-GUNIT- Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Sa se cenzureze unele injuraturi (nu fac lista aici :) ) si in loc de "Pwned by the Filter!" sa scrie "limbaj indecent" sau ceva de genu :-? :tiphat:
[Mg^Jupan] Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Daca nu ma insel sa mai propus aceasta sugestie, dar de unde sa stie lumea cate injuraturi stie fiecare, si ce ii poate debita capu`?!
Marijuanna Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Sa se cenzureze unele injuraturi (nu fac lista aici :) ) si in loc de "Pwned by the Filter!" sa scrie "limbaj indecent" sau ceva de genu :-? :tiphat:buna idee mai ales ca uni mai scriu din greseala mm sau fm.... sau alte litere la intamplare din care reise o injuratura fara intentzie si iau ss
F@NT@ Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 buna idee mai ales ca uni mai scriu din greseala mm sau fm.... sau alte litere la intamplare din care reise o injuratura fara intentzie si iau ssah , da si mie mi sa mai intamplat asa de era sa fiu postat ca am tastat nasol :|
Fane_Satar Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 era o faza la counter strike care atunci cand scriai o injuratura iti aparea ceva de genu " m-a trimis mama la piata sa iau ciuperci dar am luat doar mere ca nu stiu ce s alea ciuperci " sau "i'm a very naughty boy/girl" :))))
Marijuanna Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 era o faza la counter strike care atunci cand scriai o injuratura iti aparea ceva de genu " m-a trimis mama la piata sa iau ciuperci dar am luat doar mere ca nu stiu ce s alea ciuperci " sau "i'm a very naughty boy/girl" :))))si asta arr fi o chestie dar fara parintzi ..... :))
acelasi_bandit Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Sa se cenzureze unele injuraturi (nu fac lista aici :) ) si in loc de "Pwned by the Filter!" sa scrie "limbaj indecent" sau ceva de genu :-? :tiphat:pai si...nu prind care e faza,doar sa scrie limbaj indecent in loc de pwned by filter? ..ma rog..pro .. :)
Fane_Satar Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 oricum o sa se ingreuneze chat u si o sa scriem cu . sau _ ...mai bine se lasa toate , fiecare injura pe responsabilitatea lui...
-Eclipse- Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 dc mi se cenzureaza cuvantu dupa si la alti nu inseamna ca cenzurile nu sunt de la server :-?
Bobby Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 dc mi se cenzureaza cuvantu dupa si la alti nu inseamna ca cenzurile nu sunt de la server :-?Descarca de aici patch-ul si nu o sa ai filtrat...aici este un topic de sugestii :error:http://www.linkmania.ro/s2/downloads/download.php Gunit cred ca vdragosh ar avea de lucru sa filtreze toate prostiile inventate de playeri....cred ca este imposibil asa cv...
-GUNIT- Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 @fulmine nu zic sa cenzureze toate dar macar organele si alte cuvinde obscene :) u know what I mean
undercover Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 @fulmine nu zic sa cenzureze toate dar macar organele si alte cuvinde obscene :) u know what I meannu ai cum sa spui din greseala cuvintele alea obscene , deci le folosesti pe propria raspundere ;)
LOGIN Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Sa se cenzureze unele injuraturi (nu fac lista aici :) ) si in loc de "Pwned by the Filter!" sa scrie "limbaj indecent" sau ceva de genu :-? :tiphat:mai bine sa scrie "sunt nab"
Marijuanna Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 mai bine sa scrie "sunt nab"stim cu toti astaBuna ideea lui Gunit Respect Linkmania ( chiar daka uni nul au gen domnu de sus )
Fane_Satar Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 adica ? nu inteleg pe ce criterii faci afirmatia asta...
Ghiocel Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 nu toate , doar cateva cum ar fi organele sau "pl" cred ca toti ati patit ca in loc sa scrieti "ok" sa scrieti "pl" pt k v'ati grabitExemplu:-Salut , imi dai si mie party?-Sorry e full-pl ( in loc de ok) -Te postez ! :banned:
Marijuanna Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 nu toate , doar cateva cum ar fi organele sau "pl" cred ca toti ati patit ca in loc sa scrieti "ok" sa scrieti "pl" pt k v'ati grabitExemplu:-Salut , imi dai si mie party?-Sorry e full-pl ( in loc de ok) -Te postez ! :banned:dap de multe ori mii sa intmplat si mie astanu toate , doar cateva cum ar fi organele sau "pl" cred ca toti ati patit ca in loc sa scrieti "ok" sa scrieti "pl" pt k v'ati grabitExemplu:-Salut , imi dai si mie party?-Sorry e full-pl ( in loc de ok) -Te postez ! :banned:dap de multe ori mii sa intmplat si mie astanu toate , doar cateva cum ar fi organele sau "pl" cred ca toti ati patit ca in loc sa scrieti "ok" sa scrieti "pl" pt k v'ati grabitExemplu:-Salut , imi dai si mie party?-Sorry e full-pl ( in loc de ok) -Te postez ! :banned:dap de multe ori mii sa intmplat si mie asta
MnmL Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Sa se cenzureze unele injuraturi (nu fac lista aici :) ) si in loc de "Pwned by the Filter!" sa scrie "limbaj indecent" sau ceva de genu :-? :tiphat:E foarte buna ideea ! Hai sa propunem toti aceasta schimbare... :crazy: