Jump to content
fanaticaldoll

Mafia 8 - Naufragiaţii

Recommended Posts

Guest celmaislabaN4
Posted

deget acuzator eugen

eugen, de ce unele din armele voastre au sange pe ele? si de ce erai asa grabit in creerea unei trupe?

Posted

Nu sunt nepasator,sunt REALIST!

slabane... Stii cand l-a atacat rechinu pe eleodor?Am sarit sa il ajut si am bagat cutitu in rechin.Dupa care l-am transat ca pe porc

edit: Vroiam sa creez trupa pentru a ne apara de cio...bastinasii astia frumosi si non violenti

Guest celmaislabaN4
Posted

asa deci... si zici ca n-ai reusit sa-l ajuti? :> din cate vad, zace mort.

Guest celmaislabaN^
Posted

deget acuzator thefirst

de unde sti ca au fost camarazi? si de ce ii iei apararea lui eugen?

Posted

ba iar am incurcat userele =))

fanatical, fii draguta te rog si sterge mesajul ala. ramane asta :D

serios acum, cine mai crede ca asta:

O ultimă victimă a naufragiului face o mărturisire înainte să-şi dea ultima suflare. Mărturisirea umple de teroare ultimii supravieţuitori.

Pentru unii expediţia nu a avut de la început un scop nobil, ci interese ascunse, egoiste şi planuri criminale de ascensiune şi dominare a teritoriilor.

Suneţi astfel captivi pe un pământ necunoscut şi ştiţi că sunteţi însoţiţi de răuvoitori care vor căuta să vă domine. Veţi avea alegeri grele de făcut, ştiţi că este posibil să fiţi ucişi, înlănţuiţi, din intelectuali să deveniţi sclavi sau armură în lupta cu civilizaţiile indienilor care vă pândesc din tufişuri.

corelat cu asta:

Trebuia sa imi aduc baietii cu mine sa ii macelarim pe cioroii astia din padure.

lA 1907 AM FOST PRIMII pusi pe fapte.....

Bai baieti, daca tot nu avem nici o sansa sa traim propun urmatorul lucru:

-Ne facem o armata

-Ii macelarim pe cioroi

-Cucerim insula

-Incepem sa ne dezvoltam

-Incepem comertul

-turnam copii

Eu o sa fiu seful aici. Cand doriti sa vorbiti cu mine,nu va mai permit sa imi spuneti Eugen, ci mein Fuhrer.

Eleodor

Loyd

Masakre

Sunt mainile mele drepte,ok? Mai am nevoie de 2-3 baieti pentru functii de conducere. slabanu si inca cineva

Andixxxx o sa fie clovnu nostru.

Hail Eugen!

CORECT!

Aceasta insula este casa noastra! Trebuie ne impunem punctul de vedere. Trebuie sa eliminam mogulii care sunt impotriva fuhrerului.

Ar trebui sa imi fie rusine :(... Pe tine te pun comandant la lagar!Acolo o sa punem ciorile dupa ce la infrangem in lupta!

= ceva suspicios? zic si eu, ca pana mea...:/

Posted

Pe the first il cunosc inainte de plecare,la fel ca si pe eleodor. Am fost la carciuma !

Eu am vrut binele oamenilor mei. Trebuie sa supravietuim cumva. Ori bastinasii salbatici ori noi?Eu zic ca bastinasii.

Guest celmaislabaN^
Posted

si asta va face asa zisi " camarazi "?

Posted

lA 1907 AM FOST PRIMII pusi pe fapte.....

Bai baieti, daca tot nu avem nici o sansa sa traim propun urmatorul lucru:

-Ne facem o armata

-Ii macelarim pe cioroi

-Cucerim insula

-Incepem sa ne dezvoltam

-Incepem comertul

-turnam copii

Eu o sa fiu seful aici. Cand doriti sa vorbiti cu mine,nu va mai permit sa imi spuneti Eugen, ci mein Fuhrer.

Eleodor

Loyd

Masakre

Sunt mainile mele drepte,ok? Mai am nevoie de 2-3 baieti pentru functii de conducere. slabanu si inca cineva

Andixxxx o sa fie clovnu nostru.

Hail Eugen!

LIBERTA PER GLI ULTRAS!!!

eugene ne facem brigada?

-uite parerea lui eleodor fata de eugen , iar daca eleodor era unul din baietii buni presupun ca si cei din anturajul sau erau la fel

-lucian realizezi ca acuzele aduse de tine sunt neconcludente , eugen ee impotriva bastinasilor de pe insula nu impotriva noastra ...

-slabane nu tin partea nimanui

Guest celmaislabaN^
Posted

n-avem de unde sa stim inca cine de partea cui ii, eu o sa astept frumos sa vad ce zic si ceilalti, nu sa purtam aceasta discutie doar 3.

Posted

deget acuzator lukl

ce ai facut aseara si de ce esti asa interesat de ce a facut andix aseara?

Mi s-a parut ca l-am vazut pe plaja azi noapte cu un par in mana , nu l-am vazut clar ca era noapte si era cu spatele .

Deget acuzator loyd

Tu ce ai facut aseara? :)

Posted

-lucian realizezi ca acuzele aduse de tine sunt neconcludente , eugen ee impotriva bastinasilor de pe insula nu impotriva noastra ...

ia-le ca atare atunci, nici n-am zis ca ar fi ceva concludent. am zis doar ca mi se pare mie ca ar fi ceva.

ps: baietii buni n-au anturaj, n-ar trebui sa se cunoasca intre ei.

Posted

ia-le ca atare atunci, nici n-am zis ca ar fi ceva concludent. am zis doar ca mi se pare mie ca ar fi ceva.

ps: baietii buni n-au anturaj, n-ar trebui sa se cunoasca intre ei.

sunt solitari?

Posted

sunt solitari?

sunt solitari fiindca nu stiu ce au ceilalti de gand. tu n-ai fi solitar cand tocmai au murit 3 oameni, suntem inconjurati de aborigeni cu sulite si lumea vrea sa ne trasforme in sclavi? ca eu as fi.

Posted

sunt solitari fiindca nu stiu ce au ceilalti de gand. tu n-ai fi solitar cand tocmai au murit 3 oameni, suntem inconjurati de aborigeni cu sulite si lumea vrea sa ne trasforme in sclavi? ca eu as fi.

Cum spunem...Eu m-am gandit la binele oamenilor mei,fiind general in tara natala :D si cunoscund ceva tehnica militara,am vrut sa va pun pe picioare pentru a pune stapanire pe insula...Nu ne permitem sa pierdem oameni

@liquid

Asa sunt eu mai vesel. :D

Am o intrebare... De ce ati sarit toti la gatul meu? Eu care am vrut sa fac ceva pentru voi,pentru a supravietui .... Ceva suspect

Posted

hai odata cu ceva concret. careva ceva? luk ai ceva pista impotriva lui andi?

Am zis ca mi s-a parut ca l-am vazut pe plaja si a recunoscut si el ca a fost :) poate el e vinovat de inecarea lui Irnk , sau nu :-??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...