mircea_dbv Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 stati un pic si nu postati,spune-ti-mi si mie,mai e veselie?sal'tare,LA MULTI ANI ! sanatate,fericire si toate cele bune va dorescnu am mai vb demult cu nimeni aproape,tare sunt curios care ce mai face:)eu sunt plecat,un pic cam departe,nu prea am mai intrat pe nicaieri,no time for that Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwisteR Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Lma mircea :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavalerul_luminii Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 la multi ani si fa ti loc si de mu :rofl2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_alexa_ Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 lol :D mai traiesti? ^_^LMA si tie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea_dbv Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 lol :D mai traiesti? ^_^LMA si tieye,traiesc,umblu prin lume. sunt prin australia,am incercat un pic si pe aici,vin in tara,din pacate.parca m-as reapuca de mu.are rost?still that much fun?ps: sper sa mai raspunda lumea care mai joaca,sa imi zica cum e atmosfera:P si aia mai vechi daca se poate cu care mai vb si nu ne prindem pe net:) Link to comment Share on other sites More sharing options...