-GUNIT- Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 se poate seta in loc de Jwl of creation sa cada Jwl of harmony ?Daca da sugerez sa se seteze asa :)JoC e folosit doar pt zen /fructe/dark horse/ravenHarmony e mai rar si e cam mare bataia in CC ca sa primesti doar un JoC (si rar un ancient)
Bobby Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 se poate seta in loc de Jwl of creation sa cada Jwl of harmony ?Daca da sugerez sa se seteze asa :)JoC e folosit doar pt zen /fructe/dark horse/ravenHarmony e mai rar si e cam mare bataia in CC ca sa primesti doar un JoC (si rar un ancient)Nu cred ca este posibil asa ceva...pt ca harmony nu cade nicaieri(se face la rafinarie)
-GUNIT- Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 :-? pe alte srv am vazut sa cada si harmony direct nu gem stone
<Pupi> Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Nu cred ca este posibil asa ceva...pt ca harmony nu cade nicaieri(se face la rafinarie)Si item-ul 380 se face in sala tronului dar pica in arena.
-GUNIT- Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 pica doar gloves sunlight -_-nush daca mai pica defapt...
<Pupi> Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 pica doar gloves sunlight -_-nush daca mai pica defapt...Ca pica sau nu mai pica, conteaza ca nu trebuie neaparat ca un item doar sa pice pentru a fi setat pentru ceva.Sunt servere care au aripi de level 2 la GMO shop si nu sunt "iteme din prima fabricatie".
tranced Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 pica doar gloves sunlight -_-nush daca mai pica defapt...doar pe s1 picau
Fanky Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 se poate seta in loc de Jwl of creation sa cada Jwl of harmony ?Daca da sugerez sa se seteze asa :)JoC e folosit doar pt zen /fructe/dark horse/ravenHarmony e mai rar si e cam mare bataia in CC ca sa primesti doar un JoC (si rar un ancient)e o idee ff buna cu aceasta inbunatatire CC va atrage si mai multe persoane
Paul156 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 pro..daca nu se poate joh macar gem stone sau sa pice un item de ala nou ...asa o sa fie cc mult mai fain si chiar si cei mici care intra cc3-cc4 se vor duce
pestisor Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 contra joh, ce rost ar mai avea eventul din kanturu ?gem stone ar merge
Bobby Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Si item-ul 380 se face in sala tronului dar pica in arena.Eu am zis ca NU CRED CA ESTE POSIBILPosibil sa ai dreptate, pt ca pe servul de proba cand faceam eventul din Kanturu la sfarsit dadea aripi lvl2 si cum ziceai si tu aripile lvl2 se fabrica si nu cad(decand sa deshis oficial servul nu am facut eventul din Kanturu)deci nu stiu daca cad inca aripi lvl2 la event.Deci logic s-ar putea seta servul sa cada jew off harmony in cc in loc de creation :tiphat:
mau Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 mai bn ar cadea anciente si itemele noi exe (de preferinta armele)
-GUNIT- Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 sau :Din loc de creation vreo 5 bok+5 ^_^daca tot is rare invaziile :-"
LiNU Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Pentru a schimba ce sa pice in CC trebe editat GameServer.exe, ceea ce nu e asa de simplu. :beer:
Guest ™ZyZu™ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Gunit, lasa bok-urile zi sa pice direct iteme-urile, sau daca se poate direct tot setu :)) #-o
Dodi- Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Pro la asta daca se poate si gemstone e bine , dar e mult de munca inca nu s-au rezolvat multe , poate poate o sa se ajunga si la asta :)
JustAnotherPlayer Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ca pica sau nu mai pica, conteaza ca nu trebuie neaparat ca un item doar sa pice pentru a fi setat pentru ceva.Sunt servere care au aripi de level 2 la GMO shop si nu sunt "iteme din prima fabricatie".Am vazut pe alt server sa pice aripi de lvl 2 la maya event ala,din kanturu.Cum e posibil sa pice aripi de lvl 2,asa e posibil sa pice si harmony
acelasi_bandit Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Contra,deja pica destule antice,fata de season1...
Guest befunny Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 PRo, JoC sunt cam inutile si oricum cad pe spoturi intro veselie
LiNU Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Pentru a schimba ce sa pice in CC trebe editat GameServer.exe, ceea ce nu e asa de simplu. :beer:OK, inteleg sa toti sunt PRO, cine face modificarile ? sau macar are idee cum sa le faca.
-GUNIT- Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 pai se pricepe dragosh :) sa zica el daca poate sau nu
Fanky Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 OK, inteleg sa toti sunt PRO, cine face modificarile ? sau macar are idee cum sa le faca.Aici ne bazam pe Dragosh :P
Obi-Wan Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Nu e vorba de priceput sau nu. S-a discutat si nu va cadea alteva la CC decat ce este acum. Aveti deja ancients, e de ajuns.O sa vedem daca putem sa punem si alte iteme "mai interesante" la BC si DS dar dropul la CC nu se va schimba.