Raul Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Eleodor nu mai ai voie la ganja deja visezi in viitor.
eugen88 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ma violeaza rechinul.......Eleodoare treci aici
fanaticaldoll Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 ok misionarilor, mă bucur că vă distraţi! să păstrăm totuşi un limbaj civilizat şi să lăsăm conotaţiile de orice fel, mai ales cele "deocheate".mersi :)
.TripDeTrip Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Am nevoie de ajutor,IrnK tot imi spune ca vrea sa se joace cu ceva bile...Eu nu vad nici o bila
Raul Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Propun sa il tinem pe timp de noapte afara pe Eleodor, cei care nu ne vor ajuta la adapost sa isi faca singuri sau sa stea afara, noi nu primim.
Equilibrium Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 nu ploua :D sacpai nu, dar odata si odata tot va ploua asa ca tot la noi o sa vi :D
POLAND Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Am facut ceva unelte si ceva arme ( sulite ) in caz de ceva. Hai sa ne grebim un pic ca ne prinde noaptea. Sa se ocupe unu de foc cumva va rog.
.TripDeTrip Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Am nevoie de ajutor,IrnK tot imi spune ca vrea sa se joace cu ceva bile...Eu nu vad nici o bilaup
Equilibrium Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ce avem pana acuma inafara de niste liane pentru legaturi?
Raul Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Hai repede ziceti pe care va trec "emotiile" ca sa facem focul ala mai repede.@MassakreNu ai voie cu "up" si termina cu conotatiile.
eugen88 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 lA 1907 AM FOST PRIMII pusi pe fapte.....Bai baieti, daca tot nu avem nici o sansa sa traim propun urmatorul lucru:-Ne facem o armata-Ii macelarim pe cioroi-Cucerim insula-Incepem sa ne dezvoltam-Incepem comertul-turnam copiiEu o sa fiu seful aici. Cand doriti sa vorbiti cu mine,nu va mai permit sa imi spuneti Eugen, ci mein Fuhrer.EleodorLoydMasakreSunt mainile mele drepte,ok? Mai am nevoie de 2-3 baieti pentru functii de conducere. slabanu si inca cinevaAndixxxx o sa fie clovnu nostru.Hail Eugen!
Equilibrium Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 lA 1907 AM FOST PRIMII pusi pe fapte.....Bai baieti, daca tot nu avem nici o sansa sa traim propun urmatorul lucru:-Ne facem o armata-Ii macelarim pe cioroi-Cucerim insula-Incepem sa ne dezvoltam-Incepem comertul-turnam copiiEu o sa fiu seful aici. Cand doriti sa vorbiti cu mine,nu va mai permit sa imi spuneti Eugen, ci mein Fuhrer.EleodorLoydMasakreSunt mainile mele drepte,ok? Mai am nevoie de 2-3 baieti pentru functii de conducere. slabanu si inca cinevaAndixxxx o sa fie clovnu nostru.Hail Eugen!sau lasa :D
eleodor Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 lA 1907 AM FOST PRIMII pusi pe fapte.....Bai baieti, daca tot nu avem nici o sansa sa traim propun urmatorul lucru:-Ne facem o armata-Ii macelarim pe cioroi-Cucerim insula-Incepem sa ne dezvoltam-Incepem comertul-turnam copiiEu o sa fiu seful aici. Cand doriti sa vorbiti cu mine,nu va mai permit sa imi spuneti Eugen, ci mein Fuhrer.EleodorLoydMasakreSunt mainile mele drepte,ok? Mai am nevoie de 2-3 baieti pentru functii de conducere. slabanu si inca cinevaAndixxxx o sa fie clovnu nostru.Hail Eugen!LIBERTA PER GLI ULTRAS!!!
.TripDeTrip Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Hai repede ziceti pe care va trec "emotiile" ca sa facem focul ala mai repede.@MassakreNu ai voie cu "up" si termina cu conotatiile.lA 1907 AM FOST PRIMII pusi pe fapte.....Bai baieti, daca tot nu avem nici o sansa sa traim propun urmatorul lucru:-Ne facem o armata-Ii macelarim pe cioroi-Cucerim insula-Incepem sa ne dezvoltam-Incepem comertul-turnam copiiEu o sa fiu seful aici. Cand doriti sa vorbiti cu mine,nu va mai permit sa imi spuneti Eugen, ci mein Fuhrer.EleodorLoydMasakreSunt mainile mele drepte,ok? Mai am nevoie de 2-3 baieti pentru functii de conducere. slabanu si inca cinevaAndixxxx o sa fie clovnu nostru.Hail Eugen!Partidul nu trebuie să fie o constantă a opiniei publice, ci trebuie să o domine. Nu trebuie să fie servitorul maselor, ci stăpânul acestora.
andix3x Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Andixxxx o sa fie clovnu nostru.Hail Eugen!Ce nuci de cocos o sa`ti ei tu in cap -_- ..
eugen88 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Partidul nu trebuie să fie o constantă a opiniei publice, ci trebuie să o domine. Nu trebuie să fie servitorul maselor, ci stăpânul acestora.CORECT!Aceasta insula este casa noastra! Trebuie ne impunem punctul de vedere. Trebuie sa eliminam mogulii care sunt impotriva fuhrerului.