POLAND Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ati plecat de pe insula fara mine ? :o Construiam la adapost si dintr-o data am dat in 'blank' :/ am avut o pierdere de cunostinta. Doar ce m-am trezit.
Irina Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 IrnK tot imi propune chestii indecenteAm nevoie de ajutor,IrnK tot imi spune ca vrea sa se joace cu ceva bile...Eu nu vad nici o bilaBILE BILE ,da-mi bilele alea colorate!!
Lucian Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Am gasit ganja pe insula unde ai gasit-o? era a mea! <_<
the_first Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 lA 1907 AM FOST PRIMII pusi pe fapte.....Bai baieti, daca tot nu avem nici o sansa sa traim propun urmatorul lucru:-Ne facem o armata-Ii macelarim pe cioroi-Cucerim insula-Incepem sa ne dezvoltam-Incepem comertul-turnam copiiEu o sa fiu seful aici. Cand doriti sa vorbiti cu mine,nu va mai permit sa imi spuneti Eugen, ci mein Fuhrer.EleodorLoydMasakreSunt mainile mele drepte,ok? Mai am nevoie de 2-3 baieti pentru functii de conducere. slabanu si inca cinevaAndixxxx o sa fie clovnu nostru.Hail Eugen!Fuhrer m-ai uitat B)
Irina Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 masakre, tu ai bilele colorate? nasol amicehai ma ca iti dau si tie bilele,nu fi suparat ! :kiss:
Lucian Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ghiciti cine si-a gasit o bastinasa sexy cu care sa doarma la noapte :whistle:
eugen88 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Fuhrer m-ai uitat B)Ar trebui sa imi fie rusine :(... Pe tine te pun comandant la lagar!Acolo o sa punem ciorile dupa ce la infrangem in lupta!
fanaticaldoll Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Ar trebui sa imi fie rusine :(... Pe tine te pun comandant la lagar!Acolo o sa punem ciorile dupa ce la infrangem in lupta!vă rog mult de tot!!! să nu mai văd discuţii de genul ăsta!!!!eugen, pls :)
Lucian Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 vă rog mult de tot!!! să nu mai văd discuţii de genul ăsta!!!!eugen, pls :)ce-i asta? ce se intampla? un mesaj de la o entitate misterioasa! :oeu cred ca mai bine il lasi sa vorbeasca cum vrea. la urma urmei, putem trage multe conluzii vitale doar din comportamentul NATURAL al fiecaruia.si se pare ca el incearca sa domine pe toata lumea. care au fost ultimele cuvinte ale aluia? cititi primul post de pe prima pagina.
Zeal Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 fanaticaldoll pare sa fie zeitatea acestei insule.ma declar infiintatorul religiei fanaticaldollism.who's with me?
Guest celmaislabaN4 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ba, am gasit o holda de marijuana, se baga careva?
Lucian Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 fanaticaldoll pare sa fie zeitatea acestei insule.ma declar infiintatorul religiei fanaticaldollism.who's with me?se pare ca aceasta zeitate are puterea de a pulveriza orice fiinta ce nu asculta de vorbele sale. spre binele tuturor, eu zic sa gatuim pe oricine nu accepta aceasta noua religie ca pe adevarul suprem.
fanaticaldoll Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 e 12, zeitatea (adică eu) face să apună soarele :lol:e noapte până mâine (MARŢI) ora 22, trimiteţi emailuri; dacă primesc ţintele rapid dau drumul mai rapid...nu mai postaţi aici, mai vorbim la "joc pe forum"
fanaticaldoll Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Începe ziua 2, dimineaţa se anunţă a fi una însângerată, o imagine macabră îi întâmpină pe vizitatorii insulei necunoscute.Sclavul Durango este prins de indieni şi zace acum cu pieptul spintecat şi inima smulsă, pe altar. (un alt fel de a spune că a renunţat la joc)Moare şi Irina (doctor), înecată în mare. Şi Eleodor, un tânăr justiţiar (poliţist)trăiesc:1.wanksta2. pitikoo3. zeal4. luk xD5. equilibrium6. Lucian7. raul8. brokenlord9. homie10. mihai11. liquidlove12. andix13. radu14. loyd15. memo16. eugen17. 18. slaban19. ganezu20. 21. the first22. green23. 24. silenR25. massakre26.Pupi (lexa)27.polandau murit:irina - doctoreleodor - poliţistDurango - cetăţeanZiua ţine până miercuri, 6.01, ora 22.00.Linşare instantă - 12 voturiLinşare la termen - 10 voturi