Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iar am luat suspend

Referitor la avertismentul pentru nesimtire

Recommended Posts

La banati faceti topic doar daca ati primit suspendsi nu daca X sau Y nu a primit.

Se poate seta sa raspuna macro bot-ul cum vrei tu si la cat timp vrei tu, am prins eu 1 care la 4 minute zicea ceva si asa am stat langa el 15 minute ca sa-l prind.

|boom| avand in vede ca esti prea insistent cu aceste lucruri te alegi cu avertisment pentru nesimtire (daca mai continui asa vei primi suspend), lasa adminii sa ii prinda cu macro, nu tu.

pentru ce avertisment pentru nesimtire? n-am voie sa vreau un spot de frica sa nu-mi dati suspend pentru tot felul de reguli inventate de voi?

i-am zis lu' tiamat in topicul precedent sa-mi spuna pentru care parte din regulament ma posteaza, sa stiu sa ma apar. nici acum nu mi-am primit raspunsul din cauza mariei sale lancelot care mi-a inchis si redeschis topicul de N ori, a dat edit-uri peste edit-uri, suspenduri aiurea, etc.

vreau sa port o discutie doar cu moderatorii care au cazut de acord sa primesc avertismentul pentru nesimtire; cum catalogheaza ei nesimtirea, si cat trebuie sa discuti cu o persoana (pe spotul ei) pentru a te putea numi nesimtit?

pentru ce avertisment pentru nesimtire? n-am voie sa vreau un spot de frica sa nu-mi dati suspend pentru tot felul de reguli inventate de voi?

i-am zis lu' tiamat in topicul precedent sa-mi spuna pentru care parte din regulament ma posteaza, sa stiu sa ma apar. nici acum nu mi-am primit raspunsul din cauza mariei sale lancelot care mi-a inchis si redeschis topicul de N ori, a dat edit-uri peste edit-uri, suspenduri aiurea, etc.

vreau sa port o discutie doar cu moderatorii care au cazut de acord sa primesc avertismentul pentru nesimtire; cum catalogheaza ei nesimtirea, si cat trebuie sa discuti cu o persoana (pe spotul ei) pentru a te putea numi nesimtit?

1. saluti politicos

2. intrebi daca deranjezi

3. repeti punctele 1 si 2

4. intrebi daca poti sa-i faci preluare

5. pui prima intrebare de afk

6. te asiguri ca nu a revenit

7. pui a 2-a intrebare de afk

8. te asiguri ca nu a revenit

9. pui ultima intrebare de afk

10. il informezi din 2 in 2 minute ca i-ai facut preluare chiar daca doarme

preluarea in 10 pasi ;;)

tu te crezi zmeu mah baiatule

sa ti se raspunda la preluari asa cum vrei u

asta se numeste nesimtire :crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...