RyLa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Controversata cantareata Lady Gaga a pozat goala ca vampir, mumie si alte ipostaze expresive pentru revista “OUT” si a recunoscut ca este hermafrodita. Lady Gaga a acceptat oferta revistei pentru gay “OUT” si a pozat alaturi de un schelet, machiata ca vampir sau ca mumie, infasata in bandaje din tifon. De cateva luni, se fac pe internet numeroase supozitii cum ca Stefani Joanne Germanotta, cunoscuta cu numele de scena Lady Gaga, este hermafrodita Zvonurile au inceput sa circule la Festivalul de la Glastonbury, cand artista imbracata intr-un costum minuscul din latex a lasat la vedere o umflatura suspecta intre picioare n final, cantareata hiturilor “Poker Face” si “Love Game” (in videoclipul piesei, desi artista este tot sumar imbracata, nu se vede nimic suspect intre picioare!) a recunoscut ca are doua organe genitale. “ Da, sunt hermafrodita! Nu este ceva de care sa imi fie rusine. Pur si simplu este o chestiune pe care nu vreau sa o comentez cu toata lumea. Este vorba despre un penis micut, care nu imi afecteaza viata cotidiana. Cum sunt bisexuala, faptul ca am ambele organe genitale imi imbunatateste relatiile. Este fantastic ”, s-a confesat Lady Gaga. Sa fie adevarat ca Lady Gaga este hermafrodita sau este tot o strategie de promovare, in goana dupa senzational a celebrei cantarete care are o voce trasnet? sursa: acasatv.ro http://img706.imageshack.us/i/gaga70.jpg/ P.S : Deci daca da vreodata norocu sa se indragosteasca Lady Gaga de voi sa nu uitati sa va luati niste margarina delma cu 8 vitamine )
Mayhem Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Pe mine nu ma intereseaza ca are 2 organe , ma intereseaza doar ce canta atata tot. Viata personala si altele e treaba ei , nu ma intereseaza
MiTzA- Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Chiar neinteresant+ ca nu prea imi place LadyGaga asta :D . Ce-i drept, cam are comportament de baiat
Random Hero Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Bine macar ca puneti chestiile astea la Discutii Generale si nu la Stiri :D
antonio112 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Sincer sa fiu, nici pe mine nu ma intereseaza viata ei personala chiar asa mult ... Daca imi place o piesa, o ascult in winamp, ma intereseaza cum canta, nu cum arata neaparat.
bunny Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 La cati bani are sa fiti siguri ca si-ar fi putut face oricand operatie daca era hermafrodit si nu vroia sa se afle. Eu n-am vazut nicio poza care sa-mi dea de inteles ca e hermafrodit(a). :DLE: dar am vazut un video dubios in care se scarpina la cutia de inghetata. :-? (like most men do)
RyLa Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 La cati bani are sa fiti siguri ca si-ar fi putut face oricand operatie daca era hermafrodit si nu vroia sa se afle.Pai da dar am auzit ca pentru asa ceva trebuie aprobare judecatoreasca parca
Guest whitepower Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Nu ma intereseaza viata nimanui ( din industria muzicala ), sau cum arata, atata timp cat face muzica buna. So, poate fi ce vrea ea, daca scoate melodii care prind la public.
RAPTURE- Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 La cati bani are sa fiti siguri ca si-ar fi putut face oricand operatie daca era hermafrodit si nu vroia sa se afle. Eu n-am vazut nicio poza care sa-mi dea de inteles ca e hermafrodit(a). :DDin cate stiu eu, ea singura a recunoscut asta pe blogul personal; iar oparatia a facut-o demult ... Asteptati sa treaca deea pe aci ca va lamureste ea :P
Guest smiley_real92 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 da...mare chestie,fiecare face ce vrea cu viata lui/ei..
Dropkillerz Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ce mai conteaza ce are intre picioare,atata timp cat nu ajungi cu ea/el in pat,nici nustiu cum sa-i zic :lol:
Raul Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 99.99% din cei de pe forum nu vor ajunge in pat cu ea asa ca de ce va pasa?
Just_Let_Me_Go Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 99.99% din cei de pe forum nu vor ajunge in pat cu ea asa ca de ce va pasa?+1 :)@nu`mi pasa decat de melodiile ei :D
Ioana Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 E problema ei ce are si ce n-are,parerea mea. :)
Strike^^ Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Conteaza mai mult muzica,ce tot va legati de ce are si ce nu are :-j
Guest cippyyy Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ''Da, sunt hermafrodita!''deci este...dar sa recunoastem...canta frumos :)
Random Hero Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 LE: dar am vazut un video dubios in care se scarpina la cutia de inghetata. :-? (like most men do) De unde stii tu ca n-a folosit un Gillette si apoi s-a iritat? Sa fie hermafrodita, sa fie ce vrea din partea mea
Wise Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Sa fie hermafrodita, sa fie ce vrea din partea mea ai dreptate de ce i-ar interesa pe unii ca ea/el are **** e problema ei/lui
-GUNIT- Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 99.99% din cei de pe forum nu vor ajunge in pat cu ea asa ca de ce va pasa? , multi de 9
Razvan Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 La cati bani are sa fiti siguri ca si-ar fi putut face oricand operatie daca era hermafrodit si nu vroia sa se afle. Eu n-am vazut nicio poza care sa-mi dea de inteles ca e hermafrodit(a). :D LE: dar am vazut un video dubios in care se scarpina la cutia de inghetata. :-? (like most men do)