doar RR la pc , oare dc ?! tzin sa spun ca doar in MU mi se intampla asa . :banghead::pumn:

Ce placa video ai?

Guest SorBonA
Posted

Si mie mi-sa intamplat...Am reinstalat windowsu si se pare ca numai am probleme !

Posted

Aceasta problema este de la pc aveti prea multi virusi sau de la windows .... dar sigur este de la virusi asa am patit si eu de mai multe ori , dati un format la toate partitile

Posted

Ce placa video ai?

ati radeon MSi 3650 512mb/128bit

@dupa ce mi se blokeaza il las vreo 20 secunde imi da blue screen si scrie cv eroare ati2dvag , cred ca e de la placa video dar nu stiu ce sa ii mai fac , i-am skimbat drivere si face la fel . Problema e doar in MU ....

Posted

Ce antivirus folosesti? Am avut o problema cu Avira mai demult, imi facea la fel. Dezinstaleaza-ti antivirusul si vezi cum proceseaza calculatorul apoi.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...