Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-GUNIT-

Sugestie cenzura

Recommended Posts

Sa se cenzureze unele injuraturi (nu fac lista aici :) ) si in loc de "Pwned by the Filter!" sa scrie "limbaj indecent" sau ceva de genu :-?

:tiphat:

buna idee mai ales ca uni mai scriu din greseala mm sau fm.... sau alte litere la intamplare din care reise o injuratura fara intentzie si iau ss

buna idee mai ales ca uni mai scriu din greseala mm sau fm.... sau alte litere la intamplare din care reise o injuratura fara intentzie si iau ss

ah , da si mie mi sa mai intamplat asa de era sa fiu postat ca am tastat nasol :|

era o faza la counter strike care atunci cand scriai o injuratura iti aparea ceva de genu " m-a trimis mama la piata sa iau ciuperci dar am luat doar mere ca nu stiu ce s alea ciuperci " sau "i'm a very naughty boy/girl" :))))

si asta arr fi o chestie dar fara parintzi ..... :))

nu toate , doar cateva cum ar fi organele sau "pl" cred ca toti ati patit ca in loc sa scrieti "ok" sa scrieti "pl" pt k v'ati grabit

Exemplu:

-Salut , imi dai si mie party?

-Sorry e full

-pl ( in loc de ok)

-Te postez ! :banned:

nu toate , doar cateva cum ar fi organele sau "pl" cred ca toti ati patit ca in loc sa scrieti "ok" sa scrieti "pl" pt k v'ati grabit

Exemplu:

-Sorry e full

-pl ( in loc de ok)

dap de multe ori mii sa intmplat si mie asta

Exemplu:

-Sorry e full

-pl ( in loc de ok)

Exemplu:

-Sorry e full

-pl ( in loc de ok)

Sa se cenzureze unele injuraturi (nu fac lista aici :) ) si in loc de "Pwned by the Filter!" sa scrie "limbaj indecent" sau ceva de genu :-?

:tiphat:

E foarte buna ideea !

Hai sa propunem toti aceasta schimbare... :crazy:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...