Guest gabrieltanasescu Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Sal!Sunt nou in domeniul Internetului si nu stiu cum sa downloadez ,daca ma costa ceva si ce inseamna :"Trailer,Benchmark,Mod............" si de unde pot sa downloadez filme,DC++si jocuri ! Va rog sa ma ajutati si pe mine pentru ca habar nu am! Multumesc!
M1nDH4cK Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 De pe linkmania poti downloada gratuit (vezi sectiunea downloads) Trailer = avanpremiera a unui joc / film / eveniment. Benchmark = Testul unei componente hardware / a unui soft. Mod = Modificarea unui joc (un fel de add-on) Dc++ il downloadezi de aici : http://dcplusplus.sourceforge.net/ Iar hub-uri de Dc++ gasesti in sectiunea Diverse & Publicitate a Forum-ului nostru. Succes.
Guest gabrieltanasescu Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Nu pot sa il downloadez direct de la voi,pentru ca nu reusesc de acolo unde m-ai trimis!
M1nDH4cK Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Trebuie sa dai click pe butonul "downloadeaza acum". De preferat ar fi sa ai si un download manager, daca intentionezi sa iei fisiere mari. Iti recomand DAP (download accelerator PRO) P.s. : te rog frumos sa inveti diferenta dintre "post reply" (raspunde) si "new topic" (topic nou). Multumesc anticipat.
Guest gabrieltanasescu Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Multumesc mult!A-m reusit sa il downloadez.Am inteles cum sa raspund si cum sa fac untopic nou! Oricum multumesc pentru atentionare!
M1nDH4cK Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Spor la download. Daca mai ai alte intrebari, feel free to ask (or search on google :>).
Guest gabrieltanasescu Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 O ultima intrebare:cind intru pe mirc ma contorizeaza?
alex Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 pe serverul din bucuresti nu se contorizeaza :> ( adresa e ceva de genu bucharest.ro.eu.undernet.org ) dar daca faci trafic cu o persoana prin dcc se contorizeaza
Guest gabrieltanasescu Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Sal. Poate sa i-mi spuna cineva cum deosebesc jocurile si filmele de avampremiere(avampremiera=trailer,joc=?,film=?) Multumesc!
Guest gabrieltanasescu Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Va multumesc ca m-ati ajutat !!!!!!!!!!!
M1nDH4cK Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Scrie in dreptul fisierului daca este trailer sau demo sau ... etc.
Guest gabrieltanasescu Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Dar cum i-mi dau seama daca este joc (intreg) sau avampremiera. Nu pot sa le i-au pe toate la rind deoarece am abonament de 9$(1gb). Multumesc!
M1nDH4cK Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 In dreptul fisierului scrie daca este demo, full , trailer, mod.... am uitat sa specific : trailer este un film despre joc. Trailer NU este = demo Nu conteaza ce abonament ai, deoarece traficul cu acest site NU ESTE CONTORIZAT !
Guest gabrieltanasescu Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Nu stiam ca este gratuit! Multumesc!
M1nDH4cK Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Pe langa ca ti-am mai spus deja, uita-te ce scrie in partea de jos a paginii. Pentru a vedea cu ce ip-uri ai facut trafic, fa o vizita pe admin.rdslink.ro si logheaza-te cu username-ul si parola care ti-au fost oferite de catre staff-ul RDS. Succes.
Guest xzvo Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 mai va rog k sa intzeleg shi yo odata :) daca am abonament de 29 dolari la rds... pot sa downloadez de pe siteu' asta Anarchy Online fara sa intre la limita de download.... deci practic fara sa apar 800 mb la trafic facut? adica nu intra la downloads
VIRUS Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Nu conteaza ce abonament ai, deoarece traficul cu acest site NU ESTE CONTORIZAT ! DA ... doamne a zis powerserge de 3 ori .... nu cititi si voi inainte ? :unsure: CLIENTII RDS AU DOWNLOAD NECONTORIZAT DE PE ACEST SITE... FUSE GREU ? dak te uiti in josul paginii scrie asea Traficul pe Link Mania pentru abonatii Cable Link este gratuit
Guest puricele Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Pe langa ca ti-am mai spus deja, uita-te ce scrie in partea de jos a paginii. Pentru a vedea cu ce ip-uri ai facut trafic, fa o vizita pe admin.rdslink.ro si logheaza-te cu username-ul si parola care ti-au fost oferite de catre staff-ul RDS. Succes. Powersurge, ai o rabdare de fier. Stiu ca toti am fost newbe odata, dar totusi... Nu stiu pe bune cum poti sa rezisti. Sincer, la asemenea intrebari repetate la nesfarsit mie mi-ar fi sarit capacele cam ca la Fred Flinstone cand Wilma cumpara cate o blana.