Jump to content
eugen88

Imigranti batuti cu rangile si loviti intentionat cu masinile, in Italia!

Recommended Posts

Posted

i'au bagat in spital , da o sa revina ei =))

Posted

Situatie exploziva in sudul Italiei, in urma confruntarilor dintre localnici, imigrantii nord-africani si politie. Cel putin 67 de persoane au fost ranite, iar noua sunt acum in stare grava.

Protestul a avut loc dupa ce grupuri de tineri italieni i-au atacat de mai multe ori pe imigrantii veniti sa lucreze in fermele de la ei. Vineri, doi nord-africani au fost loviti grav cu rangi, iar unul a ajuns la neurochirurgie si a fost operat de urgenta.

Alti cinci imigranti au fost loviti intentionat de masini conduse de localnici, iar alti doi au fost impuscati cu arme de vanatoare.

In timp ce locuitorii provinciei Calabria se declara exasperati de cei veniti pe mare din nordul Africii, strainii ii acuza pe italieni ca ii folosesc la muncile agricole, rasplatindu-i cu salarii infime si conditii mizere.

Sursa: Stirile ProTV

Tu asta,hai sictir.Esti si tu mare neo`nazi,ce sa iti povestesc.Spui ca oamenii de culoare au venit sa invadeze Europa,dar te intreb eu pe tine "fan Mustacioara belita"Hitler al tau maretz dobitoc ce a facut cand a fost la putere sau la putoare,cum vrei sa ii spui.Nu cumva s-a bagat cu armata aia de imbecili nazisti in Africa la cucerit precum o mare parte din Europa?

E ok sa nu avem oameni de culoare in europa fiindca nu s-a dus nimeni in africa sa-i ia cu arcanul sa-i aduca aici, nu i-a legat la ochi si i-au schingiut pana in sudul Italiei, nu le-au invadat triburile si le-au violat femeile... ei singuri au venit aici si accepta sa lucreze pe salarii mizere in defavoarea celorlalti europeni.

Si cu asta am terminat fiindca trebuie sa plec :)

Prietene mai studieaza piata.Incearca sa cauti pe google ce fac marile companii.Unde isi deschid mai nou fabrici si pe ce motiv.Habar nu aveti cat are nevoie Europa de Africa si mai ales ce se gaseste prin Africa.Voi mari vedete naziste pe forum.Die In Peace

Posted

Tu asta,hai sictir.Esti si tu mare neo`nazi,ce sa iti povestesc.Spui ca oamenii de culoare au venit sa invadeze Europa,dar te intreb eu pe tine "fan Mustacioara belita"Hitler al tau maretz dobitoc ce a facut cand a fost la putere sau la putoare,cum vrei sa ii spui.Nu cumva s-a bagat cu armata aia de imbecili nazisti in Africa la cucerit precum o mare parte din Europa?

Adica?Si francezii si englezii au avut colonii pe acolo. Le dai si lor in cap acum? Cel mai puternic il exploateaza pe cel mai slab. Legea naturii copilu' .Mai pune mana pe carte

Posted

Ideea ar fi ca negrii aia se afla illegal acolo ... In istorie existau migrari si imigrari si invadari si mai stiu eu ce pana cand fiecare a reusit sa ocupe o particica de pe Pamant.

Daca un popor a ocupat o regiune... sa stea acolo! Nu au ce cauta illegal pe pamantul altora..precum nici vecinu nu are ce cauta in casa la mine!

In Germania se controleaza mult chestiile si nici chinezii nu sunt lasati sasi deschida magazinele asa aiurea ca la noi pentru ca distrug economia tarii. Vin negrii la facultatile noastre si poate bugetele pentru burse pentru locurile fara taxa ..bani care ii platiti voi si parintii vostrii.

In plus in tarile mari cu musulmanii astia ratati se mai desfasoara si in forma de terorism .. Daca nu ar fi lasati sa intre in tara asa necontrolat de buna voie nu ar mai fi nici teroristi :|

Daca ar sta toti romanii (+ putinele minoritati care sau nascut aici si au fost mereu aici in irtorie .. asta ca sa nu ma aruncati din tara :D) acasa si am lucra doar bunurile noastre am fi o tara superdezvoltata :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...