Jump to content
Apashu

ping -t gateway

Recommended Posts

Posted

sunt curios ce ping aveti pe gateway

la mine suna cam asa :

minim=87ms, maxim=348ms, average=200 valorile astea la vreo 200 pachete :cry:

am sunat ... raspunsul m-a lasat masca : astia sunt timpii pt standardul DOCSIS, daca nu va convine veniti cu modemul sa va dam inapoi lancity-ul ca are timpi mai mici :shock:

chiar astia sunt timpii pt DOCSIS ? acelasi standard l-am avut la fostul provider dar pe gateway aveam un average ping de 20ms

Guest superuser
Posted

ce sa ma vb de minim 500 !!!! ma costa romtelecomul mai mult ca abonamentul la bulangii astia !! imi mergea mult mai bine cu modemul ala vechi (caloriferul) ! dar de faptul ca un preten din acelasi nod si aceleasi clasa de ip cu modemul ala vechi (nu a apucat sa-l schimbe ) arede maxim 20 ?!! imi vinesa chem iarasi OPC-ul ! simt ca inebunesc !

dar asta ! max 256 ! minim = pauza = ! viteza dubla ???? fata de ce ??

daca viteza e minim zero si ei nu au treaba atunci 0 la viteza dubla ee O (zero) ! dar ca de la ora 24 pina la ora 08 merge cu 256 si dupa ora fix 08 scade dramatic sub limita de 128 ? ce mai ziceti ?

scurt pe doi = sint niste BULANGI ! si mai pe scurt RETEAUA LOR E VARZA ! VARZA ! PACAT DE MODEMURI !

Posted

@apash

22 pinguri

22 trimise, 21 primite

deci un loss de 4%

min.2ms, max.83, average 14

destul de binisor, dar totusi sa ai "loss" cu propriul tau gw. aiurea.

Posted

Ping statistics for 81.196.**.***:

Packets: Sent = 30, Received = 30, Lost = 0 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 8ms, Maximum = 3004ms, Average = 109ms

Posted

sunt curios ce ping aveti pe gateway

la mine suna cam asa :

minim=87ms, maxim=348ms, average=200 valorile astea la vreo 200 pachete  :cry:  

am sunat ... raspunsul m-a lasat masca : astia sunt timpii pt standardul DOCSIS, daca nu va convine veniti cu modemul sa va dam inapoi lancity-ul ca are timpi mai mici  :shock:  

chiar astia sunt timpii pt DOCSIS ? acelasi standard l-am avut la fostul provider dar pe gateway aveam un average ping de 20ms

Nu te inteleg cum accepti asa explicatii :?

Totusi ei nu isi dau seama cat sunt de penibili cu astfel de afirmatii ? De fapt... probabil nu le pasa.

Ping Statistics for GW :

Packets sent : 101 ; Received : 92 ; Lost : 9 <8 % loss>

Minimum = 1 ms ; Maximum 52 ms ; Average : 3 ms

Posted

Packets : Sent = 4, Received = 4,Lost = 0 <0% loss>

Minimum = 26ms Maximum = 35 Average = 30ms

Si eu am Cable Link.Si pot sa spun cu mana pe inima ca iubesc LanCity pt ca mergea muult mai bine.E adevarat acu trag cu 29-30 insa pe servere de CS am un ping peste 100(pe orice server)si inainte aveam si 20-30kbps :> oricum asa face......mai trece o vreme si merge bine si pe urma iar da in gropi.De exemplu am sunat la ei sa le spun ca trag bine metropolitan 30kbps si ca pe serverele linkmania merge prost.Si ala ma pune sa fac un test de viteza la www.rdsnet.ro/test si mi-a zis ca urmareste in paralel si el viteza.A ajuns pana la 15 kbps unde mi-a spus ca deja este f bine si ca mai mult nu se poate pt ca cei 256kbps de care zice RDS-ul NU SUNT GARANTATZI.....asa ca sorry dar nu jucam CS azi :evil: :evil: :evil: ...

Ap@sh:stii ca imi place kestia aia cu steamul? :wink:

Posted

Ping statistics for 82.77.163.1:

Packets: Sent = 185, Received = 185, Lost = 0 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 5ms, Maximum = 38ms, Average = 8ms

Asa merge in conditii de notrafic, indiferent de ora. La download nu prea scade sub 28-29kb/sec, fie intern fie extern.

Cat despre HL....

Tracing route to xcstrikex.linkmania.ro [81.19x.20x.1x]

over a maximum of 30 hops:

1 8 ms 9 ms 8 ms 82.77.163.1

2 10 ms 8 ms 10 ms craiova1-cr1-fe1-0.rdsnet.ro [217.156.101.1]

3 10 ms 9 ms 10 ms craiova1-bb1-fe2-0.rdsnet.ro [213.157.168.1]

4 18 ms 16 ms 17 ms buh1-cr1-vlan1.rdsnet.ro [193.231.191.42]

5 27 ms 15 ms 20 ms xcstrikex.linkmania.ro [81.19x.20x.1x]

Trace complete.

Aici vb de modemuri webstar. Ideea e ca se poate, totul e sa vrea cine trebuie!

Oricum, pot sa spun ca de vreo 2 luni nu au mai fost probleme in craiova(probleme mari) :>

@apashu Mai da-le ma un telefon si inregistreaza convorbirea (audio), sa il pui sa se prezinte pe ala care iti spune ca aia sunt timpii pt standardul DOCSIS, si dupa aia te duci la directorul de filiala, sa vedem ce mai zic atunci. Sau trimiti inregistrarea la Bucuresti. Am spus-o de nspe mii de ori, aia la tehnic au niste specimene de ti se face frica, la fel incerca unu sa ma abureasca cum ca la 140ms in gw ar trebui safiu superfericit....in fine la noi s-a rezolvat!

Posted

ca sa vezi ... dupa vreo 20 mail-uri la suport in Bucuresti

astazi pe seara a revenit netul :

ping -t gateway

minim=4ms, maxim=27ms, average=8ms :>

cred ca au schimbat standardul DOCSIS :roll:

Posted

ca sa vezi ... dupa vreo 20 mail-uri la suport in Bucuresti

astazi pe seara a revenit netul :

ping -t gateway

minim=4ms, maxim=27ms, average=8ms  :>  

cred ca au schimbat standardul DOCSIS  :roll:

Sa vedem cat tine "docsisu asta nou". Poate trebuie sa faca un rollback ca sunt erori :roll:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...