the_first Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 totusi luk ceea ce mi se pare suspect ee faptul ca zeal te-a intrebat clar daca ai ceva impotriva cuiva... iar tu ai raspuns ce ai raspuns...
luk xD Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 nu am vazut nimic concludent , doar ca mi s-a parut cam suspect pe la ora aia pe plaja <_<asta am raspuns :)
Guest celmaislabaN^ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 tot echipajul ramas a dat de holda? vad ca numa cativa suntem p-aici....
Homie Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 si tu ai baut? sau ai descoperit holda de marijuana? Marijuana sau am picat din copac căutând nuci de cocos. #-o
luk xD Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 tot echipajul ramas a dat de holda? vad ca numa cativa suntem p-aici.... am luat eu niste rezerve aseara @homie , a deci tu erai ala de incerca sa se intreaca cu maimutele pe liane :lol: @@the_first te agiti cam mult , referitor la ce ai boldat si la ce ai scris inclinat : el m-a intrebat clar daca stiu ceva , din raspunsul meu puteai sa deduce ca nu stiu nimic clar , dar eu zic ca este o pista , nu zic sa il acuzam pe andix de ceva ce poate nu el a facut , poate altcineva vine cu ceva investigatii .
Homie Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nu știu nici când m-a luat somnul. Mai mă și întrebi? :dooh:
luk xD Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nu știu nici când m-a luat somnul. Mai mă și întrebi? :dooh:bagam un cui?:D
Guest celmaislabaN^ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 sa nu fie ultimu ... ma bag si eu, si asa suntem doar 3,4 p-aci
the_first Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ok gata cu palavrageala cu cat o lungim mai mult cu atat avem mai mult de pierdut ... eu zic ca luk ne-a dovedit ce fel de intentii are... daca gresesc am sa platesc cu capul... dar daca nu...votez luk xD
luk xD Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 sa nu fie ultimu ... ma bag si eu, si asa suntem doar 3,4 p-acimai am stai chill :D @the_first faci ce vrei , dar pari doar un copil frustrat care incearca sa manipuleze si nu prea ii iese , sa vedem daca te va asculta cineva , in afara de complicii tai :)
Guest celmaislabaN^ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 uite ce zice lumea eugene, ca esti criminal. :)votez eugen88 @ am plecat la somn, ne vedem copilasi.
the_first Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 mai am stai chill :D @the_first faci ce vrei , dar pari doar un copil frustrat care incearca sa manipuleze si nu prea ii iese , sa vedem daca te va asculta cineva , in afara de complicii tai :)cu timpul se va afla adevarul...
Life Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 v-am urmarit cu atentie aberatiile si acuzatiile .. eugene, te agiti prea mult, asta e un motiv pentru care te-am putea vota. Votez eugen nu avem alta pista pe care s-o urmam, trebuie sa si riscam, nu ? :) ps:puneti voturile in bold
Homie Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Oaaaa! Era să-mi pice în cap o nucă de cocos.Votez eugen. :>
the_first Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 v-am urmarit cu atentie aberatiile si acuzatiile .. eugene, te agiti prea mult, asta e un motiv pentru care te-am putea vota. Votez eugen nu avem alta pista pe care s-o urmam, trebuie sa si riscam, nu ? :) ps:puneti voturile in bold alta pista? ok dar voi avea nevoie de ajutorul vostru pe urma...noaptea trecuta l-am urmarit si el a fost cel care ia ucis pe prietenii nostri... am evitat sa spun acest lucru cu scopul de a ma ferii de el si cei care il ajuta... ascultati-ma ,daca nu ee asa eu voi fi urmatorul ... acordati-va o sansa
Memmorex Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Votez Lukl.Mai intai incearca sa isi apere colegul mafiot...Apoi cand vad amandoi ca nu au nicio sansa schimba planul si numai au nicio treaba unul cu celalalt incercand sa ne faca pe toti sa uitam cum incerca sa isi apere colegul cu disperare.Prietene...Dupa ce ne omori camarazii si ne faci pe toti sa ne certam intre noi crezi ca o sa mai scapi?Daca vrei sa mai scapi cheamati prietenii tai criminali sa iti ia apararea...ca altfel esti nu ai sanse!Later edit:Ok... Dezvotez LuklVotez eugen.Lukl urmezi!
pitikoo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Hopa, acum votam doar pt. ca "se agita prea mult". Ceva concret ? Nimeni n-are nicio pista adevarata ? Eu nu votez pana nu e ceva clar :\.
luk xD Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 alta pista? ok dar voi avea nevoie de ajutorul vostru pe urma...noaptea trecuta l-am urmarit si el a fost cel care ia ucis pe prietenii nostri... am evitat sa spun acest lucru cu scopul de a ma ferii de el si cei care il ajuta...ascultati-ma ,daca nu ee asa eu voi fi urmatorul ... acordati-va o sansam-ai urmarit si i-am omorat pe amandoi nu? incerci sa te dai politist dar te-ai dat de gol , cum pot omora 2 persoane in aceeasi noapte? :blink:
eugen88 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 dezvotez Lukl............ Paote ca m-am pripit,sunt deschis la negocieri diplomaticeFace prea mult scandal pe aici,desi s-a dat de gol de multe ori. A mai corupt si a cersit ajutor la toti ierbivorii care viseaza marijuana,si gandesc ca maimutele.Ce fac toti face si el!Adica sa ma voteze pe mine! Esti patetic lukl!
Equilibrium Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nu-mi vine sa cred... am fost lasat singur in padurea ieri cand am fost dupa materiala pentru adapostul nostru... norocul meu ca am avut niste inspiratie si m-am protejat de animale si nu am plecat noaptea sa gasesc o cale de intoarcere ca sigur eram mort, presupun ca am fost lasat intentionat singur in padure!Cu greu am reusit sa ma intorc printre voi, ce s-a intamplat? De ce e atata scandal pe aici?
Memmorex Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Hopa, acum votam doar pt. ca "se agita prea mult". Ceva concret ? Nimeni n-are nicio pista adevarata ? Eu nu votez pana nu e ceva clar :\.Ce ai vrea sa fie clar?Cine crezi ca e atat de nebun incat sa spuna ce a investigat el noaptea sau chestii d`astea.Si daca ar face`o cineva nu l`ar crede nimeni pentru ca,repet, e prea devreme pentru asa ceva!
the_first Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 alta pista? ok dar voi avea nevoie de ajutorul vostru pe urma...noaptea trecuta l-am urmarit si el a fost cel care ia ucis pe prietenii nostri... am evitat sa spun acest lucru cu scopul de a ma ferii de el si cei care il ajuta...ascultati-ma ,daca nu ee asa eu voi fi urmatorul ... acordati-va o sansa:dooh:
eugen88 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 acum votam doar pt. ca "se agita prea mult". Ceva concret ? Nimeni n-are nicio pista adevarata ? Maimute!Chiar asa, daca se agita prea mult e criminal! S-a nascut isus,taiem porci! Frumos nu?
luk xD Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Votez LuklFace prea mult scandal pe aici,desi s-a dat de gol de multe ori. A mai corupt si a cersit ajutor la toti ierbivorii care viseaza marijuana,si gandesc ca maimutele.Ce fac toti face si el!Adica sa ma voteze pe mine! Esti patetic lukl!unde vezi tu ca te-am votat eu? eu nu am votat pe nimeni inca :)