Jump to content
eugen88

Imigranti batuti cu rangile si loviti intentionat cu masinile, in Italia!

Recommended Posts

Posted

Situatie exploziva in sudul Italiei, in urma confruntarilor dintre localnici, imigrantii nord-africani si politie. Cel putin 67 de persoane au fost ranite, iar noua sunt acum in stare grava.

Protestul a avut loc dupa ce grupuri de tineri italieni i-au atacat de mai multe ori pe imigrantii veniti sa lucreze in fermele de la ei. Vineri, doi nord-africani au fost loviti grav cu rangi, iar unul a ajuns la neurochirurgie si a fost operat de urgenta.

Alti cinci imigranti au fost loviti intentionat de masini conduse de localnici, iar alti doi au fost impuscati cu arme de vanatoare.

In timp ce locuitorii provinciei Calabria se declara exasperati de cei veniti pe mare din nordul Africii, strainii ii acuza pe italieni ca ii folosesc la muncile agricole, rasplatindu-i cu salarii infime si conditii mizere.

Sursa: Stirile ProTV

Guest stefteo21
Posted

Te si enervezi pe cuvant cand ii tot vezi cum vin, ma pun in locul italienilor si chiar le port mila cateodata... albanezi, musulmani, negri, bulgari, ţigani, români... au de toate...

Posted

Pentru 1-2 zile, sau cum?

Pentru 7 ore! Tu nu intelegi nimic! Esti spalat pe creier copilu'! Azi italinii, maine germanii,poimaine asutriecii si scapam de invadatori!

Posted

Cum ai reactiona daca pe tine te`ar bate un grup de rromi?Da asa , bine de tot , sa`ti rupa maini ,picioare ? Nu cred ca bine , ca asa se simt si aia . Nu au nici o vina ca s`au nascut de culoare sau altceva .

Sa ma bata tiganii cand eu o sa fiu emigrant la ei in tara. Nu au nici o vina ca sunt de alta culoare si prosti,dar sa stea in tara lor!

Italienii, neam de luptatori!

Posted

Tu daca ai fi in locu lor si ai muri de foame in tara ta natala , fii sigur ca ai pleca de acolo fara sa stai pe ganduri :)

Ce sa le fac eu daca sunt prea prosti pentru a se descurca? De cand au trimis aia ajutoare pe acolo, populatia africii sa triplat!Mai multi oameni vor muri de foame! Sa lasam natura sa isi urmeze cursul!

Posted

=)) buna asta

Lasai in pace :-j .

Nici mie nu mi`ar placea sa vina un negru/tigan/mexican/asiatic sa`mi ia locul de munca si dupaia tot noi sa fim acuzati ca nu ii platim.

Respect Italia pentru asta.

Respect rasa alba!

Posted

Ce imi plac moderatorii de pe link,inca il lasa pe dobitocul asta sa posteze mesaje rasiste.Scrie mare white pride etc ,colorati bla bla dar nah e cool ca si otv :cool2:

Guest stefteo21
Posted

Ce imi plac moderatorii de pe link,inca il lasa pe dobitocul asta sa posteze mesaje rasiste.Scrie mare white pride etc ,colorati bla bla dar nah e cool ca si otv :cool2:

Vezi cum vorbesti Az si sincer mi-ar placea enorm sa vad ce fata ai face dimineata cand ai iesi si vecinul tau afro din fata s-ar scarpina sub brat in fata sotiei tale, iar copii tai sa fie crescuti printre albanezi mafioti si mexicani, iar la serviciu sa ai un sef musulman...

Si sa fii concediat pe motiv ca a venit un negru zabalos care face ceea ce faci tu pe jumatate din salariul tau...

PS: Nu sunt rasist, neonazist, xenofob sau mai stiu eu ce

Posted

Lasai in pace :-j .

Nici mie nu mi`ar placea sa vina un negru/tigan/mexican/asiatic sa`mi ia locul de munca si dupaia tot noi sa fim acuzati ca nu ii platim.

Respect Italia pentru asta.

Respect rasa alba!

Ai dreptate! Nu conteaza cat de bun esti in domeniul respectiv,coloratul are prioritate pentru ca munceste pe bani putini. Uite asa isi aduce familia,mai toarna puradei si face cuib de sobolani!

Posted

Vezi cum vorbesti Az si sincer mi-ar placea enorm sa vad ce fata ai face dimineata cand ai iesi si vecinul tau afro din fata s-ar scarpina sub brat in fata sotiei tale, iar copii tai sa fie crescuti printre albanezi mafioti si mexicani, iar la serviciu sa ai un sef musulman...

Si sa fii concediat pe motiv ca a venit un negru zabalos care face ceea ce faci tu pe jumatate din salariul tau...

PS: Nu sunt rasist, neonazist, xenofob sau mai stiu eu ce

Intrebare de baraj,da cu "albii" aia ce ii angajeaza pe "colorati' dc nu s-a facut nimic ?Dc nu au fost si ei batuti ,calcati cu masini etc?

Guest stefteo21
Posted

Intrebare de baraj,da cu "albii" aia ce ii angajeaza pe "colorati' dc nu s-a facut nimic ?Dc nu au fost si ei batuti ,calcati cu masini etc?

Aici fiecare cum vrea, din moment ce vine unu la tine si iti spune ca iti lucreaza pamantul ( luam o munca de jos ) pentru 500 de euro si vine un negru mare si musculos ( fiindca astia de obicei is mai facuti ) si iti spune ca lucreaza pamantul cu 100 euro, tu ce faci ? Il aganjezi pe alb fiindca asa e etic si asa vrea comunitatea ? :)

Posted

Aici fiecare cum vrea, din moment ce vine unu la tine si iti spune ca iti lucreaza pamantul ( luam o munca de jos ) pentru 500 de euro si vine un negru mare si musculos ( fiindca astia de obicei is mai facuti ) si iti spune ca lucreaza pamantul cu 100 euro, tu ce faci ? Il aganjezi pe alb fiindca asa e etic si asa vrea comunitatea ? :)

Ah deci e ok sa avem oameni de culoare in europa atata timp cat sunt doar sclavii nostrii. :clap:

Guest stefteo21
Posted

Ah deci e ok sa avem oameni de culoare in europa atata timp cat sunt doar sclavii nostri. :clap:

E ok sa nu avem oameni de culoare in europa fiindca nu s-a dus nimeni in africa sa-i ia cu arcanul sa-i aduca aici, nu i-a legat la ochi si i-au schingiut pana in sudul Italiei, nu le-au invadat triburile si le-au violat femeile... ei singuri au venit aici si accepta sa lucreze pe salarii mizere in defavoarea celorlalti europeni.

Si cu asta am terminat fiindca trebuie sa plec :)

Posted

Ai dreptate! Nu conteaza cat de bun esti in domeniul respectiv,coloratul are prioritate pentru ca munceste pe bani putini. Uite asa isi aduce familia,mai toarna puradei si face cuib de sobolani!

Cine e de vina ca vin imigranti in Italia sa munceasca ?! ITALIENII, care ii angajeaza pentru ca aia muncesc pe mai putini bani. Esti tare ! Asa ca white pride-ul tau e mai mult white decat pride...pt ca si albii au vina lor !

Guest LoLz0o0r
Posted

Esti prost cu diploma oricum nici eu nu suport tiganii(nu toti) dar nu mai fi asa rasist :).

Posted

Instinctul de supravietuire incepe sa-si spuna cuvantul. Se apropie ziua cand ne vom pune problema "noi sau ei" si vom actiona precum animalul incoltit. Vrand-nevrand tot mai multi or sa urmeze exemplul acelor italieni si vom scapa de minoritati in Europa.

Astept cu nerabdare sa inceapa vanatoarea de indieni in Romania.

Posted

Daca tu nu esti apt sa`ti pastrezi locu de munca , logic ca vine altu si ti`l ia :)))

nu e vorba ca nu e apt, e vorba ca celalalt munceste pe mai putin.

eugene, eu inteleg unde bati, dar cum sa dai vina pe minoritati? cum zice frankie, imprastii cascaval prin casa si te miri ca ai sobolani? tu daca n-ai avea un colt de paine, nu te-ai duce-n alte tari sa te hranesti? si sa nu mi-o spui pe aia cu "eu ma descurc oriunde" ca nu merge, stii prea bine si tu situatia precara din tara noastra.

Posted

nu e vorba ca nu e apt, e vorba ca celalalt munceste pe mai putin.

eugene, eu inteleg unde bati, dar cum sa dai vina pe minoritati? cum zice frankie, imprastii cascaval prin casa si te miri ca ai sobolani? tu daca n-ai avea un colt de paine, nu te-ai duce-n alte tari sa te hranesti? si sa nu mi-o spui pe aia cu "eu ma descurc oriunde" ca nu merge, stii prea bine si tu situatia precara din tara noastra.

Luciane, tu nu intelegi. Cei care "imprastie cascavalul prin casa" sunt si ei niste idioti la randul lor.Oameni carora nu le pasa de sange,tara si rasa. Totusi,nu se duce omul de afaceri sa aduca cioara din Africa, ci evreii care sponsorizeaza aducerea ciorilor din Africa .

Ii aduc aici si incep sa violeze, sa fure si profita de acest continent care nu se mai trezeste pentru a lupta impotriva inamicilor!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...