Zeal Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 eu l-as vota pe eugen doar pt faptul ca se agita prea mult.
Razvan Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 :blink: sau tu ai fi unul dintre ei , poate le prezinti si celorlalti baza afirmatiilor tale :)citeste ce am scris eu si ce a scris eugen.. daca ti se pare ceva suspect la ce am scris eu, si nu ti se pare nimic suspect la ce a scris eugen esti oleaca tra-la-la.de ce sunt absolut sigur ca tu si cu eugen sunteti mafioti? pentru ca incercati sa va "organizati" ..
luk xD Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 eu l-as vota pe eugen doar pt faptul ca se agita prea mult.ceea ce inseamna ca ar putea fi putin speriat :)@silenr , nu am nimic cu tine dar gresesti , nu am nicio treaba cu eugen , si totusi mie mi se pare ca faci acuzatii aiurea , ceea ce este foarte suspect :)
the_first Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 din experienta pe care am acumulato de-a randu celorlalte editii, tind sa cred ca eugen, ma axez aici pe el, pt ca putem alunga un user/zi, este cel mai suspect, dupa felul in care vorbeste, si ideiile pe care le sustine. @ sustin pe silenr ai innebunit slabane despre ce vorbesti ? ti-am zis sa nu mananci tot ce gasesti pe insula...( topicul celalalt ee pentru ce vb tu ) acuzatiile aduse de luk il incrimineaza ca si bad guy ,dar eugen .... ma abtin pentru ca nu a venit cu acuzatii aiurea doar sa faca scandal precum altii si daca l-ati urmarit era impotriva lui luk...
Zeal Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 maine pana in ora 12, daca nu vine cineva cu o pista mai sigura, eu unul il votez pe eugen.
eugen88 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Eugen,treaba e in felul urmator ,uite cum vad eu situatia .Tu esti unul,nu stiu inca daca baiat bun sau rau ,dar ai coptat 3 indivizi,respectiv :Iar unul din ei e mort,probabil tu vei sti cel mai bine cum a murit,si de ce . De acea mi se pare ciudat ..ori i-ai atras pe toti 3,si vor murii pe rand ...probabil ti-e mai usor sa-i marginalizezi de noi,sa-i duci in mijlocul oceanului,sa-l arunci la rechini si sa zici ca ai facut tot posibilul sa-l salvezi .Eu unul nu as fi putut fi asa bucuros cum esti tu,e ceva suspect .Viata merge inainte! Eleodor a murit,din pacate! Viata noastra este si ea in pericol,nu avem timp de plans,mergem inainte!
Lucian Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nici o dominare!!!! Daca erati de acord erati alaturi de mine, daca nu NU! Tu nu ai fost de acord de la inceput si dupa moartea celor 3 ai sarit imediat la gatul meu! SUSPECT!cum sa fiu ma de acord cu tine? nu-s de acord cu nimeni! eu ce stiu ce ma paste daca ma las pe mana cuiva? ce stiu eu ce ganduri au ceilalti? e fiecare pentru el aici. eu pot doar sa dau cu presupusul. si ce pot, atata fac. ce legatura are faptul ca tu imi PARI mie cel mai suspect cu moartea celor 3? incerci sa deviezi atentia pe cine poti, cu motive banale. parerea mea...
the_first Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 eu l-as vota pe eugen doar pt faptul ca se agita prea mult.maine pana in ora 12, daca nu vine cineva cu o pista mai sigura, eu unul il votez pe eugen.nu inteleg de unde atata ura pentru unul din camarazii nostri???
luk xD Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ai innebunit slabane despre ce vorbesti ? ti-am zis sa nu mananci tot ce gasesti pe insula...( topicul celalalt ee pentru ce vb tu ) acuzatiile aduse de luk il incrimineaza ca si bad guy ,dar eugen .... ma abtin pentru ca nu a venit cu acuzatii aiurea doar sa faca scandal precum altii si daca l-ati urmarit era impotriva lui luk... cand cineva face acuzatii e suspect? :) @the_first , ii iei apararea lui eugen in fiecare reply , mi se pare mie sau sunteti mana in mana?
Guest celmaislabaN^ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 asa cred si eu eugene, incerci sa dai vina pe altii. din cate vad aici sunt vreo 3,4 care te sustin : zeal,luk,the_first, care nu se stie @ ceilalti, aveti ceva de spus despre ce s-a intamplat azi noapte? ceva informatii?
eugen88 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 cum sa fiu ma de acord cu tine? nu-s de acord cu nimeni! eu ce stiu ce ma paste daca ma las pe mana cuiva? ce stiu eu ce ganduri au ceilalti? e fiecare pentru el aici. eu pot doar sa dau cu presupusul. si ce pot, atata fac. ce legatura are faptul ca tu imi PARI mie cel mai suspect cu moartea celor 3? incerci sa deviezi atentia pe cine poti, cu motive banale. parerea mea...Eu am venit cu un plan construcitiv. Sigur ca nu te poti lasa pe mana oricui,dar poti sa fi precaut si sa ajuti!Tu cu ce ai venit? Fiecare pentru el.... Unde-s multi puterea crestePe eleodor nu l-am omorat eu. Eram de ceva timp prieten cu el, fara sa stiu ca urmeaza sa ajungem pe insula
luk xD Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 asa cred si eu eugene, incerci sa dai vina pe altii. din cate vad aici sunt vreo 3,4 care te sustin : zeal,luk,the_first, care nu se stie @ ceilalti, aveti ceva de spus despre ce s-a intamplat azi noapte? ceva informatii? unde vezi tu ca il sustin pe eugen? :blink:
Raul Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Eu nu va pot ajuta din pacate numi amintesc nimic, doar stiu ca de dimineata m-am trezit cu o durere mare de cap intr-un sant.
eugen88 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 unde vezi tu ca il sustin pe eugen? :blink:Arunca cu rahat in toti acum!!!!!! Nu trebuie sa ai incredere in el.DOar critica si atat!
the_first Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 cum sa fiu ma de acord cu tine? nu-s de acord cu nimeni! eu ce stiu ce ma paste daca ma las pe mana cuiva? ce stiu eu ce ganduri au ceilalti? e fiecare pentru el aici. eu pot doar sa dau cu presupusul. si ce pot, atata fac. ce legatura are faptul ca tu imi PARI mie cel mai suspect cu moartea celor 3? incerci sa deviezi atentia pe cine poti, cu motive banale. parerea mea...unde'i unul nu'i putere........... unde's multi puterea creste :beer: trebuie sa fim constienti ca oricare poate fi bad guy , dar pentru asta nu trebuie sa devenim paranoici , ci doar sa fim mai inteligenti si sa fim cu un pas inaintea celor ce ne vor raul...cand cineva face acuzatii e suspect? :)@the_first , ii iei apararea lui eugen in fiecare reply , mi se pare mie sau sunteti mana in mana?cand cineva face acuzatii fara vreo dovada , inseamna ca acel cineva doreste sa ne elimine unul cate unu...da ii iau apararea deoarece mie nu imi pare a fi cel care ia ucis pe cei 3 camarazi ai nostrii, iar acuzele aduse impotriva lui de unii mi se par absurde....
luk xD Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 unde'i unul nu'i putere........... unde's multi puterea creste :beer: trebuie sa fim constienti ca oricare poate fi bad guy , dar pentru asta nu trebuie sa devenim paranoici , ci doar sa fim mai inteligenti si sa fim cu un pas inaintea celor ce ne vor raul...cand cineva face acuzatii fara vreo dovada , inseamna ca acel cineva doreste sa ne elimine unul cate unu...da ii iau apararea deoarece mie nu imi pare a fi cel care ia ucis pe cei 3 camarazi ai nostrii, iar acuzele aduse impotriva lui de unii mi se par absurde....Si totusi , unde am facut eu acuzatii clare? :) eu doar am spus ce am vazut @raul , ti-am spus sa lasi bautura :lol:
luk xD Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 din discutia ta cu zeal asta a reiesit....sau poate tu doar incerci sa ii faci pe ceilalti sa creada ca fac acuzatii aiurea , pentru a ma pune intr-o lumina proasta , deja incep sa te citesc :)
the_first Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 hai odata cu ceva concret. careva ceva? luk ai ceva pista impotriva lui andi? Am zis ca mi s-a parut ca l-am vazut pe plaja si a recunoscut si el ca a fost :) poate el e vinovat de inecarea lui Irnk , sau nu incerc?ce lumina?citesti?
luk xD Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 incerc?ce lumina?citesti?poti citii pana la capat? din moment ce l-am vazut pe andix pe plaja , poate el ar fi vinovat de inecarea Irinei , repet POATE , incerci sa intorci vorbele mele, dar nu prea iti iese .
the_first Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ok...cum zici ..deget acuzator andiex : te plimbai pe plaja noaptea trecuta, in compania cui ? sunt curios daca luk spune adevarul sau aiureaza...
eugen88 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Pentru cei care ma acuza...Sa nu uite cineva ca eu l-am salvat pe eleodor de rechinu ucigas! Deci, nu aveam cum sa il omor,dupa ce l-am SALVAT!Usor cu acuzele la adresa mea, ma pot sacrifica pentru oamenii mei chiar daca o sa mor si eu careful ....
andix3x Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ok...cum zici ..deget acuzator andiex : te plimbai pe plaja noaptea trecuta, in compania cui ? sunt curios daca luk spune adevarul sau aiureaza... Singur . Adunam lemne pentru cabana .
luk xD Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Oaaaa. Cât timp am dormit? :dooh: si tu ai baut? sau ai descoperit holda de marijuana?