Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-GUNIT-

Sugestie cenzura

Recommended Posts

Posted

Sa se cenzureze unele injuraturi (nu fac lista aici :) ) si in loc de "Pwned by the Filter!" sa scrie "limbaj indecent" sau ceva de genu :-?

:tiphat:

Posted

Sa se cenzureze unele injuraturi (nu fac lista aici :) ) si in loc de "Pwned by the Filter!" sa scrie "limbaj indecent" sau ceva de genu :-?

buna idee mai ales ca uni mai scriu din greseala mm sau fm.... sau alte litere la intamplare din care reise o injuratura fara intentzie si iau ss

Posted

buna idee mai ales ca uni mai scriu din greseala mm sau fm.... sau alte litere la intamplare din care reise o injuratura fara intentzie si iau ss

ah , da si mie mi sa mai intamplat asa de era sa fiu postat ca am tastat nasol :|

Posted

era o faza la counter strike care atunci cand scriai o injuratura iti aparea ceva de genu " m-a trimis mama la piata sa iau ciuperci dar am luat doar mere ca nu stiu ce s alea ciuperci " sau "i'm a very naughty boy/girl" :))))

Posted

era o faza la counter strike care atunci cand scriai o injuratura iti aparea ceva de genu " m-a trimis mama la piata sa iau ciuperci dar am luat doar mere ca nu stiu ce s alea ciuperci " sau "i'm a very naughty boy/girl" :))))

si asta arr fi o chestie dar fara parintzi ..... :))

Posted

pai si...nu prind care e faza,doar sa scrie limbaj indecent in loc de pwned by filter? ..ma rog..pro .. :)

Posted

@fulmine nu zic sa cenzureze toate dar macar organele si alte cuvinde obscene :) u know what I mean

nu ai cum sa spui din greseala cuvintele alea obscene , deci le folosesti pe propria raspundere ;)

Posted

mai bine sa scrie "sunt nab"

Posted

nu toate , doar cateva cum ar fi organele sau "pl" cred ca toti ati patit ca in loc sa scrieti "ok" sa scrieti "pl" pt k v'ati grabit

Exemplu:

-Salut , imi dai si mie party?

-Sorry e full

-pl ( in loc de ok)

-Te postez ! :banned:

Posted

nu toate , doar cateva cum ar fi organele sau "pl" cred ca toti ati patit ca in loc sa scrieti "ok" sa scrieti "pl" pt k v'ati grabit

Exemplu:

-Sorry e full

-pl ( in loc de ok)

dap de multe ori mii sa intmplat si mie asta

Exemplu:

-Sorry e full

-pl ( in loc de ok)

Exemplu:

-Sorry e full

-pl ( in loc de ok)

Posted

E foarte buna ideea !

Hai sa propunem toti aceasta schimbare... :crazy:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...