Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Raulz17

Help!

Recommended Posts

Guest Raulz17

Buna ziua..sunt jucator pe linkmania ro si am o problema pe un caracter SmacherulDL.Ieri in data de 09.01.2010 intre orele 20-22 o fost o problema cu serverul.Dupa ce ia-ti dat drumu ,eu am facut un poh si l-am dat in schimb la BulhacElf pe dark master gloves+0,armor+luck+ref+Add+0 si totodata am facut un trade cu un dl EUDL pe 10 b o casca dark master+9 si boots+0 si am primit de la un prieten dark master pants+9.Amura ieri am ridicat-o la +9 .Astazi in data de 10.01.2010 cand m-am uitat in stash era un set dark steel+0 (n-am facut nimic) nustiu de el..(23-6) o fost toata noaptea serverul picat.Am facut print cu setu asta nou.Va rog sa ma ajutati cu aceasta problema.Multumesc pentru intelegere. Raul http://img706.imageshack.us/img706/7462/screen011015560000.jpg

Guest Raulz17

Poate ca ti`ai cumparat Dark Steel si nu ti`ai dat seama :-??

Da frate aveam dark steal de 2 zile!....doar nu eram prost sa iau setu inca odata! Edit: 5 Jewel Of Soul care i-am pus pe armura.mi-or aparut inapoi!

Guest Raulz17

si strica 2 seturi? :)

frate n-ai inteles dak aveam set aproape +9 dark master de ce sa-l dau ala pentru dark steal +1 si cand sa-l dau dak serverul a fost picat

Guest Raulz17

Buna ziua..sunt jucator pe linkmania ro si am o problema pe un caracter SmacherulDL.Ieri in data de 09.01.2010 intre orele 20-22 o fost o problema cu serverul.Dupa ce ia-ti dat drumu ,eu am facut un poh si l-am dat in schimb la BulhacElf pe dark master gloves+0,armor+luck+ref+Add+0 si totodata am facut un trade cu un dl EUDL pe 10 b o casca dark master+9 si boots+0 si am primit de la un prieten dark master pants+9.Amura ieri am ridicat-o la +9 .Astazi in data de 10.01.2010 cand m-am uitat in stash era un set dark steel+0 (n-am facut nimic) nustiu de el..(23-6) o fost toata noaptea serverul picat.Am facut print cu setu asta nou.Va rog sa ma ajutati cu aceasta problema.Multumesc pentru intelegere. Raul http://img706.imageshack.us/img706/7462/screen011015560000.jpg

sa presupun k nici un admin nu ma ajuta sau sa ma lamureasca ce sa intamplat:(

Guest Raulz17

daca crezi ca o sa te "Despagubeasca" adminii , THINK AGAIN ! data viitoare cand scrie server will shut down...dati si voi exit game macar cu 10 secunde inainte ;)

unde scria ca trebe sa dau exit game inainte de shut down? n-am stiut si eu acum ce fac....multumesc anticipat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...