Jump to content
Guest gabrieltanasescu

Intrebare

Recommended Posts

Guest gabrieltanasescu
Posted

Sal. Asi dori sa stiu daca intrarea pe MSN se contorizeaza. Unde pot gasi o lista cu saiturile necontorizabile

Guest gabrieltanasescu
Posted

Nu a-m gasit nimic in co ntract. Deci de cite ori intru pe Explorer(ma baga direct in msn)sunt contorizat?

Guest gabrieltanasescu
Posted

Si nu pot sa intru direct pe RDS?

Guest gabrieltanasescu
Posted

Am reusit1 Dar mai am o intrebare :cum deosebesc jocurile de avampremiere in Downloads? Multumesc!

Guest gabrieltanasescu
Posted

Multumesc! Dar cu intrebarea cealalta(in legatura cu jocurile) poti sa ma ajuti ? (ca nimeni nu vrea sa-mi explice) . Multumesc!

Guest gabrieltanasescu
Posted

Deci nu pot sa downloadez un joc intreg gratis?

Guest gabrieltanasescu
Posted

Recomandami si mie un joc bun. Am luat Max Pain 2 dar (full) nu este jocul este ceva pentru joc!

Guest az_dragon
Posted

Mai... jocuri full si bune nu o sa gasesti aici :> pentru ca cele bune trebuie cumparate sau luate de pe alte site-uri. Nu dau nume ca nu este voie. Cel mai bine oricum le cumperi de la magazin cele care merita. Includ aici Warcraft 3 + FT si in curand HL2 la care poti sa faci pre-order.

Guest gabrieltanasescu
Posted

Frate eu nu sunt plin de bani deci nu i-mi permit sa dau 1000000lei pe un joc! Oricum i-ti multumesc pentru ajutorul acordat!

Posted

Ti-am spus frumos de unde poti face rost de jocuri si filme in celalalt thread deschis de tine... fii si tu mai atent si nu mai pune aceleashi intrebari over and over again.

Guest gabrieltanasescu
Posted

zynker am gasit mesjul! Multumesc!

Guest gabrieltanasescu
Posted

Cind scrie linga joc SERVAR inseamna ca este numai pentru servar sau pot sa il folosesc si eu? Astept raspuns cit mai repede ca sa sti ce sa fac! Multumesc!

Guest gabrieltanasescu
Posted

Daca vreau sa il joc singur , merge?

Guest gabrieltanasescu
Posted

salut dati'mi si mie un server de counter-strike 1.5 care sa fie necontorizabil pls

Posted

salut dati'mi si mie un server de counter-strike 1.5 care sa fie necontorizabil pls

toate serverele din play on-line sunt necontorizabile :>

Play Online - De ce trebuie sa intru de aici ?  

Explicatie:

Pentru ca Link Mania garanteaza ca nu ti se va contoriza traficul daca intri din sectiunea Play Online. In plus, daca intri din Play Online poti castiga o multime de premii. De ce sa joci degeaba din consola cand din Play Online este la fel de simplu dar primesti si premii pe deasupra ?!  

Guest gabrieltanasescu
Posted

sal. am si eu o intrbare :De ce sunt deconectat din 15 in 15 min. Sunteti profesionisti sau nu??????????????

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...