Krycandy Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 1. De ce unele persoane vor sa aiba toate seturile posibile de pe server cu tot felul de op? de ce nu ajung doar 2? 1 ancient..si 1 spre exemplu dp lk dd dsr.2.De ce unele persoane cu 30-40 de rr sa nu dau nume sa zica cineva ca am ceva cu ei...mai intra in CC...cand acolo se castiga..dupa parerea mea..putina exp...mai mult iteme...si de ce nu lasa pe altii sa intre si sa castige si ei ceva...si ma refer acum mai ales la cei care au Castle.eu intreb de curiozitate...spre exemplu...exista posibilitatea ca cineva sa intre in CC cu gandu sa castige un item ancient...pe care l-a pierdut la goblin cand a vrut sa il faca 13...dar sunt unele persoane care pur si simplu...exagereaza...si intra acolo..doar sa castige CC..chiar daca au tot ce le trebuie...nush..poate imi explica cineva...chestia asta..si mai ales...ce mai cauta cei din honey...mai ales cei mari..acolo...nu au LOT? nu au castelul?de ce mai intra acolo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ija4ok Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 1: Fiecare face atatea seturi cat poate/isi permite, unii sunt mai avuti altii mai saraci :)2: Cine face CC pentru iteme la randul lor de vand pe sign/poh etc (tot la restul ajung), nimeni nu cred ca face pur si simplu toate seturile doar ca sa le tina la el pe cont ca avere (poate exista 1-2 exceptii).3: Daca HONEY are castelul asta nu inseamna ca trebuie sa stea doar in lot, acolo pica itemele ancient chiar mai rar decat in CC. (se poate sa nu iei cu zilele un item ancient).In concluzie fiecare face ce vrea si ce poate, fiecare guilda/ally/player vrea sa ajunga cel mai tare "din parcare". Pentru cele 20-30-40 de rr au muncit si chiar destul de mult, nimeni nu a primit rr-uri cadou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krycandy Posted January 1, 2010 Author Share Posted January 1, 2010 bun...destul de bun raspunsul..ms..dar..sa iti povestesc ceva daca se poate...apoi poate intelegi mai bine ce am vrut sa spun..eram in tarkan....nu aveam nici unu rr...vine invazia...eram afk toti pt cateva minute..apare un golden..vine un sm...il omoara...noi revenim toti 5 pe spot...si il vedem pe el...ne intreaba daca eram aici in pt...noi spunem ca da...NE DA SPOTUL...si ne ureaza succes...dupa ceva timp..tot fara rr toti...acelasi spot...aceeasi invazie...acelasi lucru...vine un sm...omoara golden...revenim pe spot...ii explicam care e treaba...el vrea sa stea pe spot..in cele din urma..dupa 5 min..ne da si el spotul..faza de apreciat si care poate sa iti dea de gandit e asta2 sm rriti...cu guilde puternice1 cedeaza din prima..mai exact ofera de la el..1 se cearta si se caliceste pt un spotacelasi lucru si in CC..tu cu 30 rr...esti constient..ca acolo vor intra astia mici...5 rr...10 rr..sa nu mai zic ca uneori se intra..si incepe lumea sa vb..si se stie fiecare cate rr are...si asa mai departe...cand vezi ca esti cel mai mare...in tura aia..ai putea sa iesi...si sa intri altadata...cand sunt cei de categoria ta...dar in final...tot la raspunsul tau se ajunge ija...nu stiam ca in lot cad mai greu iteme ancient...pt ca eu tot auzeam pe multi " am facut setu asta in 2 zile in LOT "..pfff...2 zile..un set...eu am set antic dupa 2 rr...nu stiu...parerea mea...si cred ca mai sunt ceva care gandesc asa...ar fi..ca...cei care detin castelul...si lot..sa nu mai aiba acces in CC cel putin.asa cum nici cei care nu au castelul nu pot intra acolo..adik e interzis...asa sa fie si pt ei interzis in CC.o seara buna tuturor.repet....asta e parerea mea...felul meu de a gandi...daca nu o fac bine...mi scuzi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
acelasi_bandit Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 1. De ce unele persoane vor sa aiba toate seturile posibile de pe server cu tot felul de op? de ce nu ajung doar 2? 1 ancient..si 1 spre exemplu dp lk dd dsr.2.De ce unele persoane cu 30-40 de rr sa nu dau nume sa zica cineva ca am ceva cu ei...mai intra in CC...cand acolo se castiga..dupa parerea mea..putina exp...mai mult iteme...si de ce nu lasa pe altii sa intre si sa castige si ei ceva...si ma refer acum mai ales la cei care au Castle.eu intreb de curiozitate...spre exemplu...exista posibilitatea ca cineva sa intre in CC cu gandu sa castige un item ancient...pe care l-a pierdut la goblin cand a vrut sa il faca 13...dar sunt unele persoane care pur si simplu...exagereaza...si intra acolo..doar sa castige CC..chiar daca au tot ce le trebuie...nush..poate imi explica cineva...chestia asta..si mai ales...ce mai cauta cei din honey...mai ales cei mari..acolo...nu au LOT? nu au castelul?de ce mai intra acolo?1.Dupa posibilitati,daca isi permite ce are ?:))2.nu stiu care e treaba,dar fiecare are dreptul acolo ,nu e limita de rr #-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 vrei anciente? pune mana si creste, iei castelul sau ii rupi capu lui tyrexelu. :) asta-i solutia cea mai simpla.daca nu poti creste, dar tot vrei anciente, pune mana si strange sign-uri si cumpara-ti.du-te crywolf si trage la ingrediente pentru fenrir.. pun pariu ca ai observat ca poh-ul a devenit modena de schimb. ai atatea modalitati de a-ti procura itemele anciente, doar ca esti cam lenes. cine vrea, are. cine nu, sta si se plange pe forum cum faci tu acum :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zepx Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Fiţe. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavaleru_luminii Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 bun...destul de bun raspunsul..ms..dar..sa iti povestesc ceva daca se poate...apoi poate intelegi mai bine ce am vrut sa spun..eram in tarkan....nu aveam nici unu rr...vine invazia...eram afk toti pt cateva minute..apare un golden..vine un sm...il omoara...noi revenim toti 5 pe spot...si il vedem pe el...ne intreaba daca eram aici in pt...noi spunem ca da...NE DA SPOTUL...si ne ureaza succes...dupa ceva timp..tot fara rr toti...acelasi spot...aceeasi invazie...acelasi lucru...vine un sm...omoara golden...revenim pe spot...ii explicam care e treaba...el vrea sa stea pe spot..in cele din urma..dupa 5 min..ne da si el spotul..faza de apreciat si care poate sa iti dea de gandit e asta2 sm rriti...cu guilde puternice1 cedeaza din prima..mai exact ofera de la el..1 se cearta si se caliceste pt un spotacelasi lucru si in CC..tu cu 30 rr...esti constient..ca acolo vor intra astia mici...5 rr...10 rr..sa nu mai zic ca uneori se intra..si incepe lumea sa vb..si se stie fiecare cate rr are...si asa mai departe...cand vezi ca esti cel mai mare...in tura aia..ai putea sa iesi...si sa intri altadata...cand sunt cei de categoria ta...dar in final...tot la raspunsul tau se ajunge ija...nu stiam ca in lot cad mai greu iteme ancient...pt ca eu tot auzeam pe multi " am facut setu asta in 2 zile in LOT "..pfff...2 zile..un set...eu am set antic dupa 2 rr...nu stiu...parerea mea...si cred ca mai sunt ceva care gandesc asa...ar fi..ca...cei care detin castelul...si lot..sa nu mai aiba acces in CC cel putin.asa cum nici cei care nu au castelul nu pot intra acolo..adik e interzis...asa sa fie si pt ei interzis in CC.o seara buna tuturor.repet....asta e parerea mea...felul meu de a gandi...daca nu o fac bine...mi scuzi :)daca tot pica asa multe iteme acc in lot de ce nu ai venit de craciun cand era liber pentru toata lumea ? eu am petrecut destul timp in lot si nu mi-a picat nici macar 1 item acc . in schimb unui coleg de breasla i-a picat din primul mob omorat cand a intrat . singurul meu item care l-am avut din lot a fost odin helm si l-am luat de pe spotul unuia afk =))si inca ceva : eu am 2 rr si nu am un set antic complet . asa ca bucura te ca l ai si pe ala :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krycandy Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 nu ma plang...si ma bucur ca am herasul meu...stiu modalitatile ca sa imi iau set si iteme boom...cu poh si sign am luat herasul....si acum mai vreau si staff si un alt set...postul meu a fost de curiozitate...si pt ca am fost putin intrigat de tyre...iar in legatura cu lotul...nu stiam cum este...iar de craciun..nu am putut intra..pt ca nu eram nici acasa...era craciunu...si am stat in familie...si aici am net din italia...si uneori nici nu pot intra pe caracter...dapai sa mai merg sa trag in lot.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavaleru_luminii Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 :closed2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krycandy Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 invidiosule :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavaleru_luminii Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 are heras omu ...de ce nu as fi ? gg lui dar this should be :closed2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodi- Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 vrei anciente? pune mana si creste, iei castelul sau ii rupi capu lui tyrexelu. :) asta-i solutia cea mai simpla.daca nu poti creste, dar tot vrei anciente, pune mana si strange sign-uri si cumpara-ti.du-te crywolf si trage la ingrediente pentru fenrir.. pun pariu ca ai observat ca poh-ul a devenit modena de schimb. ai atatea modalitati de a-ti procura itemele anciente, doar ca esti cam lenes. cine vrea, are. cine nu, sta si se plange pe forum cum faci tu acum :)Sfatul tau cu poh-urile ti-l inteleg,dar celalant sfat ti-am mai spus prin anumite locuri pe unde am avut ocazia nu toata lumea are timpul tau sau al lui sa joace atatea luni sa se faca full ... altzii au si altceva de facut nu duar mu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bretzelschnitzel Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 1. De ce unele persoane vor sa aiba toate seturile posibile de pe server cu tot felul de op? de ce nu ajung doar 2? 1 ancient..si 1 spre exemplu dp lk dd dsr.2.De ce unele persoane cu 30-40 de rr sa nu dau nume sa zica cineva ca am ceva cu ei...mai intra in CC...cand acolo se castiga..dupa parerea mea..putina exp...mai mult iteme...si de ce nu lasa pe altii sa intre si sa castige si ei ceva...si ma refer acum mai ales la cei care au Castle.eu intreb de curiozitate...spre exemplu...exista posibilitatea ca cineva sa intre in CC cu gandu sa castige un item ancient...pe care l-a pierdut la goblin cand a vrut sa il faca 13...dar sunt unele persoane care pur si simplu...exagereaza...si intra acolo..doar sa castige CC..chiar daca au tot ce le trebuie...nush..poate imi explica cineva...chestia asta..si mai ales...ce mai cauta cei din honey...mai ales cei mari..acolo...nu au LOT? nu au castelul?de ce mai intra acolo?Pe orice server de gaming online poti vedea acelasi lucru. Singurul care ar putea sa limiteze accesul si obsesia unora este bunul simt. Daca unii n-au altceva mai bun de facut in viata decat sa se joace, sa creeze strategii ca sa ajunga cei mai buni (intr-o lume virtuala), sa inventeze si sa aplice teorii ale conspiratiei, mai pe scurt sa si-o traiasca intr-un joc, e treaba lor. N-ar trebui sa te deranjeze, resursele jocului ajung pentru toti; ar trebui sa-ti fie mila de ei. Daca stai sa analizezi obsesia fiecaruia, vei ajunge sa nu te mai distrezi nici tu.Live and let play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 nu ma plang...si ma bucur ca am herasul meu...stiu modalitatile ca sa imi iau set si iteme boom...cu poh si sign am luat herasul....si acum mai vreau si staff si un alt set...postul meu a fost de curiozitate...si pt ca am fost putin intrigat de tyre...iar in legatura cu lotul...nu stiam cum este...iar de craciun..nu am putut intra..pt ca nu eram nici acasa...era craciunu...si am stat in familie...si aici am net din italia...si uneori nici nu pot intra pe caracter...dapai sa mai merg sa trag in lot.. :)Tu esti mai nesatul decat aia cu 30 rr.. la 2 rr ai deja set heras si mai si vrei alt set :error: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_uNu_ Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Tu esti mai nesatul decat aia cu 30 rr.. la 2 rr ai deja set heras si mai si vrei alt set :error:Dar dc il judeca`ti toti ?? el doar si`a spus parerea .. !!! rautaciosi mai sunteti .. #-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavaleru_luminii Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Sfatul tau cu poh-urile ti-l inteleg,dar celalant sfat ti-am mai spus prin anumite locuri pe unde am avut ocazia nu toata lumea are timpul tau sau al lui sa joace atatea luni sa se faca full ... altzii au si altceva de facut nu duar mu .pai tu care joci 3-4 ore pe zi vrei sa ai ce au aia care joaca 23/24 ? nu pot avea eu ,care joc de cand vin de la scoala pana seara si vrei tu ? era frumos fara spoturi pentru ca nu mai lasai afk si cel mai bun era cel mai activ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krycandy Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 Pe orice server de gaming online poti vedea acelasi lucru. Singurul care ar putea sa limiteze accesul si obsesia unora este bunul simt. Daca unii n-au altceva mai bun de facut in viata decat sa se joace, sa creeze strategii ca sa ajunga cei mai buni (intr-o lume virtuala), sa inventeze si sa aplice teorii ale conspiratiei, mai pe scurt sa si-o traiasca intr-un joc, e treaba lor. N-ar trebui sa te deranjeze, resursele jocului ajung pentru toti; ar trebui sa-ti fie mila de ei. Daca stai sa analizezi obsesia fiecaruia, vei ajunge sa nu te mai distrezi nici tu.Live and let play.bine spus :) ai dreptate.doar ca eram curios sa aud si alte pareri despre parerea mea...sa zicemTu esti mai nesatul decat aia cu 30 rr.. la 2 rr ai deja set heras si mai si vrei alt set :error:am pt ca am fost istet..am strang 600+ sign de cand joc..si apoi am facut si vreo 5 poh..si am cumparat itemele...dar am incercat si in CC sa le castig...dar dupa cum am mai spus...cum sa castig contra la un dl de 45 de rr?deci am fost cry...am stat ore intregi...am pierdut 2 poh...si am castigat altele 10.din care mi-am facut herasul :)si joc destul..de cand vin de la munca...pana cand ma plictisesc..sau daca nu...las afk..pe orice spot..pana si losttower2.trebuie sa precizez ca nu joc de la inceputul serverului si tot ce am muncit e in proportie de 50% munca mea propie...40% datorita guildei..si 10% celor care m-au ajutat cu party in kalime sau arena.Daca tot am deschis acest topic...sa nu mai deschid altul..imi poate spune si mie cineva...orele si minutele exacte in care sunt invaziile de +3,+4,+5 ??pt ca din pacate....si poate de data asta poate se va face ceva in legatura cu situatia asta...si vor incerca adminii sa seteze sa se anunte unde are loc invazia...macar cea de 3...cum era inainte...ca si atunci cautai ca disperatu goldenii...dar acum ca nici nu se mai anunta...tre sa iei toate hartile la rand..sa gasesti un golden de 3..rog adminii sa rezolve aceasta problema..cand am intrebat la Obi-wan de ce nu se mai anunta...si sa se rezolve..a spus sa postez pe forum....am postat...sa vad daca se tine cont de asa ceva.spor la rr/lvl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghiocel Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 invaziile sunt random si din cate am inteles asa vor ramane, cat despre +4 , +5 acelea sunt odata cu cei de +3 numai ca +4 si +5 sunt mereu pe aceleasi harti respectiv atlans/tarkan pe cand cei de +3 sunt lore/davias/noria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krycandy Posted January 10, 2010 Author Share Posted January 10, 2010 invaziile sunt random si din cate am inteles asa vor ramane, cat despre +4 , +5 acelea sunt odata cu cei de +3 numai ca +4 si +5 sunt mereu pe aceleasi harti respectiv atlans/tarkan pe cand cei de +3 sunt lore/davias/noriabun..deci sa inteleg ca daca vreau sa prind un +4...tre sa stau numai atlans...si sa il colind pe tot...deci prin urmare si va sa zica pentru ca si fiindca deoarece...mai bine fac poh...si imi cumpar ce am nevoie :))decat sa alerg toate hartile sa gasesc un golden de +5...sa imi dea un crossbow divine cu skill si zen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodikid Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 bun..deci sa inteleg ca daca vreau sa prind un +4...tre sa stau numai atlans...si sa il colind pe tot...deci prin urmare si va sa zica pentru ca si fiindca deoarece...mai bine fac poh...si imi cumpar ce am nevoie :))decat sa alerg toate hartile sa gasesc un golden de +5...sa imi dea un crossbow divine cu skill si zen.Problema asta v-a fi remediata cel putin asa am fost informati , daca erai atent la Informatii vedeai anumite topicuri deschise , acum e de lucru la altceva pe server , nu au ajuns inca la problema bok-uri cred .. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krycandy Posted January 17, 2010 Author Share Posted January 17, 2010 s-a anuntat deja...intrebare noua :)cate sanse sunt sa fac un heras fara lk + 13? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just_Let_Me_Go Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 s-a anuntat deja...intrebare noua :)cate sanse sunt sa fac un heras fara lk + 13?mici :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane_Satar Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 acu vrei si +13 ? mie mi-au spart contu si nu mai am mare lucru... dar daca zici ca aia au de toate si inca mai fac cc , tu ai set ancient , iti mai lipsesc multe rr si o sa fii exact ca ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...