Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Adriantze

Pentru admini

Recommended Posts

Posted

Intelegem ca la unele plangeri adminul are ultimul cuvat . dar de ce nu toti admini au acelasi cuvant ? o sa se ajunga ca cel care face plangerea sa ceara un anumit admin sa o rezolve pt ca stie ca da ss , sau pt ca stie ca e mai indulgent .

Intrebarea mea este :

De ce admin x zice ca se da ss pt ceva ? dar admin y nu acorda ?

De ce admin z acorda ss pt ceva , dar admin y nu acorda ?

macar aveti si voi acel " ultim cuvant " asemanator .. sau nu cititi toti acelasi regulament ? voi aveti cate un regulament fiecare ? si noi playeri toti un regulament ?

:tiphat:

Guest Cont_Nou_2
Posted

Intelegem ca la unele plangeri adminul are ultimul cuvat . dar de ce nu toti admini au acelasi cuvant ? o sa se ajunga ca cel care face plangerea sa ceara un anumit admin sa o rezolve pt ca stie ca da ss , sau pt ca stie ca e mai indulgent .

Intrebarea mea este :

De ce admin x zice ca se da ss pt ceva ? dar admin y nu acorda ?

De ce admin z acorda ss pt ceva , dar admin y nu acorda ?

macar aveti si voi acel " ultim cuvant " asemanator .. sau nu cititi toti acelasi regulament ? voi aveti cate un regulament fiecare ? si noi playeri toti un regulament ?

Bine punctat, dar mai vreau sa adaug si eu inca ceva... Inteleg ca nu toti admini sunt la fel, nici oameni nu sunt toti la fel. Dar sa se bage unul peste altul in deciziile luate mi se mult mai aiurea.

Posted

Pe celelalte vers nu au fost probleme de genul acesta

Eu zic ca nici acuma nu va mai fii

Fiecare are decizia lui ;)

Posted

foarte interesant ...

cand primiti suspend fugiti imediat la alt admin ca sa schimbe decizia .

acum va plangeti ca acei admini la care ati fugit schimba uneori decizia :blink:

Posted

cu riscul sa imi iau ceva :) spun fiecare admin are protejati lui d aceea nu se da SS din cauza ca playeri au dreptate cu tot cu probe ex topicul:

exemplu

iar alti i-au SS dupa 2 sapt aproape d l eveniment desi in reg scrie max 7 zile ex:

exemplu

2 topicuri in care admini s-au contrazis lasan`d jucatori cu ideei in contradictoriu cu ce a bine sa faca si ce nu...

E urat ceea ce fac admini dar ei NU SUNT SUPUSI REGULAMENTULUI

:comp2:

Posted

cu riscul sa imi iau ceva :) spun fiecare admin are protejati lui d aceea nu se da SS din cauza ca playeri au dreptate cu tot cu probe ex topicul:

exemplu

Tu nici acum nu ai inteles ca cine a postat in aceasta plangere nu a postat conform regulamentului? Ar trebui sa dau edit si nefondata?

Posted

Tu nici acum nu ai inteles ca cine a postat in aceasta plangere nu a postat conform regulamentului? Ar trebui sa dau edit si nefondata?

ija nu spun ca nu ai dreptate dar nu vreau sa fac offtopic dar dupa tine ce a facut LeonardMG e bine?

nu de alta dar imi vin si mie in cap tot felu d ideei cum sa preiau un spot in acest fel fara sa iau SS

Posted

Pentru afirmatia de mai sus iti asumi suspendul.

Comunismul e doctrina care a pus semnul egal intre oameni, si a esuat lamentabil.

La fel cum situatiile prezentate de voi in plangeri pot fi de o varietate deosebita, la fel si deciziile moderatorilor se nuanteaza in functiile de elementele diferite din fiecare plangere in parte.

Nu exclud ca uneori se mai greseste, dar asta nu inseamna ca eu am protejati si in functie de asta judec o plangere. Asta e o aiureala.

Si, binenteles ca de la unul, doua cazuri izolate, generalizati si caracterizati toata activitatea, a tuturor moderatorilor prin prisma unor plangeri sau decizii izolate.

Adica o alta situatie nedreapta.

Posted

iar alti i-au SS dupa 2 sapt aproape d l eveniment desi in reg scrie max 7 zile ex:

exemplu

2 topicuri in care admini s-au contrazis lasan`d jucatori cu ideei in contradictoriu cu ce a bine sa faca si ce nu...

E urat ceea ce fac admini dar ei NU SUNT SUPUSI REGULAMENTULUI

:comp2:

Observ ca pe acel topic deja incepe sa se exagereze, iar daca si scumpul de LinU, care la un gather sta ca mieluselul si cu greu stie sa scoata 2 cuvinte a ajuns sa faca pe justitiarul intr-un forum si mai ales intr-un joc virtual atunci e grav :)) Nu ma deranjeaza, din contra ma amuza faptul cum va tot bagati unde credeti ca aveti dreptate dar sunteti cu mult pe dinafara, dar am sa incerc sa explic.

Motivul e simplu, razia a fost facuta in data de 24, ca atunci am avut ultima oara timpul necesar, si 24 dar si 21 respectiv. De la acea data nu am mai avut nici timp(sarbatori, lucru) sau chef de joc si nici pe forumul link nu am mai dat, iar daca am ajuns sa postez intr-o sambatata dimineata dupa atata timp, si imediat ce am iesit de la lucru, persoane care pe propria raspundere au lasat afk si stiau consecintele, atunci credeti-ma, nu prea m-a interesat faptul ca era CS in ziua respectiva, chiar nu ma pasioneaza atat de tare lucrul acesta.

Sper ca m-am facut destul de clar ca am si o viata reala inafara de jocul asta.

P.S. Decizile sunt diferite, ca si situatile necesita rezolvari diferite, aici ma refer la cazurile "speciale", problema care ar trebui sa va dea mai mult de gandit e, nu cum analizam noi plangerile, ci cum puteti sa va postati pentru toate prostiile posibile si negandite pana acum. Ca baza de date mai plina cu oameni "luminati" ca si asta nu am mai vazut de cand joc pe linkmania, si joc de cativa ani buni. :))

Posted

DRMboy nu-mi strica topicul te rog . esti total pe dinafara. chestiile cu protejati si favoritisem le au in cap doar playerii frustrati ca tine.

Dragosh poate nu mam exprimat bine cand am deschis topicul , nu e vorba de schimbat decizii.

Poate nu mai faceam acest topic daca nu ma loveam de urmatoarea problema:

De ce TheMask , Diablo dau suspend pentru stationare neavand a4a poza cu F4 , si murdoc nu da suspend pt stationare in aceiasi situatie ?

De ce -ija- ( nu mai tin minte daca -ija- a zis , daca na zis el imi cer scuze ) spune ca e interzis sa dai duel / trade fara preluare .. iar acelasi murdoc nu are nimic impotriva cand cineva te innebuneste cu duel/ trade pe spotul tau .

Nu am nimic cu murdoc sau alt coleg de-al vostru .. doar ca asa sa nimerit in acest caz . ( sa nu mai scriu cu x , y , z )

Trecand la subiect , nu toti ar trebuii sa se gandeasca la acelasi suspend pt o fapta identica ?

Posted

Cum primiti o decizie care nu va convine cum incepeti cu prostiile.

Te referi la topicul asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...334265&st=0 unde 6 din 8 printuri sunt facute in acelasi minut facute foarte repede si eu nu pot sa imi dau seama daca sunt requesturi diferite sau e acelasi request la care tu ai facut 3 printuri. In plus de asta a fost vorba de un bug, practic respectivul avea dreptul la acel tarc.

Cat despre stationare, colegul meu cand a dat suspend fara printul cu F4 a considerat ca sunt suficiente dovezile care le avea. Eu am cerut si printurile cu F4 data fiind situatia dubioasa. Pana la urma nu ti-am cerut nimic in plus, e specificat in ghidul de postare ca ai nevoie de asa ceva. Ma repet, oricum plangerea este invalida datorita acelui bug.

Posted

De ce TheMask , Diablo dau suspend pentru stationare neavand a4a poza cu F4 , si murdoc nu da suspend pt stationare in aceiasi situatie ?

cand afirmi ceva vin-o si cu exemple ca eu nu-mi amintesc asa ceva

Posted

in amblele cazuri caracterele erau on si nu vroiau sa plece sa nu ma mai leg si de faptul cat timp au stat pe capul oamenilor,de aceea am considerat ca nu mai era necesar si acel print cu f4,cel mai bine pentru voi ar fi sa nu mai ajungeti pe la plangeri decat sa criticati cum rezolva un moderator o plangere ca doar nu suntem niste roboti setati sa raspundem toti la fel.

Posted

parca scria pe undeva ca ss se lasa si la latitudinea adminilor...adminii nu sunt scriptati sa dea toti acelasi rezultat . poate ca ija se supara mai rau la pk pe spot decat la dat duel pe spot . poate ca bunny se supara mai rau la injuraturi decat la nesimtire... intelegi ce vreau sa spun ? :despair:

Posted

in amblele cazuri caracterele erau on si nu vroiau sa plece sa nu ma mai leg si de faptul cat timp au stat pe capul oamenilor,de aceea am considerat ca nu mai era necesar si acel print cu f4,cel mai bine pentru voi ar fi sa nu mai ajungeti pe la plangeri decat sa criticati cum rezolva un moderator o plangere ca doar nu suntem niste roboti setati sa raspundem toti la fel.

Mask nu critic pe nimeni , doar discutam , cred ca avem voie macar la o discutie playeri-admini . daca stam sa o luam asa si in cazul meu erau toti on, au stat ore pe spotul meu dand duel , trade , pk sau mai stiu eu ce . dar nu la asta faceam referire .

Ma refeream la regulament .. sa aplice toti cea ce e in regulament sau niciunul . nu unul sa fie mai indulgent si altul mai drastic . toti sa fie la fel .

Ce ar fi sa faca unu plangere acum si sa zica .. mie vreau sa imi rezolve plangerea adminul x pt ca stiu eu ca da suspend pt ce am pus aici , ca asa a dat si cazuri asemantoare. si cel care e acuzat sa zica eu vreau sa imi rezolve plangerea adminul y ca am vazut cazuri rezolvate de el in care nu se da ss la un eveniment asemanator.

dar asta nu se poate , sa cerara el pe admin x , o rezolva cel care are timp / care e on . si uite asa se ajunge la tot felul de discutii ca adminu x tine cu cutare , si adminu y cu cutare ..

daca toti ati aplica aceiasi pedeapsa la caz identic/asemator , zic eu ca nu ar mai abera nimeni la favoritisme sau mai stiu eu ce ii duce mintea pe altii.

Posted

Asa si ce este in neregula cu plangerile astea 2?

In prima a sters pozele ca sa scape de suspend si nu era un pk acolo.

In a 2 oamenii sau inteles si nu vad sa fi sters vreo poza din primul post.

Mie nu-mi place sa dau suspend daca oamenii se inteleg intre ei (de aia sunt oameni se mai cearta si mai impaca). Dar daca stii ca ai gresit si tot postezi si o tii pe a dat ca "eu am dreptate ba", atunci se poate lasa cu suspend si aici depinde si de intentie sau cat de grav este.

Guest La_Cabana_Trei_Brazi
Posted

Doua preluari

una asta :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;hl=Lapusneanu

inca una :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;hl=Lapusneanu

Luati in calcul numai preluarile ca sa nu deviem

La prima s-a considerat de catre Odyzeus ca nu s-a acordat destula vreme celui preluat pentru a raspunde si la ultima intrebare .. cu toate ca era perfect regulamentara preluarea si din acel moment s-a schimbat procedura de preluare ( corect ar fi fost sa se achimbe modalitatea de preluare si apoi sa se aplice la sectiunea plangeri... si nu retroactiv)

In a doua 2face mai are inca deasupra capului in printul; cu f4 ultima intrebare de X afk ?..( insemnand ca s-a grabit rau de tot.. si nedand timp deloc sa se raspunda la ultima intrebare)

si s-a considerat corecta preluarea

Nu sustin ca unul sau alt moderator a avut rea intentie .

Problema e ca sunt preluari .... prima mai corecta decat a doua si nu s-a acordat suspend , iar a doua fiind mai putin corecta a fost incununata cu suspend

P.S. Nu sunt Lapusneanu sunt un fan de-al lui ... :bananadance2:

Ti-am copiat banana Sadi :P

Guest La_Cabana_Trei_Brazi
Posted

"Fratele meu Lancelot a primit un sut in dos ..???"

^ Schimba-ti semnatura, ai 24 de ore.

ok .

Guest redmalboro1
Posted

asta se stie demult ca de fac unele diferetze .. noi jucam sa tinem cont ce face unu sau altu sau jucam de placere ... daca nu iti convine ceva esti liber sa parasesti servuru

si de diferentzele care vb eu sin si in real life nu numai aici pe mu ...

DECI LASATI_O MAI MOALE SI VEDETI DE JOC

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...