Jump to content
eugen88

Imigranti batuti cu rangile si loviti intentionat cu masinile, in Italia!

Recommended Posts

Posted

Ne-am intors la economia comunista in Europa si eu nu stiam?

Atata timp cat cineva cu salariu de 1000 euro care produce 1100 euro si vine unu din Africa care cere salariu de 500, dar produce 600, e economie la forma cea mai simpla: vanatoarea dupa profit.

Guest stefteo21
Posted

Ne-am intors la economia comunista in Europa si eu nu stiam?

Atata timp cat cineva cu salariu de 1000 euro care produce 1100 euro si vine unu din Africa care cere salariu de 500, dar produce 600, e economie la forma cea mai simpla: vanatoarea dupa profit.

Nu e chiar asa fiindca cineva care lucreaza pe un anumit post, sa zicem e agricultor si produce 1000 de euro si are salariu de 400 de euro aduce castig de 600 de euro, dar daca vine un negru care produce pe acelasi post tot 1000 de euro si primeste salariu de 100 euro, atunci el produce 900 de euro castig angajatorul. Te intreb: De ce te-ar mai tine angajatorul pe tine ? :) E vanatoarea dupa profit.

Posted

Luciane, tu nu intelegi. Cei care "imprastie cascavalul prin casa" sunt si ei niste idioti la randul lor.Oameni carora nu le pasa de sange,tara si rasa. Totusi,nu se duce omul de afaceri sa aduca cioara din Africa, ci evreii care sponsorizeaza aducerea ciorilor din Africa .

Ii aduc aici si incep sa violeze, sa fure si profita de acest continent care nu se mai trezeste pentru a lupta impotriva inamicilor!

bate-i pe evrei atunci.

Posted

Intrebare de baraj,da cu "albii" aia ce ii angajeaza pe "colorati' dc nu s-a facut nimic ?Dc nu au fost si ei batuti ,calcati cu masini etc?

Pt ca se chiama frustament si Calabrie este cuibul mafiei,fi sigura ca in spatele acestori evenimente a fost mafia(nu se face nimic acolo fara stirea lor)

Posted

Pt ca se chiama frustament si Calabrie este cuibul mafiei,fi sigura ca in spatele acestori evenimente a fost mafia(nu se face nimic acolo fara stirea lor)

Stiu man,da nah sunt o gramada de fanatici ce nu inteleg asta.Cu mesajul ala am vrut doar sa le arat cat de ipocriti sunt.

Posted

Stiu man,da nah sunt o gramada de fanatici ce nu inteleg asta.Cu mesajul ala am vrut doar sa le arat cat de ipocriti sunt.

Ai plin forumul de rasisti,ma mir cum de moderatori tolereaza rasismul pe forum.Traiesc intro lume democrata si multi nu au habar de sensul cuvantului ,,democratie"

Posted

Ai plin forumul de rasisti,ma mir cum de moderatori tolereaza rasismul pe forum.Traiesc intro lume democrata si multi nu au habar de sensul cuvantului ,,democratie"

Mai de la tara noi nu le avem cu democratia :( Desi vad ca functioneaza treaba cu ranga in cap la colorat! O sa incerc si eu

Posted

Mai de la tara noi nu le avem cu democratia :( Desi vad ca functioneaza treaba cu ranga in cap la colorat! O sa incerc si eu

Nici nu am chef sa deschid un subiect cu tine despre rasism ca vad ca nu am cu cine

Posted

Si sa fii concediat pe motiv ca a venit un negru zabalos care face ceea ce faci tu pe jumatate din salariul tau...

Aici fiecare cum vrea, din moment ce vine unu la tine si iti spune ca iti lucreaza pamantul ( luam o munca de jos ) pentru 500 de euro si vine un negru mare si musculos ( fiindca astia de obicei is mai facuti ) si iti spune ca lucreaza pamantul cu 100 euro, tu ce faci ? Il aganjezi pe alb fiindca asa e etic si asa vrea comunitatea ? :)

Si asta nu e concurenta?Romanii nu au angajat chinezoaice la fabricile de textile pt ca lucrau mult mai rapid decat romancele si pe bani mai putini?Sau ai uitat?Si tu daca ai fi patron ai angaja un om care lucreaza mai mult sau unul care e mai alb?Las-o moarta, din ce ce-ai scris aici ne arati ca ti-e ciuda pe negri ca lucreaza mai mult ca albii.Bravo lor ca lucreaza, s-o tina tot asa!

Posted

Si asta nu e concurenta?Romanii nu au angajat chinezoaice la fabricile de textile pt ca lucrau mult mai rapid decat romancele si pe bani mai putini?Sau ai uitat?Si tu daca ai fi patron ai angaja un om care lucreaza mai mult sau unul care e mai alb?Las-o moarta, din ce ce-ai scris aici ne arati ca ti-e ciuda pe negri ca lucreaza mai mult ca albii.Bravo lor ca lucreaza, s-o tina tot asa!

Sunt la intrecere cu tiganii din Romania! Care munceste mai mult! Vai ce ciuda imi este....

edit:

Immigrants Riot In Italy

Rome - Riots broke out in southern Italy on Thursday night when immigrants burned cars and broke store windows to protest against an attack on African farm workers by a gang of local white youths, police said.

Television footage from the town of Rosarno, in the Calabria region, showed dozens of Africans smashing car windows with steel bars and stones and setting cars and rubbish bins on fire.

Police said at least one car was attacked while passengers were inside and several people were injured.

The immigrants, whose protest also blocked a road, clashed with police in riot gear and several were detained.

Some shouted "we are not animals" and carried signs reading "Italians here are racist".

The incidents took place after white youths in a car fired air rifles at a group of African immigrants returning from work on farms, injuring several of them.

Immigrants work in the area as day labourers picking fruit and vegetables. Some 1 500 live in squalid conditions in abandoned factories with no running water or electricity and human rights groups say they are exploited by organised crime.

Calabrian regional governor Agazio Loiero said while the action of the immigrants was totally unjustified, he acknowledged there had been "a strong provocation".

Italy has taken a hard line against illegal immigration and has moved to stem a tide of boatloads of immigrants who try to arrive on southern shores from Africa. Some boats have been turned back on the open seas.

- Reuters

http://www.news24.com/Content/World/News/1...s_riot_in_Italy

http://www.youtube.com/watch?v=pXcr_RG3eFM

Asa ca va rog frumos

Posted

Doar au dat cu niste bete`n ei sa le dea potol , e actul minim de violenta la care au recurs , puteau sa foloseasca armamentu din dubita , asa ca au dat dovada totusi de mila unde nu era cazul , vazand cum ciorile n`aveau mila de bunul care nu le apartineO,o.

Te uiti pe pancardele lor"italieni is rasisti blabla" , atunci ce cauta acolo:O? mare parte ca sa fure stand in parcarile hypermarketurilor sau mallurilor , ori in pietele locale.

Practic italieni au inghitit destul , avand in vedere ca in casa trebuie sa`si invete copii sa nu vorbeasca cu negrii , marochini , albanezi , tigani deoarece is cunoscuti ca hoti si criminali , se`ntampla peste tot in italia si nu , ei nu sint rasisti impotriva oamenilor cinstiti , e inca relativ usor sa te poti angaja cinstit la ei si sa primesti cetatenia italiana .

Posted

nu e ma... sunteti retardati , cu oameni ca voi nu se poate discuta normal , si probabil sunteti mai idioti mai animale si mai cretini decat cioara si evreul pe care il urati atat de mult.

Bai nasi' , nu mai traiti ma in trecut , nu aveti voi dreptu' sa judecati o rasa intreaga ma , fiecare face ce vrea , pamantul nu e impartit , Europa nu e doar pentru Albi , incercati sa intelegeti astia FanBOYS Hitler ca voi sunteti niste nimicuri pe acest pamant si nu aveti dreptul sa il impartiti.

Suntem in aceiasi oala cu cacat , ca esti din jungla sau din oras ..nu conteaza , cine suntem noi sa ii spunem lu'

ala sa stea la el in africa , omu poate sa plece cand vrea si UNDE VREA.

E bine cand faci o excursie prin africa prin amazon e frumos nu ?? sa vanezi elefanti nebuneli ....e bine , pt ca acolo nu te izgoneste nimeni nu te bate nimeni , aia sunt prea ocupati cu viata lor si nu te mai baga in seama.

Cioara nu se angajeaza singura ....e angajata de alb. ( white pride)

pana una alta...cum a zis cineva mai sus , vad ca se sanctioneaza orice insulta / jignire si injuratura.

sincer imi da cu sila cand intru pe forum , toti idioti isi posteaza ''Dreptul la opinie" care a trecut de orice limita a bunului simt , si nimeni nu sanctioneaza nimic , cand aici se face PROPAGANDA domnule , si mesajele rasiste curg si curg si curg si.....

Nu'i nimic , luati batele in mana si hai sa ii spargem pe colorati pe galbejiti pe evrei , ca ...defapt ei ne mananca mancarea din farfurie , si din cauza lor o ducem noi asa de prost... :right:

Posted

Sunt la intrecere cu tiganii din Romania! Care munceste mai mult! Vai ce ciuda imi este....

edit:

Immigrants Riot In Italy

Rome - Riots broke out in southern Italy on Thursday night when immigrants burned cars and broke store windows to protest against an attack on African farm workers by a gang of local white youths, police said.

Television footage from the town of Rosarno, in the Calabria region, showed dozens of Africans smashing car windows with steel bars and stones and setting cars and rubbish bins on fire.

Police said at least one car was attacked while passengers were inside and several people were injured.

The immigrants, whose protest also blocked a road, clashed with police in riot gear and several were detained.

Some shouted "we are not animals" and carried signs reading "Italians here are racist".

The incidents took place after white youths in a car fired air rifles at a group of African immigrants returning from work on farms, injuring several of them.

Immigrants work in the area as day labourers picking fruit and vegetables. Some 1 500 live in squalid conditions in abandoned factories with no running water or electricity and human rights groups say they are exploited by organised crime.

Calabrian regional governor Agazio Loiero said while the action of the immigrants was totally unjustified, he acknowledged there had been "a strong provocation".

Italy has taken a hard line against illegal immigration and has moved to stem a tide of boatloads of immigrants who try to arrive on southern shores from Africa. Some boats have been turned back on the open seas.

- Reuters

http://www.news24.com/Content/World/News/1...s_riot_in_Italy

http://www.youtube.com/watch?v=pXcr_RG3eFM

Asa ca va rog frumos

Tu iti dai seama ce ineptii spui? Nu stiu daca tu pricepi ca faptul ca te-ai nascut alb este doar un joc al sortii. Tot la fel de bine puteai fi unul din persoanele respective de culoare si nu cred ca mai faceai propaganda ieftina si dobitoaca precum cea de fata.

Posted

Nu poti face treaba cu primatele !

Nici o omida-arabeasca nu-i trece prin cap sa lucreze iar imputitii lor sunt fie cu pus bombe fie cu chioscuri de shawarma ! Au imbacsit Europa !

Trebuiau exteminati de mult !Iar ca rahatul sa fie complet au venit si galbejitii-constipati !

Azi debarca in Europe toate scursurile lumii , nici nu stiu sa vorbeasca , n-au nici o pregatire profesionala , dar vor sa traiasca in Europa pe banii si din mila europenilor , din programele sociale europene finantate din banii nostri.

nu e ma... sunteti retardati , cu oameni ca voi nu se poate discuta normal , si probabil sunteti mai idioti mai animale si mai cretini decat cioara si evreul pe care il urati atat de mult.

Bai nasi' , nu mai traiti ma in trecut , nu aveti voi dreptu' sa judecati o rasa intreaga ma , fiecare face ce vrea , pamantul nu e impartit , Europa nu e doar pentru Albi , incercati sa intelegeti astia FanBOYS Hitler ca voi sunteti niste nimicuri pe acest pamant si nu aveti dreptul sa il impartiti.

Suntem in aceiasi oala cu cacat , ca esti din jungla sau din oras ..nu conteaza , cine suntem noi sa ii spunem lu'

ala sa stea la el in africa , omu poate sa plece cand vrea si UNDE VREA.

E bine cand faci o excursie prin africa prin amazon e frumos nu ?? sa vanezi elefanti nebuneli ....e bine , pt ca acolo nu te izgoneste nimeni nu te bate nimeni , aia sunt prea ocupati cu viata lor si nu te mai baga in seama.

Cioara nu se angajeaza singura ....e angajata de alb. ( white pride)

pana una alta...cum a zis cineva mai sus , vad ca se sanctioneaza orice insulta / jignire si injuratura.

sincer imi da cu sila cand intru pe forum , toti idioti isi posteaza ''Dreptul la opinie" care a trecut de orice limita a bunului simt , si nimeni nu sanctioneaza nimic , cand aici se face PROPAGANDA domnule , si mesajele rasiste curg si curg si curg si.....

Nu'i nimic , luati batele in mana si hai sa ii spargem pe colorati pe galbejiti pe evrei , ca ...defapt ei ne mananca mancarea din farfurie , si din cauza lor o ducem noi asa de prost... :right:

Sa stea la mama lor acasa fiecare !

Tot cioroiul sau cacaniul s-a gandit el asa la umbra palmierului ca ar putea sari niste etape de evolutie daca ar "taia-o" direct in Europa sa o imputa de parca nu-s deja destul tigani.

Posted

Tu iti dai seama ce ineptii spui? Nu stiu daca tu pricepi ca faptul ca te-ai nascut alb este doar un joc al sortii. Tot la fel de bine puteai fi unul din persoanele respective de culoare si nu cred ca mai faceai propaganda ieftina si dobitoaca precum cea de fata.

Prin urmare, nu e vina lor ca sunt violenti, lenesi etc?

Posted

ce rasa ce sange ce batman batman cand multi habar nu au de istoria lor, habar nu au pe ce lume traiesc ba mai mult vad ca va si umflati in pene ca papagalii unii, nu e vorba de culoare, limba rasa sau daca are pene sau nu (aici ma refer la papagali) e vorba de caracterul omului de principiile lui de modul lui de a fi de felul lui de a se comporta si de a convietui cu altii la un loc, cu impresii de mari "smenari" nu prea rezolvam multe... sunt vorbe de cacat pe care le aud in fiecare zi, faptele nene faptele te fac sa iesi in evidenta. cat despre munca, romanul e cel care a ajuns sa mearga in alte tari sa stearga la cur batrani pentru bani sau sa mai practice alte "meserii" de la care toti fug pentru ca da romanul e foarte dar foarte ieftin. sa fim seriosi o data ce ne`am vandut tara, principii, orgoliu tot ca si o cur*a ieftina e mai greu sa recapatam inapoi ce aveam o data. deci ce face omul cu mana lui cum se numeste?

Posted

Sa stea la mama lor acasa fiecare !

Tot cioroiul sau cacaniul s-a gandit el asa la umbra palmierului ca ar putea sari niste etape de evolutie daca ar "taia-o" direct in Europa sa o imputa de parca nu-s deja destul tigani.

daca sunteti voi asa de puri, dc nu iesiti pe strada sa bateti niste tigani

ca negrii nu sunt o problema pt noi, vezi unu pe luna

da vad ca e cool sa te dai extremist

noi avem un marinar infect ca presedinte si pe voi va doare de rase

Posted

daca sunteti voi asa de puri, dc nu iesiti pe strada sa bateti niste tigani

ca negrii nu sunt o problema pt noi, vezi unu pe luna

da vad ca e cool sa te dai extremist

noi avem un marinar infect ca presedinte si pe voi va doare de rase

Negrii nu sunt o problema pentru Romania,dar o sa fie,la fel ca musulmanii. In fiecare an vin in Romania pentru a munci pe santier in timp ce romanii muncesc in alte tari.

Ai pus si tu botul la propaganda USA cum ca negrii ar fi OK! Gresit, acelasi sange tiganesc!

Nu te mai caca pe tine ca "e cool sa te dai extremist"! Lumea se trezeste si sunt constienti ca traiesc alaturi de niste jeguri!

Guest LoLz0o0r
Posted

Ce daca sunt negrii voi daca ati fi la fel cum ar fi? :|

Posted

ii ia si pe astia la omor cum le fac si la tiganii nostrii, de astia imi e mila , de tigani nu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...