Bobby Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Cred ca merita ss acel caracter care face pk la evente,am vazut ca la eventul Balgass a fost o plangere inpotriva lui tyrex.consider si sugerez sa se dea ss pt pk la evente,aici ai topicul:http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=333940Eu cred ca Tyrex la faza aia a incalcat 2 puncte dela regulament:1)Disturbare de event.2)Regula de baza: comportamentul civilizat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Bobby, stii ca mie nu-mi plac sugestiile dupa un eveniment deja intamplat. Si cu ocazia asta vreti sa schimbati ceva. Am sa-ti las topicul deschis sa nu crezi ca-i tin vreo parte. Dar eu unul nu suport astfel de sugestii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Posted January 10, 2010 Author Share Posted January 10, 2010 Bobby, stii ca mie nu-mi plac sugestiile dupa un eveniment deja intamplat. Si cu ocazia asta vreti sa schimbati ceva. Am sa-ti las topicul deschis sa nu crezi ca-i tin vreo parte. Dar eu unul nu suport astfel de sugestii.Nu sunt implicat cu nimica in plangerea aia,dar nu cred ca este corect ca un caracter mai mare sa faca pk pe aia mai mici la un event unde toti au dreptul sa participe.bunny tu crezi ca a fost un comportament civilizat la faza aia?app:ija a dat verdict la plangerea asta si el este GM la aly unde sunt si eu,deci nu am deschis aceasta sugestie ca am cu cineva ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juaaa Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 asa e .. ce sa faci :), data viitoare ii dau si eu pk.. :> Aaa.. nu pot :) Nu cred ca se va lua nici o decizie in aceasta privinta ... :violent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Nu sunt implicat cu nimica in plangerea aia,dar nu cred ca este corect ca un caracter mai mare sa faca pk pe aia mai mici la un event unde toti au dreptul sa participe.bunny tu crezi ca a fost un comportament civilizat la faza aia?Nu prea stiu cum e la balgass, n-am fost niciodata. Dar el s-a scuzat ca nu putea sa ia itemul, ca toata lumea sarea pe el sa i-l fure, daca el l-a omorat. Ceea ce mi se pare putin normal. Ca si la invazie, cand te duci la golden, si cineva incearca sa-ti ia bok-ul, tu il omori ca sa poti sa iei ce-i al tau, corect? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juaaa Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Bunny daca te uiti mai bine la plangere nu era nici un item.. mi`a dat pk cand asteptam sa vina mobi.. #-o El a spus ca in urma cu 2 ore nu a putu sa isi ia itemu si a dat pk .. mie mi`a dat pk asa aiurea.. poate ca sunt in HH habar nu am :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Posted January 10, 2010 Author Share Posted January 10, 2010 Nu prea stiu cum e la balgass, n-am fost niciodata. Dar el s-a scuzat ca nu putea sa ia itemul, ca toata lumea sarea pe el sa i-l fure, daca el l-a omorat. Ceea ce mi se pare putin normal. Ca si la invazie, cand te duci la golden, si cineva incearca sa-ti ia bok-ul, tu il omori ca sa poti sa iei ce-i al tau, corect?In cazul in care cineva face eventul si il castiga este normal sa faca pk,dar nu inainte :readthis: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juaaa Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 In cazul in care cineva face eventul si il castiga este normal sa faca pk,dar nu inainte :readthis:Asa e normal. :beer: . da poate nu ai auzit de TyreXelu.. :violent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mau Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 In cazul in care cineva face eventul si il castiga este normal sa faca pk,dar nu inainte :readthis:si ce sansa aveati ma voi sa castigati eventul in dauna lui trexelu?, de 3zile merg la balgas cu Q-Sadi dar nu prind nimic in raza lui tyrexelu...la astfel de evente cred k ar trebui aplicata "legea junglei" :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghiocel Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 presupun ca vreti si daune morale nu?hmmm...asta ar ingreuna si mai mult regulamentul mu linkmania...nu cred ca o astfel de regula isi are rost...pentru asta poate se da ss pentru nesimtire... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tsu^_^pui Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 bunny, vrei tu sa-mi spui mie, ca alexey ( el joaca pe tyrexel) care a dat atatea rr-uri pe 0.97d, unde lumea mergea puhoi in bc6, nu stie ca daca apesi alt si ti cursorul pe un item, poti sa dai click? Sau, nu stie sa dea space sa-l ia? =)) Atunci, ori e nub, ori e un mincinos =))@lord, tu, mai cresti si mai vorbim.Da, sunt sanse mici ca un caracter cu 10 rr-uri sa ia itemul, dar totusi are sansa lui -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juaaa Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 bunny, vrei tu sa-mi spui mie, ca alexey ( el joaca pe tyrexel) care a dat atatea rr-uri pe 0.97d, unde lumea mergea puhoi in bc6, nu stie ca daca apesi alt si ti cursorul pe un item, poti sa dai click? Sau, nu stie sa dea space sa-l ia? =)) Atunci, ori e nub, ori e un mincinos =)) @lord, tu, mai cresti si mai vorbim. Da, sunt sanse mici ca un caracter cu 10 rr-uri sa ia itemul, dar totusi are sansa lui -_- Nu e vb de item tsu, e vorba de comportanemt.. mam dus si eu acolo sa ajut si el imi da pk.. TARAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
mau Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 bunny, vrei tu sa-mi spui mie, ca alexey ( el joaca pe tyrexel) care a dat atatea rr-uri pe 0.97d, unde lumea mergea puhoi in bc6, nu stie ca daca apesi alt si ti cursorul pe un item, poti sa dai click? Sau, nu stie sa dea space sa-l ia? =)) Atunci, ori e nub, ori e un mincinos =)) @lord, tu, mai cresti si mai vorbim. Da, sunt sanse mici ca un caracter cu 10 rr-uri sa ia itemul, dar totusi are sansa lui -_- da sa traiti, numai merg la sc sa te ajung pe tn , mai sus de full nu ai unde sa te duci :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane_Satar Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 tyrexel a dat pk pentru ca nu putuse la eventul trecut sa ia itemul DIN CAUZA LAGULUI . am fost astazi la event , intradevar nu am luat nimic , DAR se apucasera unii sa dea in gol ba cu nova ba cu es si faceau un lag... eu chiar i am sugerat lu tyrexel sa faca curat ca mai aveam putin si luam dc din cauza lor...si ei strica eventu si ei sa ia ss pentru cele mentionate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juaaa Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Uite`te in poza sa vezi cu ce dadeam eu si cand mi`a dat el pk :).. nu te mai baga daca nu stii despre ce e vorba :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valhalla Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Daca se da ss pentru pk in k5 cand astepti boss-ul,aici de ce nu se da ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodikid Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Pro la sugestia asta , eu zic ca tire daca a omorat mobu respectiv cu un simplu alt + click lua itemu , dar a preferat sa dea pk unuia mai pic , de ce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranced Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Daca se da ss pentru pk in k5 cand astepti boss-ul,aici de ce nu se da ?la boss mai stai 1 ora aici dai move si vii inapoiganditi si voi putin ca nu e greu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valhalla Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 la boss mai stai 1 ora aici dai move si vii inapoiganditi si voi putin ca nu e greusi daca cineva sta acolo unde apare balgas si cauta bog/soa/cob si peste 15 minute apare eventu din cry ce faci atunci :blink:Edit: u ne spui noua sa gandim :)) cred ca u esti aceea persoana care are trebui sa gandeasca inainte sa actioneze tasta CTRL.p.s. sa inventat tasta SPACE & ALT+CLICK pe item. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 bunny, vrei tu sa-mi spui mie, ca alexey ( el joaca pe tyrexel) care a dat atatea rr-uri pe 0.97d, unde lumea mergea puhoi in bc6, nu stie ca daca apesi alt si ti cursorul pe un item, poti sa dai click? Sau, nu stie sa dea space sa-l ia? =)) Atunci, ori e nub, ori e un mincinos =))@lord, tu, mai cresti si mai vorbim.Da, sunt sanse mici ca un caracter cu 10 rr-uri sa ia itemul, dar totusi are sansa lui -_-Esti rau, si stii asta. Daca era inca cu tine in guild, il sustineai la faza asta. De ce intotdeauna au dreptate cei din HH si cei din HONEY nu? Valabil si pentru boom. Va mai scoateti mult ochii cu asta? Serios acum. :|Mi-am spus parerea la Admin Section, initial ramane acolo, ignora ce-am zis mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranced Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 si daca cineva sta acolo unde apare balgas si cauta bog/soa/cob si peste 15 minute apare eventu din cry ce faci atunci :blink:Edit: u ne spui noua sa gandim :)) cred ca u esti aceea persoana care are trebui sa gandeasca inainte sa actioneze tasta CTRL.p.s. sa inventat tasta SPACE & ALT+CLICK pe item.cand o sa vii la un balgass seara o sa vezi ca e imposibil de aplicat ce zici tu ( de parca eu nu stiam #-o ) , cum a picat itemul au si sarit pe el 20 insi , de aia la teorie e buna toata lumea dar la practica putinisanatateedit : poftim exemplu de comportament http://img687.imageshack.us/img687/5617/screen011120510018.jpgmai trebuie sa zic ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane_Satar Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 =)))) daca nu le ai inchis gura inainte sa spuna ceva...ce sa ti fac ? daca ar fi cine stie ce competitie la balgass s-ar scoate pk ul...la fel ca in bc .@pt voi ceilalti : mai usor cu apreciatu cine e in masura sa vorbeasca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valhalla Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 cand o sa vii la un balgass seara o sa vezi ca e imposibil de aplicat ce zici tu ( de parca eu nu stiam #-o ) , cum a picat itemul au si sarit pe el 20 insi , de aia la teorie e buna toata lumea dar la practica putinisanatateedit : poftim exemplu de comportament http://img687.imageshack.us/img687/5617/screen011120510018.jpgmai trebuie sa zic ceva?http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=333940 adineauri mam uitat peste plangerea cu PK-u la Balgass u zici ca lai pkit ca sa iei itemu dar in printul ala pus de math nici macar nu aparusera mobi "Hero Perla is trying to connect a Muse to the pedestal" plus de asta eu nu vad 20 de playeri in printul ala pus de math poate sunt 5-6 dar nici vorba de 20.Vezi ca nici minti nu stii ma :-jEdit: zi ca iai dat pk ca tot comenta si gata tot bagi acilea atatea motive pe care nici macar nu le poti dovedi....si eu ii dadeam pk cu prima ocazie ca are gura cam mare :)).Sincer topicul asta nu isi are rostul dintr-un server pvp vreti sa il faceti non-pvp :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juaaa Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Pacat ca nu am print cu F4 sa vezi cine a inceput sa comenteze :).. Mi`a zis ca am noroc ca nu imi da pk ca sunt din HH dupa care raspunsul meu in print.. :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest relife Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 la boss mai stai 1 ora aici dai move si vii inapoiganditi si voi putin ca nu e greusi la balgass mai sta 2 ore sa se repete eventul, gandeste si tu putin ca nu e greu P.S. sunt de acord cu ss-ul la balgass, atata timp cat un player nu e fair-play merita ss Link to comment Share on other sites More sharing options...