Jump to content
Dropkillerz

Preot, prins in flagrant la amanta

Recommended Posts

● Preotul Ioan Andries, cel care a fost mutat disciplinar la o alta parohie din judet pentru comportamentul sau deviant, a comis-o din nou ● In urma cu cateva zile, preotul a fost surprins iesind din locuinta amantei, angajata la Universitatea Al. I. Cuza ● Desi Mitropolia i-a interzis sa mai aiba relatii cu alte femei, dupa ce acesta a divortat, preotul nu se astampara si se intalneste in continuare cu amanta

Preotul Ioan Andries a facut-o lata chiar in Ziua de Sf. Ioan. Preotul a poftit iar la placerile carnale si asta in toiul noptii, pe furis. Preotul Andries s-a dus la amanta sa, Elena Constantin, angajata la Universitatea Al. I. Cuza, care locuieste pe o straduta din zona Bulevardului Primaverii. Escapada preotului ar fi ramas ascunsa daca acesta nu era imprudent la volan. In noaptea de 7 ianuarie, una din masinile Buna Ziua Iasi se deplasa dinspre Splai Bahlui spre Podu Ros pe Bulevardul Primaverii. In dreptul strazii unde locuieste amanta preotului, masina redactiei a fost foarte aproape sa fie acrosata de un Logan visiniu cu numarul de inmatriculare IS-15-EAI, autoturismul apartinand chiar parintelui Andries. In acel moment, pentru a evita impactul, autoturismul BZI a intrat pe banda 2, insa preotul a intrat in depasire pe banda 1. Masina acestuia a derapat, mergand mai mult in zig-zag. Atunci, reporterii BZI au apelat numarul de urgenta 112 pentru ca existau suspiciuni ca soferul autoturismului ar fi consumat bauturi alcoolice. In dreptul Garii, preotul a fost tras pe dreapta de 3 echipaje ale Politiei Rutiere. Din fericire pentru el, cat si pentru ceilalti participanti la trafic, preotul nu consumase alcool, comportamentul la volan fiind pus de politisti pe seama oboselii. Si de aici a pornit intreg scandalul facut chiar de preot. Parintele Andries a sustinut in fata politistilor ca este hartuit, cerand actele reporterilor BZI. "Eeee, stau calm... Faceti proces verbal cu ce ati constatat pentru ca vreau o copie dupa buletinele celor care m-au urmarit la ora aceasta. Cine e mai mare dintre dumneavoastra? Legitimati-i si pe ei... De ce ma urmaresc?", a spus Ioan Andries. In acel moment, preotul s-a luat si de politistii care l-au oprit. A dat un telefon in miez de noapte avocatei sale pentru a se plange ca politistii nu-l lasa sa se urce in masina. "Nu ma lasa sa ma urc in masina ca sa le arat actele. Sunt si astia de la ziar care filmeaza in continuare. Da` suntem in tara nimanui?", a spus preotul persoanei de la celalalt capat al telefonului. Ulterior, a refuzat sa raspunda si la intrebarile politistilor. A suflat in cele din urma si in etilotest, insa numai dupa ce oamenii legii l-au rugat insistent.

Sex, scandal si preotie

In spatele preotului aventurier sta o intreaga poveste. In mai multe editii ale cotidianului Buna Ziua Iasi au fost prezentate detaliat inregistrari audio ce au relevat faptul ca preotul Andries incerca sa agate o femeie folosind expresii demne de filmele porno. In urma publicarii acestor inregistrari, conducerea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei (MMB) a luat decizia ca Andries sa fie pedepsit prin interzicerea de a mai sluji la Biserica Sf. Nicolae, aflata in comuna Holboca. Totusi, daca alti preoti au fost caterisiti pentru fapte asemanatoare, Mitropolia s-a aratat blanda cu Andries, acesta fiind trimis la o alta parohie, din Ciurea. MMB a trimis acolo o alta fata bisericeasca, pe parintele Dumitru Chirica, insa acesta s-a lovit de oamenii lui Andries. Impinsi la spate de catre preotul Andries, oamenii au interzis zile bune accesul altor preoti in parohie. Acum, pentru a-si spala pacatele, preotul Andries trebuie sa construiasca o biserica in Lunca Cetatuii II. In urma cu mai multi ani, Andries a divortat de sotia Larisa pe motiv ca aceasta ar fi bolnava. Mitropolia si-a dat acceptul cu conditia ca preotul sa nu mai aiba legaturi cu partea femeiasca. Numai ca Andries nu a dat ascultare, incurcandu-se cu o amanta, Elena Constantin, angajata la Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Preotul nu s-a multumit cu atat, cautand placerea trupeasca si in bratele altor femei. Acesta s-a incurcat cu mai multe femei pe care le agata prin SMS. Limbajul acestuia a relevat comportamentul deviant de obsedat sexual. Fosta sotie a preotului, Larisa, a suportat de la acesta batai, internari cu forta in spital si injuraturi cu nemiluita, pentru ca Andries sa poata divorta si sa se arunce linistit in bratele amantei.

bzi.ro

O lume nebuna,nebuna de tot.

Link to comment

O afacere de 2000 ani ...

"donati la cutia milei ca va mantuiti" ( sa aiba nea` preotu` ce manca )

"Tu", ca si om de rand, mergi la biserica cu autobuzul sau cu dacia. Preotul coboara din X5 si te priveste de sus.

De ce ne-ar interesa stiri ca asta? Suntem perfect constienti de ce se intampla.

Link to comment

Daca nu te intereseaza,de ce ai mai postat?

Pentru ca este un topic liber. Si daca tot am pierdut vremea sa citesc, mi-am spus parerea. Te simti ofensat ca nu am adus cuvinte de lauda unor fraze infecte copiate de pe protv.ro?

Si care-i problema? Pana la urma faci ce zice popa nu ce face popa.

Nici una, nici alta. Popa zice sa nu te barbieresti, sa nu te dai cu parfum, sa nu intrii pe internet. Hai sa ajungem cu totii amish people.

Link to comment

popa, biserica, religie...bleah

Exact asta am avut si eu in gand cand am vazut treaba asta.

Preoti,biserici,religie...tot in cacatu ala sunt toate.

Dupa parerea mea trebuie sa fi putin inchis la minte ca sa mai crezi in toate porcariile astea.Eu unu numai cred in porcaria asta numita religie si automat nu imi mai pasa de ce fac preotii...

Religia e o mare afacere.Probabil cea mai veche afacere posibila.

Si totusi.Tu ca angajat (preotu) iti bagi ce ai mai nefolosit in colegu de servici?

Chiar si in afacerea asta trebuiesc respectate niste chestii...de dragul "fanilor" :|

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...