necaz Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Propun ca in subforum-ul Vanzari - Cumparari sa existe optiunea de editare a primului post din thread.. Inteleg ca sa bagat de ceva vreme aceasta restrictie pentru a nu se putea "trisa" in sectiunile de plangeri, etc.. dar este un foarte mare dezavantaj in subforumul Vanzari - Cumparari si cred ca prin anumite setari puteti rezolva aceasta problema...
antonio112 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Propun ca in subforum-ul Vanzari - Cumparari sa existe optiunea de editare a primului post din thread.. Inteleg ca sa bagat de ceva vreme aceasta restrictie pentru a nu se putea "trisa" in sectiunile de plangeri, etc.. dar este un foarte mare dezavantaj in subforumul Vanzari - Cumparari si cred ca prin anumite setari puteti rezolva aceasta problema...Oricum, lumea ar da "up`uri" de 10 ori pe zi, deci in mare parte tot acolo esti. Cum se raspunde intr`un topic, restul topic`uriilor coboara si asa ajung mai jos si lumea "up".
necaz Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Nu este vorba de numarul de post-uri. Este vorba de thread-un in sine, nu mai intelegi ceea ce a vandut cineva, trebuie sa urmaresti tot thread-ul ca sa iti dai seama. Este total aiurea sa nu poti modifica primul tau post, sa poti pune acolo un SOLD in dreptul unui item..
Dobrik Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 dai quote la ce ai scris si le tai ;) nu ai nevoie neaparat sa modifici primu post
lenesh Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 dai quote la ce ai scris si le tai ;) nu ai nevoie neaparat sa modifici primu postbravo ma.. esti si tu capabil de ceva, omu cand intra sa cumpere se uita in quote`ul tau sau in primul post ca sa vada ce cumpara?:| postati si voi doar ca sa va aflati in treaba, nu ca sa lamuriti situatia..
acelasi_bandit Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ce sa zic,pro...daca se poate face asa ceva...adevarul e ca la vanzari-cumparari chiar este un haos.. :)
Bachu$ Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 ce sa zic,pro...daca se poate face asa ceva...adevarul e ca la vanzari-cumparari chiar este un haos.. :)pentru ca esti prost si nedus la scoala si nu sti sa citesti :-j
Duff Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Pro,dar sincer nu cred ca se poate, eventual s-ar putea modifica pentru intregul formu linkmania ceea ce este greu de crezut.
Fane_Satar Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 cu ce strica un edit la primu post ? oricum daca spune unu o prostie ii dau altii quote ca sa nu scape de ss...
Guest reTro-TeaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Din cate stiu eu orice subcategorie are optiunile ei in parte setate de Administratorul forumului ... mai precis de akolo se seteaza cine are acces la Reply/New Topic/Edit/Delete etc. etc. deci acest lucru s-ar putea rezolva foarte usor , dar totusi nu sunt convins ca asta ar fi o sugestie buna .. sa lasam la mana Staffului aceasta sugestie ! :beer: