Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zepx

Invazii, dropuri si eventuri

Recommended Posts

Posted

cand urlam pe la sugestii sa se puna spoturi cu mobi puternici pe spoturile din arena spuneati ca sunt nebun. acum ati ajuns iar la vorba mea si ma bucur ca-mi dati dreptate :) ce era daca s-ar fi lasat mobi puternici de la inceput? acum toata lumea ar fi putut sa creasca in voie. ma rog.

Atunci cand ai propus asta, erau 10 oameni care puteau creste bine pe spoturile de acum. Acum sunt pagini intregi de charuri la stats care pot face asta ;)

Ce s-ar fi intamplat? S-ar fi marit si mai mult gapul intre primii 2-3 si restu.

Posted

Nu ma frate ..nu ma intelegi.. Vorbesc de regula cu party,nu spun ca e rau cum este acum ..pur si simplu este o parere de a mea..nu o sugestie .

Eu am dat primu rr,de la 350 in LT7 si Aida2,fara guild,fara ajutor

Am stat 10 ore la ultimu lvl.Ia vezi,la tine merge?

Adica eu m-am chinuit atat sa dau rr-uri,si sa gasesc tarc sa dau solo,si vii tu la mine ca vrei party?Si eu sa fiu obligat sa-ti dau?

Ce gluma frumoasa

Posted

Eu am dat primu rr,de la 350 in LT7 si Aida2,fara guild,fara ajutor

Am stat 10 ore la ultimu lvl.Ia vezi,la tine merge?

Adica eu m-am chinuit atat sa dau rr-uri,si sa gasesc tarc sa dau solo,si vii tu la mine ca vrei party?Si eu sa fiu obligat sa-ti dau?

Ce gluma frumoasa

Te felicit, i-ti place sa stangi din dinti, nu-i un lucru rau sa ai ambitie dar asta nu inseamna ca toti trebuie sa se chinuie sa faca level singuri, important e sa ajuti. :)

Posted

.1 daca stau pe ceas 3 ore on si stau lorencia unde ar trebui sa apara goldeni fi sigur ca din 3 una tot o iau , deci contra..

.2 La Sea Worms , astia sunt facutzi sa delimiteze spoturile ti-a mai explicat mai sus ija...nu ma deranjeaza...

.3 ....

4.ar trebui sa dispara o perioada de timp cob-urile :D , pentru ca uni au stricat piatza ...10 cob valoreaza c-am 2 poh parerea mea chiar si mai mult

tiam modificat putin postu brother

1. adica tu spui ca stai in tarkan 3 ore si freci menta numa ca sa prinzi invazia (mi se pare exagerat sincer).

2. :banghead:

3. :banghead:

4. contra cu coburile nu mai ai ce sa mai faci daca se scade rata creste pretu adica o sa dai 10poh pe 10 cob deci nu renteaza. daca se creste rata zic eu ca ar fi mai bine ar scadea pretu la fenrir(desi asta e o tampenie fiindca nu cred ca toti trebuie sa avem fenrir).

stim cu toti (si mai e un topic pe tema asta) ca preturile au sarit in aer. in aer tare. si eu am dat tunuri dar, asta nu inseamna ca daca X da 10poh pe un item asta e pretul pietei. eu propun marirea ratelor la itemele de fenrir

un 5-10% in plus in asa fel incat sa se echilibreze piata. si daca nu ma credeti vedeti la vanzari "vand fernir" vand fenir etc.. cu asteptari imense in raport cu numarul de fenriri de pe piata.

punct.

Posted

Mi se pare o prostie si o lipsa de bun simt din partea administratorilor. La inceput, invazia anuntata si fixa a fost scoasa din motivul urmator : VREM SA CRESTEM PRETUL ITEMELOR EXC. Acum ce faceti? Asigurati cate 6 goldeni / DS ca sa fiti siguri ca doar cei cu foarte multe reset-uri au parte de ele. Cand am spus acum ceva timp ca tot ceea ce este pe server depinde doar de numarul de reseturi si ca acest joc devine FOARTE plictisotor si enervant pentru mai mult de 80% dintre jucatori, nu cred ca am gresit.

Cand sa produs aceasta modificare, v-ati gandit la cei care au un rr si ar fi vrut sa faca un DS in scopul de a creste? Se pare ca nu.. doar au fost bagati la fiecare pauza cate 2 goldeni nu la sfarsitul DS-ului.

Rugamintea mea ar fi urmatoarea : refaceti invazia la forma initiala, era mult mai placut serverul inainte sa o stricati !

ps. NO OFFENCE!

Posted

Mi se pare o prostie si o lipsa de bun simt din partea administratorilor. La inceput, invazia anuntata si fixa a fost scoasa din motivul urmator : VREM SA CRESTEM PRETUL ITEMELOR EXC. Acum ce faceti? Asigurati cate 6 goldeni / DS ca sa fiti siguri ca doar cei cu foarte multe reset-uri au parte de ele. Cand am spus acum ceva timp ca tot ceea ce este pe server depinde doar de numarul de reseturi si ca acest joc devine FOARTE plictisotor si enervant pentru mai mult de 80% dintre jucatori, nu cred ca am gresit.

Cand sa produs aceasta modificare, v-ati gandit la cei care au un rr si ar fi vrut sa faca un DS in scopul de a creste? Se pare ca nu.. doar au fost bagati la fiecare pauza cate 2 goldeni nu la sfarsitul DS-ului.

Rugamintea mea ar fi urmatoarea : refaceti invazia la forma initiala, era mult mai placut serverul inainte sa o stricati !

ps. NO OFFENCE!

cum ai ajuns la concluzia "La inceput, invazia anuntata si fixa a fost scoasa din motivul urmator : VREM SA CRESTEM PRETUL ITEMELOR EXC"

?

Posted

Sea worms suntr pentru a delimita spoturile (nu trebuie sa dea nimic).

Ca sa crestem preturile bok-urilor este ai bine cum e acuma invazia, random si neanuntata.

Este pe prima pagina a acestui thread, nu cred ca postez ca sa ma aflu in treaba, acesta este adevarul !

Daca negati ceea ce ija a postat, as dori si eu o alta explicatie plauzibila.

Posted

Arata-mi unde am scris ca a fost scoasa invazia "anuntata" special pentru a creste pretul itemelor.

Invaziile nu au fost anuntate de la bun inceput pe S2 si de acolo si: "Ca sa crestem preturile bok-urilor este mai bine cum e acuma invazia, random si neanuntata."

Posted

1)As dori ca cel putin o invazie de goldeni sa fie anunta pe zi, random.

2)La Sea Worms sunt niste dropuri inutile cum ar fi Small Axe, Apple sau Halloween Pumpkin.

Nu cred ca cineva vine in Arena sa caute asa ceva.

3)La Chaos Castle de exemplu nu prea vine nimeni, propun sa se scada radical dropurile la Jewel of Chaos(oricum rata de drop e mare), si cred ca atunci LinkManiacii vor participa mult mai des la Chaos Castle.

Vreau sa stiu ce parere aveti voi, maniacilor. :>

De asemenea, rog adminii sa tina cont de aceste idei, si sa le aplice cat mai repede.

1. Domnule ...Zepx... mai inainte am citit intr-un post facut de dragosh ca invaziile au fost dezactivate din cauza unui bug..HOWEVER inainte de dezactivare si de punere a "catorva" goldeni prin DS se stia foarte clar ca invazia e dupa DS si cu cateva calcule aritmetice foarte simple de clasa I puteai sti cu siguranta CAND sunt invaziile :right:

2. Sunt de acord cu "fratele meu" aici ( keep it real bro :cool2: ) :

2 La Sea Worms , astia sunt facutzi sa delimiteze spoturile ti-a mai explicat mai sus ija...nu ma deranjeaza...

3. La CC vine foarte multa lume..n-am mai fost singur la un CC de pe S1 ...mereu sunt minim 3-4, azi am prins si 14 cat despre lightning e ok..e vorba dee strategie...eu n-am rr si am stat destul de mult ultima oara azi fiindca secretul este sa nu tragi mereu trebuie sa mai faci si altceva...DAR HEY hai sa sarim pe forum fiindca nu ne descurcam la ceva si de ce sa ne batem noi capul si sa ne ambitionam noi sa facem ceva cand pot altii sa gandeasca pentru noi si sa ne dea totul pe tava ? :doh:

Serverul este GG ! Sper sa nu se dea rr db cel putin pana la anul :pray: :-s

Posted

Ok, probabil este ca tine nu neg, eu unul stiu ca am reinceput acest joc cu 3 zile inainte de S2. Imi amintesc cu siguranta invaziile anuntate si totodata perioada in care voi umblati la ele, de acolo am dedus ca sa modificat manual. Problema este ca modificarile aduse asupra "itemelor excelente" sunt exact contrariul a ceea ce tu ai afirmat. Degeaba incerc sa va fac sa intelegeti ca invazia veche, anuntata si fixa era mult mai buna din mai multe motive cum ar fi : mai multa activitate din partea jucatorilor; plictiseala mai putina pentru cei ce nu au unde sa creasca, sanse pentru toti jucatorii serverului in mod egal.

Stiu ca vreti sa va faceti munca mai usoara prin diminuarea plangerilor sub forma de "PK/KS LA GOLDEN" si totusi mi se pare putin exagerata decizia voastra asupra invaziei.

Parerea mea este ca acest joc ar trebui sa fie macar PUTIN mai distractiv/activ si cu siguranta aducand invazia la forma initiala ofereati un bonus celor care sunt satui sa stea sa creasca pe spoturi in zadar...

Serverul sa facut favorabil doar pentru cei care joaca ca maniacii acest joc, la cei ce intra doar 2-3 ore pe zi si aduna 5 rr`uri intr`un an nu va ganditi deloc.

Posted

1. Domnule ...Zepx... mai inainte am citit intr-un post facut de dragosh ca invaziile au fost dezactivate din cauza unui bug..HOWEVER inainte de dezactivare si de punere a "catorva" goldeni prin DS se stia foarte clar ca invazia e dupa DS si cu cateva calcule aritmetice foarte simple de clasa I puteai sti cu siguranta CAND sunt invaziile :right:

2. Sunt de acord cu "fratele meu" aici ( keep it real bro :cool2: ) :

3. La CC vine foarte multa lume..n-am mai fost singur la un CC de pe S1 ...mereu sunt minim 3-4, azi am prins si 14 cat despre lightning e ok..e vorba dee strategie...eu n-am rr si am stat destul de mult ultima oara azi fiindca secretul este sa nu tragi mereu trebuie sa mai faci si altceva...DAR HEY hai sa sarim pe forum fiindca nu ne descurcam la ceva si de ce sa ne batem noi capul si sa ne ambitionam noi sa facem ceva cand pot altii sa gandeasca pentru noi si sa ne dea totul pe tava ? :doh:

Serverul este GG ! Sper sa nu se dea rr db cel putin pana la anul :pray: :-s

da? :blink: calculeaza'mi si mie invaziile ca sa stiu si eu cand sa ma duc, si nu sunt mereu dupa ds pt ca am mai fost si nu era nimic

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ Jan 23 2010, 15:56) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

da? :blink: calculeaza'mi si mie invaziile ca sa stiu si eu cand sa ma duc, si nu sunt mereu dupa ds pt ca am mai fost si nu era nimic

Posted

OMG sau scos si invaziile de pe harti :|

De cate rr`uri am nevoie ca sa apuc si eu un bok +5 ? 30 ? Chiar trebuie sa am 1 hit/kill ca sa pot prinde un golden?

Va intrebati din cand in cand de ce sunt atatea conflicte pe server, ei bine, VA SPUN EU : din cauza VOASTRA! Oferiti totul celor cu multe rr-uri, cei ce se vor apuca sau joaca de putin timp ce au de facut in jocu acesta PENIBIL ? Tot timpul trebuie sa stai la exp non afk, oare cat mai rezistam? Cate luni trebuie sa stau sa cresc ca sa ma pot alege si eu cu ceva iteme facute cu mana mea? Sincer va spun : MA DEZGUSTATI si imi stricati toata buna dispozitie!

Cand se aude pe server ca adminii sunt in HH & HONEY si ei conduc acest joc in favoarea lor, iar voi va smulgeti parul din cap ca nu este adevarat, ei bine, ESTE ADEVARAT, o dovediti prin deciziile voastre !

Pentru mine acest joc chiar nu mai este interesant, si cred ca de aceeasi parere sunt multi de pe server. Voi reveni atunci cand se va da rr la server caci acum se pare ca joc fara sa am nici cea mai mica satisfactie.

O lista cu "placerile serverului" :

Itemele noi de pe s2

Itemele exc

Aripile lvl2

Itemele de 380

Itemele acc

RR-urile

Chat-ul

Fenrir-ul

Ei bine, dupa cum bine vedeti, doar rr-urile, fenrir-ul, itemele acc si chat-ul au mai ramas in lista mea, rr-urile cu siguranta le dau degeaba caci, pana voi face full eu, va avea tot serverul; itemele acc le detine mai toata lumea si sunt cel putin pentru mine o porcarie, la fel si cu fenrirul (este doar de ochii lumii) ! Acum va intreb pe voi, eu pentru ce ma joc !? Nu mai bine intru pe mIRC? #-o

Posted

Arata-mi unde am scris ca a fost scoasa invazia "anuntata" special pentru a creste pretul itemelor.

Invaziile nu au fost anuntate de la bun inceput pe S2 si de acolo si: "Ca sa crestem preturile bok-urilor este mai bine cum e acuma invazia, random si neanuntata."

si pana la urma se mai gasesc goldeni in tarkan/atlans??? ca nu mai inteleg nimik. uni zic ca da altii zic ca nu, altii ca e bug si ca se rezolva?? un raspuns clar?

Posted

si pana la urma se mai gasesc goldeni in tarkan/atlans??? ca nu mai inteleg nimik. uni zic ca da altii zic ca nu, altii ca e bug si ca se rezolva?? un raspuns clar?

nu se mai gasesc pe harti, doar in ds ..

Posted

adik doar in ds sunt goldeni de+5? si restu de 1/2/3/4 unde is ?:| sau in ds 1 sunt de +1 ds 2 +2 si tot asa :-?

Posted

adik doar in ds sunt goldeni de+5? si restu de 1/2/3/4 unde is ?:| sau in ds 1 sunt de +1 ds 2 +2 si tot asa :-?

Da, sunt impartiti prin DS ... asa ca trebuie sa te duci "la dracu`-n patrat " daca vrei iteme exe =)) :rofl1:

:)) Ce-mi plac glumele mele :-j

Guest 1_butterfly
Posted

porcarie asta..cu goldanii..mai bn i lasa imprastiati prin harti.. stiai ca la si 15 e inv..mai anunta si harta..si era perfect..asa in ds merg ci cu multe rr..si rup ei si goldani si tot...macar in alte harti maiaveau noroc si cei mici de cate 1 goldan..da`n fine :)) eu strang poh si`mi iau acc numa de ciuda :)) dar ar fi o idee sa se anunte inv...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...