TenshiTNQ Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 O femeie din parhova a intrat astazi in coma profunda dupa ce a facut vaccinul impotriva noii gripe :-s Stirea a aparut pe un site din prahova, iar ulterori preluata de mai multe site'uri, inclusiv mediafax Femeia s'a speriat de noua gripa, s'a dus si sa vaccinat, dupa cateva minute a inceput sa aiba ameteli, a aparut si feabra si a lesinat, iar acum se afla in coma profunda Eu nu stiu ce parere aveti voi, dar daca o luam sistematic, in noiembrie - decembrie nu prea se inghesuia luema la vaccinat, a murit acel om de la Cronica Carcotasilor, iar medicii au zis ca din cauza noii gripe, lumea s'a panicat si au inceput sa se vaccineze pe banda rulanta... astazi.. dintr'o data totul o luat o intorsatura, sa spunem "dramatica". Fratele lui Toni zice ca actele primite de la medic nu spun ca ar fi murit din cauza noii gripe (ca sa nu mai vb de oamenii care au intrat in contact cu el in perioada aia <chiar mancand din mancarea lui> si nu au luat virusul). Dupa care apare si stirea cu comisia europeana care declara ca aceasta pandemie de gripa este falsa... dupa care vine si cazul femeii din Prahova care a intrat in coma dupa ce s'a vaccinat. Parca ... ca sa pluseze pentru vaccin, nu stiu, apare si domnul Streinu Cercel si ne spune ca vrisul a suferit o mutatie la noi in Romania, dar cei care s'au vaccinat sunt protejati (as fi si eu curios cum).. Ramane totusi o alta problema... efectele adverse care pot aparea pe termen lung... nimeni nu iti poate asigura ca vor aparea sau nu... Foarte ciudat de altfel si faptul ca ministerul santatii a hotarat cu ceva vreme in urma sa nu mai dea detalii despre cei care mor de noul virus... si brusc dupa au inceut sa moara oamenii pe capete.. nimeni nu iti poate demonstra ca "au murit 7 oameni de noul virus in ultimele 24 de ore"... nimeni nu poate... daca e doar proaganda "murdara" in incercarea de a se vaccina lumea... poti de aici sa crezi orice.. Trecand la teorii ale conspiratiilor.. is oameni care zic ca e doar pur economic si de aia trebuie speriata lumea.. iar mare parte au raspuns ca vaccinul e gratuit (o fi.. dar costurile de productie cine credeti ca le suporta? ministerul sanatatii.. care primeste bani de la guvern... iar guvernul are bani de la?... exact, NOI :) )... dar prefer s anu cred asa ceva... Nici nu stim din cei care s'au vaccinat daca o murit cineva.. nu stim.... De ce tot apar microbiologi si oameni din medicina care atrag atentia asupra vaccinului, am vazut chiar si un fost minsitru al sanatatii din finlanda... care avertiza pe tema asta.. Nu prea cred in teroia cum ca sa reduca populatia de pe glob dramatic.. pentruc a atunci.. nu ar mai avea de unde sa ia bani :P Dupa toate astea... mai aveti intentia sa va vaccinati???
Guest stefteo21 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 GRIPA PORCINA!!! ... EuSansele sa iau gripa porcina ( mici ) => Sansele sa iau o forma severa ( foarte foarte mici ) => sansele sa patesc ceva ( extrem de mici, tinand cont ca am doar 18 ani si un orgasnim perfect sanatos fara boli asociate ) => sansele sa patesc ceva, inca odata ( aproape inexistente )Acum urmeaza intrebarea :De ce sa ma vaccinez cu un vaccin ATAT de controversat, care implica riscuri atat de mari si poate si pe termen lung... pentru ce ?! pentru niste sanse aproape inexistente ? Nu, mersi.
DuR@nG0_* Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 eu cred ca femeia acea era alergica la ceva ce continea vaccinul acela...daca ar fi fost vaccinul acela letal pentru toata lumea ar fi murit lumea pe capete...
TenshiTNQ Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 GRIPA PORCINA!!! ... EuSansele sa iau gripa porcina ( mici ) => Sansele sa iau o forma severa ( foarte foarte mici ) => sansele sa patesc ceva ( extrem de mici, tinand cont ca am doar 18 ani si un orgasnim perfect sanatos fara boli asociate ) => sansele sa patesc ceva, inca odata ( aproape inexistente )Acum urmeaza intrebarea :De ce sa ma vaccinez cu un vaccin ATAT de controversat, care implica riscuri atat de mari si poate si pe termen lung... pentru ce ?! pentru niste sanse aproape inexistente ? Nu, mersi. Sa nu cobim din astea... cat despre vaccinare.. eu nu ma bag.. pe langa faptul ca is alergic la oua :-s
Life Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 durango, eu cred ca tu nu vezi ce se intampla pe aici ... mai mult ca sigur ca aceasta gripa porcina a fost un experiment, iar vaccinul e o chestie dupa care sa scoata bani.
TenshiTNQ Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 eu cred ca femeia acea era alergica la ceva ce continea vaccinul acela...daca ar fi fost vaccinul acela letal pentru toata lumea ar fi murit lumea pe capete... Tot nu stim efectele pe termen lung...
octavian_tavi_3 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Femeie era diabetica deci avea o boala cronica care putea sa declanseze coma.
Memmorex Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Femeie era diabetica deci avea o boala cronica care putea sa declanseze coma. Nici eu nu il fac. Mama era hotarata sa il faca maine dar dupa ce i`am citit vreo 4-5 stiri cu oameni de stiinta si chiar medici care sunt impotriva vaccinului,si`a schimbat gandul .
Random Hero Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Asta nu trebuia postata mai degraba la Stiri? Bagati tare cu vaccinul :>
z3tu Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Nu se vaccineaza medici , organe din interiorul spitalelor......de ce m-as vaccina eu ? Am ceva cunostinte din interiorul spitalelor si sunt sfatuit sa nu-l fac....mai multe nu pot spune...fiecare e liber sa faca ce vrea...traim intr-o tara libera ..nu?
Avzar Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Toate vaccinurile dauneaza, la fel ca orice medicament. Unele vaccinuri si medicamente dauneaza mai mult ca cel de acum. Insa despre acestea nu se vorbeste in presa pentru ca nu au de ce... Oamenii care nu au luat in viata lor vaccin si incep cu asta, nu au de unde sa stie daca sunt alergici sau nu. De la orice vaccin se poate muri daca esti alergic si corpul tau nu suporta. De obicei mor cei care nu stiu daca sunt alergici sau nu.Toate aceste afirmatii cum ca, vaccinul este 'foarte' nociv sunt rezultatul mediatizarii.p.s. eu l-am luat ieri, nu simt nimic inca.
b1ack_dragon Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Din 270.000 de persoane care au fost vaccinate pana sambata s-a gasit sa moara degat o femeie care era si diabetica pe deasupra... Mi se pare ceva destul de banal sa te sperii din atata lucru. Eu nu am facut vaccinul si nici nu stiu exact daca o sa il fac... mai stau sa ma mai "documentez" putin. Oricum, faza ca "mori din vaccin antigripal" este o vrajeala. Pana cand nu da o serie de nume cu cei care au murit din cauza gripei nici nu ma vaccinez + ca din 6850 de persoane care s-au imbonavit de noul virus au muri decat ~100 (si la nici unu nu i se stie numele), cat inseamna asta... 2-3% .
The^DiamondZ Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 duduia aia era bolnava . A dat si la stiri :)
Radu21 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 URAT. Nu fac vaccinul ala tampit. Nici profesori nu ne-au sfatuit.
IoNutzZ. Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Stateam azi in masina si ascultam radio si nu mai tin minte postul dar primeau mesaje de la diferite persoane despre gripa.Si cineva a dat un mesaj care suna "Doctorii din spitale refuza sa faca vaccinul.Cand o sa faca ei atunci o sa fac si eu." [ceva de genu ] ca si cum ei nu il fac pentru ca stiu riscurile.
TenshiTNQ Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 O fi avand femeia diabet... dar mie imi este scarba de ce am auzit de la Streinu Cercel la emisiunea lui Marauta pe ProTV, in care omul i'o zis de femeia aia (daca bine am inteles ca la ea facea referire) doar ca o zis ca o murit. La care Cercel zice ca nu din cauza vaccinului o murit, ca oricum murea si daca nu il facea... mi sila.. cum poti spune asa ceva pe post... Si daca exista, pana si 1% sanse sau mai mici sa apara reactii adevrse.. de ce nu se face o metoda sa te testezi daca esti "apt" pentru vaccin inainte sa'l faci? Si tot acel personaj zicea ca, daca nu te vaccinezi atunci o sa suporti tu cheltuielile de 2000 pana la 3000 de euro pentru ventilatie.. pai da noi la ce mai platim pt casa de asigurari de sanatate... iar in felul acesta... te cam si obliga indirect sa faci vaccinul... ca altfel platesti.. halal sanatate... nu ma mir ca suntem la nivel de trai pe acelasi loc cu Gabon sau mai stiu eu ce tara.... mi'e sila
IoNutzZ. Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 INCA CEVATot la radio un mesaj dat de cineva Cica in spitale asistentele SUNT OBLIGATE ca la pacientii care sunt bolnavi de gripa sa fie trecuti cu gripa porcina O_O Nu stiu cat de adevarata e chestia asta dar nu se stie niciodata
TenshiTNQ Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 INCA CEVATot la radio un mesaj dat de cineva Cica in spitale asistentele SUNT OBLIGATE ca la pacientii care sunt bolnavi de gripa sa fie trecuti cu gripa porcina O_O Nu stiu cat de adevarata e chestia asta dar nu se stie niciodata In ziua de azi e usor sa creezi panica cu ajutorul mass mediei... pan la urma fiecare decide pentru el daca sa faca sau nu vaccinul... eu nu o sa sfatuiesc pe nimeni daca sa'l faca sau nu, dar o sa'i aduc mereu aminte de efectele adverse si faptul ca nu a fost testat pe termen lung. Nu vreau sa fiu anti vaccin nici pro... am si prieteni care l'or facut si nu au nimic, pe undeva cred in medicina romaneasca, dar cred si in ideea ca fiind o tara cum suntem se poate intampla absolut orice la noi :)
Maledicere Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 am scris Nu pe foaia cu vrei vaccin bla bla xD , I iz free.
The^DiamondZ Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Hai ma prietene, daca stam sa ne cacam pe noi poti sa mori oricand. Ori de la un vaccin, ori ca mergi pe strada , ca faci sex ^^ , oricand. Din cauza lui ( virusului, sa se inteleaga ^^ ) au murit multi oameni din Romania si din alte tari. Ce-'i drept, se tem multi sa nu' ia virusul de aceea se vaccineaza.
m4x Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Mai nou, fratele lui Toni Tecuceanu a declarat ca in certificatul de deces nu e scris ca a murit din cauza AH1N1, ci alt motiv (nu am prins toata stirea). Tind sa cred ca se cauta ca vedetele care mor recent sa aiba legatura cu "noua gripa" sa scoata si farmaciile un ban ceva, si-asa dadeau faliment. Pana acu cativa ani, nici nu exista acest virus si deodata face ravagii .. medicii refuza sa se vaccineze deoarece ei stiu ceva ce noi nu stim, oare ce ? Nu ma vaccinez, aceasta gripa e ca orice gripa.p.s. in legatura cu stirea cu fratele lui Toni Click
TenshiTNQ Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Si intr'un an.. doi sa inteleg ca ne paste un nou virus :-? ...
Tybork Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Nu stiu cati dintre voi stiti ca in Romania anual mor intre 10 si 15 oameni din cauza gripei obisnuite, diferenta este doar, ca gripa obisnuita nu mai e considerata senzational din punct de vedere mass media, si drept urmare trebuiesc inventate astfel de boli, cum ar fi gripa porcina respectiv, gripa aviara :). De altfel, daca va documentati putin despre aceasta "boala", o sa gasiti niste articole care dovedesc faptul, ca vaccinul a fost facut inainte de aparitia gripei porcine :).Am ajuns rau de tot...fiinta umana s-a transformat in produs finit, respectiv in consumator de produse!Ave Capitalism :beer: !
uLise Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Acu 10 ani gripa era ceva inofensiv practic cu un ceai cald si un sirop erai fresh. Is niste exprimente , gripa porcina gripa aviara nu era acuma 10 ani si acu deodata. Marile farmacii is conduse de evrei ... si nici macar nu-si asuma responsabilitatea. Nu faceti vaccinul asta. s-a anticipat gripa porcina si acest vaccin inca de acu 2 ani ( cand nu se stia de boala ). Multi oameni precum http://www.davidicke.com/index.php/ au anticipat acest moment si ne-au sfatuit sa nu facem acest vaccin. Vaccinul este inofensiv dar el isi face 'efectul' in timp distruge ficatu , papilele gustative etc. Cum a zis si bebelusa Oana , cum de ea care a stat cu Toni si a mancat cu el nu are gripa porcina si el are.
Random Hero Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Si intr'un an.. doi sa inteleg ca ne paste un nou virus :-? ...Unul pe an pana se imputineaza populatia globala.