Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ghiocel

Problema restart pc

Recommended Posts

Deci inainte iesea din mu acum isi da pc rr..ma joc linistit si rr..intru dupa 5 min iar rr...dar totusi face asta doar pe linkmania..cand stau pe net /mess nu se intampla nimic..am incercat si alte mu-uri si la fel nu patesc nimic se intampla doar pe link..

Are cineva vreo idee de ce se intampla asta?? #-o

pai ca sa sti si u mu mananca procu 100% daca ii single core, si iti recomand sa iti schimbi pasta si sal cureti putin de praf procu si inauntrul carcasei:P si nu va mai trebui sa ai probleme ca din cate stiu la o anumita temperatura cand ajunge procu se da rr la pc..

Eu iti recomand si un program (in functie de ce placa de baza/video ai) pentru a monitoriza temperatura ca sa sti exact din ce cauza e.

Oricum sunt 3 optiuni... se incalzeste prea tare procesoru si asta duce la rr pc deoarece la 75 grade e setat din bios sa dea rr ca sa nu`l arda, poate fi si din cauza placii video dar acolo mai repede se blocheaza decat sa dea rr...sau un sfat util ar fi cand intrii in pc sa`l cureti de praf sa te uiti si la condensatorii de pe placa de baza.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...