Jump to content
TenshiTNQ

O femeie a intrat in coma dupa ce s-a vaccinat

Recommended Posts

Posted

Sunt cazuri si cazuri .. Eu unul l-am facut sper sa mai apuc si 2011.Oricum si eu cred ca se face prea mare tam tam de la acesta gripa.. Fiecare e liber sa aleaga sa faca sau nu acest vaccin este unul ca oricare altul numai ca (sa zicem) nu se stiu efectele pe termen lung.

Posted

Nu imi voi face acest vaccin, m-am documentat si eu si din cate am vazut el dauneaza foarte mult pe timp indelungat deci reactile adverse vor aparea mult mai tarziu...am mai vazut undeva ca acum ceva timp o fetita din germania a murit dupa ce a facut vacinul impotriva cancerului de col uterin am auzit ca e mult mai periculos decat asta de porcina. Ce ma deranjeaza cel mai mult e ca parintii mei ma tot bat la cap sa imi fac vaccinul cum as putea sa ii fac sa nu ma mai oblige, sunt tanar si nu am nevoie de un vaccin organismul meu se paote apara singur mai mare incredere am in el decat in vaccin

Posted

Ce tara geniala avem ! =)

Un smecher livreaza vaccinuri pe care statul le plateste si asa face o gramada de bani. Statul le da gratis ca sa vina cati mai multi oameni sa se vaccineze si ca sa cumpere, de la smecher, si mai multe vaccinuri. Smecheru se umple de bani, iar romanu`...tot roman.

Posted

Ce tara geniala avem ! =)

Un smecher livreaza vaccinuri pe care statul le plateste si asa face o gramada de bani. Statul le da gratis ca sa vina cati mai multi oameni sa se vaccineze si ca sa cumpere, de la smecher, si mai multe vaccinuri. Smecheru se umple de bani, iar romanu`...tot roman.

Imi aduc aminte un articol cu un "smecher" din industria farmaceutica care zicea ca in Romania farmaciile is pline cu tot felul de medicamente inutile.. si daca le'am scoate pe cele inutile am ramane cu f putine... ca sa nu mai vb de medicamentele care dupa ce le ei.. iti "transforma" organismul incat sa ai nevoie dupa tot timpul de ac medicament si etc.

Umpic off topic: Din pacate la cati smecheri avem in tara asta.. niciodata nu cred (cel putin cat timp voi trai eu) sa ajungem sa avem un sistem sanitar f performant cum are Olanda... dar cred ca aici putem introduce perfect si infrastructura, educatie s.a.m.d... incerc sa evit cat mai des ideiile in care sa pun tara noastra intr'o postura jenanta.... dar despre orice sub vb.. mereu ajung la smecheri, coruptie, interese, nepotism

On topic: in tot mai multe orase medicii sunt avertizati ca daca nu se vaccineaza nu mai au voie sa consulte pacienti... is curios.. daca toti medicii s'ar opune... unde s'ar ajunge :-?

Posted

Nici eu nu am de gand sa-mi fac vaccinul,mie frica de reactiile adverse

Eu chiar aveam de gand sa il fac dar dupa ce am mai citit pe net nu mai indraznesc...

Posted

GRIPA PORCINA!!! ... Eu

Sansele sa iau gripa porcina ( mici ) => Sansele sa iau o forma severa ( foarte foarte mici ) => sansele sa patesc ceva ( extrem de mici, tinand cont ca am doar 18 ani si un orgasnim perfect sanatos fara boli asociate ) => sansele sa patesc ceva, inca odata ( aproape inexistente )

Acum urmeaza intrebarea :

De ce sa ma vaccinez cu un vaccin ATAT de controversat, care implica riscuri atat de mari si poate si pe termen lung... pentru ce ?! pentru niste sanse aproape inexistente ? Nu, mersi.

corect...

cand vine la scoala sper sa ne oblige :)) fug ca de mama dracului

oricum, prost sa fii sa il faci...

Posted

Eu sunt total nedumerit si nu i-l cred pe niciunu...prea a invatat lumea sa minteasca aiurea :(

Singura solutie pe care o vad eu arata in felul urmator: Sa mearga o echipa de mascati la doctorul acela care promoveaza vaccinul sa dea cu paru in el pana scuipa ultimul adevar despre toate chestia aceasta.

alta solutie nu vad :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Posted

Vaccinul e produs in romania.De ce statul roman ar da bani pentru un vaccin care sa ne omoare?OoEu mi-am facut vaccinul ieri si SURPRIZA!!inca sunt in viata

Posted

Vaccinul e produs in romania.De ce statul roman ar da bani pentru un vaccin care sa ne omoare?OoEu mi-am facut vaccinul ieri si SURPRIZA!!inca sunt in viata

Minuneee :)) :beer: pai poate nu sunt la toti aceste reactii de la vaccin

Posted

nu sta asa de linistit...reactiile adverse vor aparea peste ani nu acum peste cateva zile

Le arati stirile pe net despre reactiile secundare , si daca nici asa nu ii convingi ii minti ca l`ai facut :)))

mda si crezi ca le pasa lor ce scrie pe net? nu cred lor le e frica de gripa ei vor sa se vaccineze intr-un fel ii si cred de ce ele e frica, sunt batrani deacuma nu mai acelas sistem imunitar ca mine

Posted

:blink: Minciuna se raspandeste cel mai repede in Romania, iar cei ce zic ca prin vaccinul asta vor sa reduca populatia sau mai stiu eu ce microcipuri aceia sunt tot acei oameni care inca spera sa fie rapiti de extraterestrii :|

Tot am auzit ca multi nu vor sa-l faca, deoarece, zic ei, nu a fost testat destul DAR in acelasi timp ei stiu ca are reactii adverse pe termen lung, nush cum vine asta dar mna nu cred ca am sa inteleg vreun prost vreodata.

Mai era chestia ca vaccinul contine mercur, a explicat foarte clar ca e de 5000 de ori mai redusa cantitatea decat ar trebui sa aibe sa poata produce reactii adverse + ca acea "solutie" ce contine mercuru pacii se foloseste in vaccine de 30 de ani :) so..deja toti il aveti in voi, ati puso!

PS: ma enerveaza ca unii doctori vb aiurea, da ei saracii n-au nicio treaba cu virusologia, trist.

PS2: Cati dintre voi ati fost curiosi ce contin vaccinele anterioare pe care le-ati luat in generala, liceu sau mai stiu eu pe unde :)

Ahh era sa uit, am luat vaccinul si OMG i'm still alive :blink:

Posted

:blink: Minciuna se raspandeste cel mai repede in Romania, iar cei ce zic ca prin vaccinul asta vor sa reduca populatia sau mai stiu eu ce microcipuri aceia sunt tot acei oameni care inca spera sa fie rapiti de extraterestrii :|

Tot am auzit ca multi nu vor sa-l faca, deoarece, zic ei, nu a fost testat destul DAR in acelasi timp ei stiu ca are reactii adverse pe termen lung, nush cum vine asta dar mna nu cred ca am sa inteleg vreun prost vreodata.

Mai era chestia ca vaccinul contine mercur, a explicat foarte clar ca e de 5000 de ori mai redusa cantitatea decat ar trebui sa aibe sa poata produce reactii adverse + ca acea "solutie" ce contine mercuru pacii se foloseste in vaccine de 30 de ani :) so..deja toti il aveti in voi, ati puso!

PS: ma enerveaza ca unii doctori vb aiurea, da ei saracii n-au nicio treaba cu virusologia, trist.

PS2: Cati dintre voi ati fost curiosi ce contin vaccinele anterioare pe care le-ati luat in generala, liceu sau mai stiu eu pe unde :)

Ahh era sa uit, am luat vaccinul si OMG i'm still alive :blink:

pai uite eu nu cred ca este nicio gripa porcina... e inventata gripa porcina sau e doar o gripa ca oricare alta dar ea provoaca mult mai multa panica, si de ce sa bag alte substante in organismul meu cand am un sistem imunitar mai bn lupt natural cu "gripa porcina".

Posted

Si de testul ala pt gripa porcina care se vinde in farmacii si costa o gramada de bani (in jur de 50 de lei cred) si nici macar nu este 100% corect, ce mai zici ?!

Vaccin-ul nu este ca un leac, el iti "antreneaza" anti-corpii impotriva unei boli. Este usor sa o dai in bara cu un vaccin iar pacientul sa aiba reactii adverse negative, insa este mai greu sa faci un vaccin bun. De aia stiu "prostii" ca mai trebuie testat si ca are reactii adverse.

Posted

corect...

cand vine la scoala sper sa ne oblige :)) fug ca de mama dracului

oricum, prost sa fii sa il faci...

nu e obligatoriu , si nu tre sa fugi , spui nu xD , n-au cum sa te oblige si nu o sa aiba cum vreodata.

Posted

astia care ati facut vaccinul si luati apararea, sunteti sanatosi astazi,maine,poimaine .. dar peste cateva luni, ani ? ati pupat camila :)

Posted

Daca ,,efectele" vaccinului vor aparea peste ani atunci de ce aceasta femeie a murit la cateva minute dupa ce si-a facut vaccinul?

Am mai auzit de la cineva ca defapt acest vaccin are un cip in el cu care vom fi controlati :crazy:

Posted

astia care ati facut vaccinul si luati apararea, sunteti sanatosi astazi,maine,poimaine .. dar peste cateva luni, ani ? ati pupat camila :)

ahahahaha =))) genial ! nu esti prea optimist in privinta viitorului celor care s-au vaccinat =)

Posted

Daca ,,efectele" vaccinului vor aparea peste ani atunci de ce aceasta femeie a murit la cateva minute dupa ce si-a facut vaccinul?

totusi tipa aia presupun ca era speriata ca de bombe de gripa asta adica stare de panica + cine stie ce mai substante au bagat astia in vaccin + stres + altele => coma...

eu zic ca totul e pus la cale de catre toti presedintii/conducatorii etc. pentru micsorarea populatiei...pentru ca ne-am inmultit excesiv de mult...:|

eu unul nu fac niciun vaccin, mi se pare o irealitate porcina asta...poate exista, dar totusi uitati-va cati mor din cauza gripei normale si raportati la cati mor din gripa porcina...

Posted

eu nu o sa-l fac nici daca ne platesc. E o prostie imensa, practic baga virusul in tine sa produca anticorpi . E o gripa ca orciare alta doar ca se raspandeste mai usor si rapid .. Daca o tratezi normal nu o sa ai nici pe dreq.

Posted

O femeie din parhova a intrat astazi in coma profunda dupa ce a facut vaccinul impotriva noii gripe :-s

Stirea a aparut pe un site din prahova, iar ulterori preluata de mai multe site'uri, inclusiv mediafax

Femeia s'a speriat de noua gripa, s'a dus si sa vaccinat, dupa cateva minute a inceput sa aiba ameteli, a aparut si feabra si a lesinat, iar acum se afla in coma profunda :|

Eu nu stiu ce parere aveti voi, dar daca o luam sistematic, in noiembrie - decembrie nu prea se inghesuia luema la vaccinat, a murit acel om de la Cronica Carcotasilor, iar medicii au zis ca din cauza noii gripe, lumea s'a panicat si au inceput sa se vaccineze pe banda rulanta... astazi.. dintr'o data totul o luat o intorsatura, sa spunem "dramatica". Fratele lui Toni zice ca actele primite de la medic nu spun ca ar fi murit din cauza noii gripe (ca sa nu mai vb de oamenii care au intrat in contact cu el in perioada aia <chiar mancand din mancarea lui> si nu au luat virusul). Dupa care apare si stirea cu comisia europeana care declara ca aceasta pandemie de gripa este falsa... dupa care vine si cazul femeii din Prahova care a intrat in coma dupa ce s'a vaccinat. Parca ... ca sa pluseze pentru vaccin, nu stiu, apare si domnul Streinu Cercel si ne spune ca vrisul a suferit o mutatie la noi in Romania, dar cei care s'au vaccinat sunt protejati (as fi si eu curios cum)..

Ramane totusi o alta problema... efectele adverse care pot aparea pe termen lung... nimeni nu iti poate asigura ca vor aparea sau nu...

Foarte ciudat de altfel si faptul ca ministerul santatii a hotarat cu ceva vreme in urma sa nu mai dea detalii despre cei care mor de noul virus... si brusc dupa au inceut sa moara oamenii pe capete.. nimeni nu iti poate demonstra ca "au murit 7 oameni de noul virus in ultimele 24 de ore"... nimeni nu poate... daca e doar proaganda "murdara" in incercarea de a se vaccina lumea... poti de aici sa crezi orice..

Trecand la teorii ale conspiratiilor.. is oameni care zic ca e doar pur economic si de aia trebuie speriata lumea.. iar mare parte au raspuns ca vaccinul e gratuit (o fi.. dar costurile de productie cine credeti ca le suporta? ministerul sanatatii.. care primeste bani de la guvern... iar guvernul are bani de la?... exact, NOI :) )... dar prefer s anu cred asa ceva...

Nici nu stim din cei care s'au vaccinat daca o murit cineva.. nu stim....

De ce tot apar microbiologi si oameni din medicina care atrag atentia asupra vaccinului, am vazut chiar si un fost minsitru al sanatatii din finlanda... care avertiza pe tema asta..

Nu prea cred in teroia cum ca sa reduca populatia de pe glob dramatic.. pentruc a atunci.. nu ar mai avea de unde sa ia bani :P

Dupa toate astea... mai aveti intentia sa va vaccinati???

Vad ca o femeie care a intrat in coma dela vaccin face senzatie,dar persoanele care au murit ca nu au avut vaccinul mai putin.

Posted

Vad ca o femeie care a intrat in coma dela vaccin face senzatie,dar persoanele care au murit ca nu au avut vaccinul mai putin.

Da au murit si multi care nu si-au facut vaccinul,dar slabe sanse sa murim noi astia fara vaccin decat cei care l-au facut.Vaccinul o sa aibe nistee efecte neplacute ^^ Prin urmare spuneti NU vaccinului si daaca va da 1mil de euro |:)=)))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...